nisi probao sve dzoni ocigledno
Ajd okaci opet tu rusku skriptu posto link koji si stavio bio na par strana ranije ne radi
nisi probao sve dzoni ocigledno
Ajd okaci opet tu rusku skriptu posto link koji si stavio bio na par strana ranije ne radi
This account's links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
Mislis da nema sta da pokaze ni 8gb Samsung memorija?Ovde je memorija na grafici bitna, tako da tu rx 480 i nema bas sta da pokaze. Clay je rekao da ce 390 sa novim programom ici na 100 sola, i da ce biti samo za amd
do {
Write-Host "Setting up process" -ForegroundColor Green
[int]$global:count = 0
[int]$global:countstr = 0
[bool]$global:restart = $false
$pinfo = New-Object System.Diagnostics.ProcessStartInfo
$pinfo.FileName = "genoil.exe"
$pinfo.Arguments = "-c eu1-zcash.flypool.org:3333 -u t1ZU2eMFczcCSZXrBrbDxxcELsaWNv7Ro3Q -p z -g 0 1 2 3 4 -k zec zec"
$pinfo.UseShellExecute = $false
$pinfo.CreateNoWindow = $false
$pinfo.RedirectStandardOutput = $true
$pinfo.RedirectStandardError = $false
$process = New-Object System.Diagnostics.Process
$process.StartInfo = $pinfo
$OutEvent = Register-ObjectEvent -InputObject $process -EventName OutputDataReceived -Action {
$global:countstr = 0;
$stdout = $Event.SourceEventArgs.Data
Write-Host $stdout
if ($stdout.Contains(": 0.0S/s"))
{
Write-Host "--WARNING. PROCESS WILL BE RESTARTED SOON-- Count error:" $global:count -ForegroundColor Yellow
$global:count += 1;
}
if ($stdout.Contains(": job not found"))
{
Write-Host "--WARNING. PROCESS WILL BE RESTARTED SOON-- Count error:" $global:count -ForegroundColor Yellow
$global:count += 1;
}
if($global:count -gt 5)
{
Write-Host "--KILLING PROCESS AND RESTARTING--" -ForegroundColor Red
$global:restart = $true
$global:count = 0
Stop-Process -processname genoil
}
}
$process.Start()
$process.BeginOutputReadLine()
Write-Host "Process started" -ForegroundColor Green
while (!$process.HasExited)
{
$global:countstr += 1;
if ($global:countstr -gt 15)
{
$global:restart = $true
$global:count = 0
Stop-Process -processname genoil
break;
}
Start-Sleep -Seconds 1
}
}
while($global:restart)
$OutEvent.Name |
ForEach-Object {Unregister-Event -SourceIdentifier $_}
Write-Host "Process finished"
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
:rr
cd C:\ZECMiner
PowerShell.exe .\monitor_restart.ps1
TIMEOUT 5
goto :rr
Ajd ako mozes ako na neki normalan ....ovo ti nije pravi sajt sa sherovanje vec prevarantskiNe znnam šta bi ... vidi ovde da li možeš http://fileml.com/file/35987792
edit: sad vidim da je ovo neko njesra od file sharing sajta![]()
Hoce, ali mislim da kad izadje clay, bice zarada kao i eth mozda 25% visa, jer povecace se broj prodavaca zec-a, brze ce se kopati cena ode dole, a diff ide gore...Sreca pa nvidiju necemo videti na zec-u najmanje mesec dana..
On kopa sa wolfovim minerom koji pravi po mojoj proceni 20-30x vise nego mi sto picimo.Nvidia kopa sve u 16 od samog starta.
Ovaj lik je juce imao 500 sad je na 825 da li mislis da on kopa sa genoil-om.
Ajd ako mozes ako na neki normalan ....ovo ti nije pravi sajt sa sherovanje vec prevarantski
eno ti napisao sam na predhodnoj stranici kako da manuelno odradiš.
edit: da dodam samo da vas ne plaši ako windows krene da izbacuje prozorčiće da je program prestao da radi i slično jer će program ipak da nastavi da radi, možete te prozorčiće da zatvorite sa x a i ne morate...
ma 50xOn kopa sa wolfovim minerom koji pravi po mojoj proceni 20-30x vise nego mi sto picimo.
Jel ti radi skripta na win 7 ..na desetki mi radi al na sedmici nece da cuje..izbacuje error na 25tom redu
Imam jednu molbu.
Da se ne vraćam sada i čitam prethodne strane, hoće li neko biti ljubezan da postavi link za "rusku" skriptu da downloadujem?
Unapred zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari