Šta je novo?

LeEco Le Max 2

TENAA je njihovo zvanično sertifikaciono telo. X822 je custom operator varijanta. Recimo kineski Telekom je hteo svoju varijantu i tražio od Leeco da je napravi. Ovako, pošto kinezi ionako stavljaju neki prepravljeni ROM, ti na kraju dobiješ X820 iako je na kutiji X822. Ono što je jedino bitno u priči, a što SS gore pokazuju je da koriste iste frekvencije tj da tu nema razlike.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Upravo skuzio da sam ostao bez slika. Flesnuo sam jucer ovaj 21s stock rom i zbog izmjena na kameri je vj. pobrisao DCIM direktorij sa slikama. Ne bi bilo lose ako ce ko probavat da prije napravi backup slika

Da li je neko imao problema sa otiskom prsta? Vidim da je pun internet žalbi da ne radi kako treba ili ne radi uopšte...

Radi odlicno, samo ljudi ne znaju konfigurirat kako treba ili imaju stari softver gdje je mozda i bilo problema. Meni radi na svim romovima odlicno

Na prvim verzijama je bilo problema sa update softvera je to rešeno

Sent from my x600 using Tapatalk

Brat se interesuje, hoće da pazari. Ali koliko vidim dosta ljudi šalje nazad zbog reklamacije jer je hardverski problem i ne radi ni na jednom rom-u...

Poslednja izmena:
Nemam ama baš nikakv problem sa fingerprint senzlrom. Pun internet je jako relativan pojam. Bilo je problema softverske prirode u startu ali je to odavno rešeno. Čak i neki na xda koji su 100% tvrdili da je hardware issue su na kraju rešili instalacijom cuoco rom-a. Tako da, da, verujem da može da bude problema kao što ih ima i kod ostalih uređaja ali ništa bitno.

Kod rusa a u vezi softverskih i hardverskih kvarova za max 2 navedeno je za taj otisak i to na 2 strane gde je uglavnom svima rešeno a npr za mi5 ima 122 stranice.Uvek može da zapadne mob sa greškom ali sa obzirom koliko se prodaje ima vrlo malo žalbi u vezi max2 a i na letv uopšte

Na to i ciljam, kod nas je to relativno nepoznat brend pa onda kad vidiš 3 pokvarena odmah jao ne valja. A to što je u Kini prodato na milione nema veze :)

Upravo skuzio da sam ostao bez slika. Flesnuo sam jucer ovaj 21s stock rom i zbog izmjena na kameri je vj. pobrisao DCIM direktorij sa slikama. Ne bi bilo lose ako ce ko probavat da prije napravi backup slika

Prvi put čujem da twrp briše medijske foldere sem ako ne obrišeš čitavu internu memoriju.Kod mene je uključena google photos sinhronizacija preko wifi za svaki slučaj.
Zadnji zvanični je 018s

Poslednja izmena:
I ja mislim da si nešto možda slučajno zeznuo jer i ja sam probao taj 21s odmah po objavljivanju i ništa mi nije obrisao.

No sad tek kad se sprema 7.1 EUI nema šta da traži :)

Ovaj moj ide preko Engleske, tracking number kaze. :) juce je bio u United Kingdom Lonton Sorting Centre, valjda tako uspevaju da salju za Nemacku bez carina. ali se nadam da stize za par dana, pa da to bude definitivno tako. :D

@darko: moguce, iako mi ama bas nista drugo ne fali sa sdcard direktorija, a u ovom DCIM je samo Camera poddirektorij, a prije je bilo i neko 100android i fjcamera itd. A kazem u tom 21s su stavili novu kameru i jos neke dodatke, pa kao da je "prepeglalo" preko toga. Srecom nikakve bitne slike nisam imao.
Mislis 7.1 mokee

Poslednja izmena:
Ovaj moj ide preko Engleske, tracking number kaze. :) juce je bio u United Kingdom Lonton Sorting Centre, valjda tako uspevaju da salju za Nemacku bez carina. ali se nadam da stize za par dana, pa da to bude definitivno tako. :D
DHL? Ne bih da mračim ali ima slučajeva da je u poslednje vreme tom rutom ipak završavalo na carini. Obavezno javi!

Aha, ide preko DHL-a. Tako i salju, preko dhl-a, kao sto i oni sajtovi kazu. videcemo za par dana svakako. :D

@darko: moguce, iako mi ama bas nista drugo ne fali sa sdcard direktorija, a u ovom DCIM je samo Camera poddirektorij, a prije je bilo i neko 100android i fjcamera itd. A kazem u tom 21s su stavili novu kameru i jos neke dodatke, pa kao da je "prepeglalo" preko toga. Srecom nikakve bitne slike nisam imao.
Mislis 7.1 mokee

7.1 mokee neće skoro. Dok izađe zvaničan CM14(ovo je sve unofficial, nema još uvek ni zvaničan nightly), pa dok oni naprave tamo neki Mokee 70.1 ili 71.1, cenim da toga pre NG sasvim sigurno nema...

Tako da isprobaću sasvim sigurno ovaj CM unofficial kada reši problem sa kamerom a sada da li ću se zadržati na istom ili idem nazad na Mokee, zavisi od samog roma. Mada mi činjenica Mokee više leži. Obožavam ovu Aegis app.

Imaju dve vrste dhl slanja te zavisi kojom .Obicno ona gde pise i expres ide bez carine mada i to ne mora znaci vec samo na sajtovima gde je to tacno tako i naznaceno.

Naravno ali to je drugo. Ovo gore sam ciljano rekao jer su na carini završile pošiljke koje su išle ovom "sigurnom" DHL varijantom. Dakle samo o DHL se radi, tu je problem. SF express 100% prolazi.

na onom sajtu sto sam postavio kazu da saradjuju sa tim posrednikom, uvoznikom, sta li. sve posiljke stizu u UK, gde se sortiraju. oni sredjuju carinu i takse, i salju kupcima. sad, kad oni plate carinu i sve ostalo, posto je promet unutar EU (jos uvek), kupac ne placa nista, a salju DHL Express-om.
ali opet, videcemo za par dana, mozda i bude nesto od toga. :D

7.1 mokee neće skoro. Dok izađe zvaničan CM14(ovo je sve unofficial, nema još uvek ni zvaničan nightly), pa dok oni naprave tamo neki Mokee 70.1 ili 71.1, cenim da toga pre NG sasvim sigurno nema...

Tako da isprobaću sasvim sigurno ovaj CM unofficial kada reši problem sa kamerom a sada da li ću se zadržati na istom ili idem nazad na Mokee, zavisi od samog roma. Mada mi činjenica Mokee više leži. Obožavam ovu Aegis app.

Ok, ali nema ni zvanican CM13. Ma samo da se radi, dobro je

Slažem se, nema, ali uz zvaničan Mokee ni ne treba mi CM13 :)

926a54bc4ba30d1158cb34eaa888ccdc.jpg

22dfebfabe721524ee07cd4ec971c01f.jpg

cdd9cecdc235951ef792783103a2f844.jpg

Evo da vidite te nove funkcije na kameri

Da, to je na EUI 5.9 21s

Da li moze neko da mi okaci slike velike rezolucije od sive boje i rose gold boje ali da budu realne uzivo slikani telefoni ne onako kao sto su u prodaji

Imaš na aliju u povratnim informacijama što su kupci slikali,odeš na telefon i pogledaj.
Zar nije zadnji zvanični EUI rom 018s jer tako je na kineskoj stranici.

Jeste, 018 je poslednji, ovo je sve beta...

Je, zvanicni je 18s, ali ima i 2 verzije 21s beta, neka developer i ova na kojoj sam ja trenutno

a03dcef6ad997dd950273d35708ad752.jpg

Na Mokee od današnjeg nightly više nije flashing led pri brzom punjenju. A taman sam se navikao :)

Vrh Dno