Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

I objasnjenje i sex :d

koji lopovi na flypool za 24h treba da mi isplate 0.03 a oni isplatili samo 0.026 i to sam racunao diff 180 a ne 160 jbm ti lopove krade ovaj claymore krade pool svi kradu u p.m samo ja ne mogu :/

Probao novi clay isti je rezultat kao i na starom jedino na Linux-u verzija 1.1 radi bolje....

Sad cepa jos vise [emoji23]

Pa novi clay je bolji od starog jer ne upada u devfee loop i prvo kopa za tebe pa onda za claya. Sa starim ako ti pukne kopanje cim krene iz pocetka kopa za claya a tebi sta ostane :D

Pa novi clay je bolji od starog jer ne upada u devfee loop i prvo kopa za tebe pa onda za claya. Sa starim ako ti pukne kopanje cim krene iz pocetka kopa za claya a tebi sta ostane :D

Tacno +1 objasnio pocetnicima.

@toogood +1

@Apple + 1 tacno tako ko se razumije shvatice.

Nije bio sarkastican novi miner vise kopa, ti samo gledas brojke na monitoru ali ne razumijes kako miner radi, ucit ucit puno ucit :D

krade neko opasno i to je to...
meni novi clay 1.1 kopa isto kao 1.0 samo ima malo manje bad sherova ali mi zato novi puca a stari je radio 27h bez problema...
a diff do sutra u ovo vreme ide na 270 :)

Poslednja izmena:
Pa kad stari nije kopao za tebe morao je valjati [emoji23]

Moze neki bat za cpu mining ako kopa neko? Sta je najbolje trenutno

Izgleda da je claymore kraduckao kod za svoj novi majner, uhvatili su ga za barem jedan deo da je pokrao.

Pa odakle im kod? Majner mu nije open source, zar ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa neće valjda za moj da krade :d

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Nemaju kod nego valjda nije u verziji za linux dobro sakrio sve, imaš detalje pri dnu ovde. Strana 637. Navodno je bar 100 linija koda od oko 4000 za koje su proverili ukrao u celosti od a do š a nije naveo.

Poslednja izmena:
Moze neko da postavi 1.1v ovi clay-ovi linkovi vise ne rade, hvala unapred

A sada svi lijepo nazad na ETH. Do kraja dana ovaj Zec će pasti ispod 200$.

Pa sta ako je krao, to je nama potpuno svejedno ciji je kod i kakav je, bitno da radi dobro.
Ne znam sta i onaj autor mrb place, puno mu znaci ako claymore u readme ubaci copyright text...Svakako nema nista od 2.5% fee sto ovaj zaradjuje :D

Meni do sad najstabilnije radi njegov majner, jes da ima brzi majner od njegovog ali steta sto je za linux.

Čitao sam tu temu da vidim kada će da napravi za windows i nvidiu miner pa sam video da ga oštro napadaju i traže kod na uvid čak. Bilo bi dobro da nekako to dovede da se ranije napravi cuda verzija za win, očaj kako slabo baca ova karta sa sve i5 2500k u tandemu ne prelazi dnevno $2.3 prihoda.

Da, eto priznao je da je pozajmio kod i da ce ga ukloniti i uraditi svoju implementaciju.
MIslim to nama majnerima ama bas nista ne znaci, mi cemo svakako da koristimo majner koji daje najvise bio to nerdralphov, claymoreov, genoilov, zikin, perin... :D

Pa sta ako je krao, to je nama potpuno svejedno ciji je kod i kakav je, bitno da radi dobro.
Ne znam sta i onaj autor mrb place, puno mu znaci ako claymore u readme ubaci copyright text...Svakako nema nista od 2.5% fee sto ovaj zaradjuje :D
Jel si ti pre neki dan kukao o babama koje samo ukljuce majner, a ti utrosio dane i noci da sve namestis? :D Znas li koje su relacije izmedju nekoga ko se drnda par dana sa klokovima i setovanjima, i nekoga ko sedi i razvija softver? D... i oko. :) Pride je taj covek i za tebe pisao softver dan i noc, tako da nije fer da ga ponizavas. Kada i ako se budes nasao u slicnoj situaciji, da neko eksploatise tvoj trud bez da ti da kredit (a licenca na stranu), videces koliko to ume da bude neprijatno.

cek cek, jedno je da on trazi da mu claymore da odstetu u novcu, a drugo da mu trazi da stavi samo tamo negde u readme malo teksta.
Mislim od toga on nema nista, razumeo bi ga da je trazio odstetu, ali sta mu znaci mali tekst...svakako to nikog ne interesuje i niko to ne cita :D
Inace i ja razvijam softver, ali mi nista ne bi znacilo da mi spomenu ime u tamo nekom readme... ;)
Samo pare pare :D

Nazad
Vrh Dno