@Stilskinz
Nova igra koja deluje obecavajuce i kao nesto sto ce se igrati, a vidim i Deus Ex: Mankind Divided leti sa 25~30fps zavisno od podesavanja, ni ostale nisu bolje... Sve u svemu ostaje kao sto sam vec napisao.
http://www.guru3d.com/articles_page..._graphics_performance_benchmark_review,7.html
Ma nema poredjenja opet sa Mafia III igrom. Iako je DeusEx MD AMD naslov i nesto kao je vazio za neoptimizovan, bolji je 10 puta na tom polju od pomenute Mafije. Poredjenja radi 1070 kod mene u DeusEx ima ~30-35fps u 4k sve na ultra, komotno mogu da ga igram u 1440p 60+ fps a ovde u Mafia III koja btw izgleda 10 godina stara (izuzev cutscena) radi u tih ~30 na Titan Pascalu.....
Stoji da je "komotno" 4k igranje jos daleko cak i sa 1080ti jer se Titan Pascal tu negde muci oko ~60fps u 4k... ali opet kazem primer igre ne stoji za snagu koje ove kartice imaju, to sam nekako hteo da kazem. Ajde da Mafia izgleda nesto wau pa da ima razloga za 30fps na 1200$ karti..medjutim nije u broju ROPsa vec u programiranju ko nogama za PC....
Danas ovakvo plasiranje igara za PC je normalno, i uvek treba sacekati patch 2, 3, 5, sacuvati kintu i kupiti kasnije kad developer malo mrdne guzicu da napravi to da radi na PC barem priblizno kako treba.
Poslednja izmena: