Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

stock bios stock klokovi probao sam tihe armije, razne genojle, stavljao sam i po cetiri zec-a na -K (parametar jelte) i opet je to sve "idimidodjimi" :D slazem se sa onim sto je receno da su ove 470-480 ne iskoricene, ventosi jedva da zavrte cesto nisam siguran ni da li kopam dok ljudi pricaju o ne znam kojim "sol-azama" na 2XX-3XX, a opet ako "klejmur" izbaci pravu stvar, ode diff dodjavola i mozemo se j ovaj mozemo da se vratimo na ETH :smash:

solaze:
R9 270 -> 17-21
7950/70 -> 21-30
R9 380 -> 20-29
u mom slucaju, nemam ni jednu iz ove RX serije ali ako ovo produzi ovako bice i toga...

390x najbolje radi 45-50 sola kod mene, dok rx 470 23-30 i 480 malo vise od 470, cak i 390 manje ide do 40 sola, 370 ide oko 20 sola, 280x od 22-30 sola... a cpu me odusevio ide super, i5 4690k klokovan 4.7ghz ide oko 25 sola ... i7 4790k 5ghz klokovan cepa do 30 sola... celeroni 1840 oko 6 sola daju..inace najbolji je 0.41 i najbrzi, meni 3 dana nijednom nije pukao...ako ovako ostane bice dobro nadam se da claymore nece da zuri, kopam oko 250$ dnevno :) inace izvalio sam da su kupci tu oko 7-8 duplira se broj kupaca

Poslednja izmena:
Bolje da prodam ovu moju kartu i da uzmem tri 7970 vise bi iskopao :D ovakod od 20 sol-a do 30 sol-a nije normalno koliko lose kopa rx 480 potpuno je neiskoriscena i hladna kao led iako pise da je gpu usage 100 posto ali ne verujem da je to tacno.

Re: Fallout 3

Ovde je memorija na grafici bitna, tako da tu rx 480 i nema bas sta da pokaze. Clay je rekao da ce 390 sa novim programom ici na 100 sola, i da ce biti samo za amd

Poslednja izmena:
Jeste u pravu si r9 390 opet uzima titulu najbolje graficke kartice za rudarenje :)
Nadam se da ce na claymore kad izadje rx 480 kopati makar 40 do 50 sol-a ali stabilno da ne varira sol....

Hoce, ali mislim da kad izadje clay, bice zarada kao i eth mozda 25% visa, jer povecace se broj prodavaca zec-a, brze ce se kopati cena ode dole, a diff ide gore...Sreca pa nvidiju necemo videti na zec-u najmanje mesec dana..

Poslednja izmena:
pa sta da pokaze u odnosu na 390x, realno 390x je u svakom smislu jaca od nje, bile to igre, bio to eth ili zec.... meni je na eth kopala msi 390x oko 36 mhs.. Msi 390x je zver, ima odlicne hladnjake... dok ne izadju rx 490, onda ih sve menjam za rx 490

Poslednja izmena:
Napravi fajl u folderu gde je majner, nazovi ga monitor_restart.ps1 i prekopiraj u njega ovo :
Kod:
do {
    Write-Host "Setting up process" -ForegroundColor Green
    [int]$global:count = 0
    [int]$global:countstr = 0
    [bool]$global:restart = $false
    $pinfo = New-Object System.Diagnostics.ProcessStartInfo
    $pinfo.FileName = "genoil.exe"
    $pinfo.Arguments = "-c eu1-zcash.flypool.org:3333 -u t1ZU2eMFczcCSZXrBrbDxxcELsaWNv7Ro3Q -p z -g 0 1 2 3 4 -k zec zec"
    $pinfo.UseShellExecute = $false
    $pinfo.CreateNoWindow = $false
    $pinfo.RedirectStandardOutput = $true
    $pinfo.RedirectStandardError = $false
    $process = New-Object System.Diagnostics.Process
    $process.StartInfo = $pinfo

$OutEvent = Register-ObjectEvent -InputObject $process -EventName OutputDataReceived -Action {
	$global:countstr = 0;
        $stdout = $Event.SourceEventArgs.Data
        Write-Host $stdout
	if ($stdout.Contains(": 0.0S/s"))
        {
            Write-Host "--WARNING. PROCESS WILL BE RESTARTED SOON-- Count error:" $global:count -ForegroundColor Yellow
            $global:count += 1;
        }
        if ($stdout.Contains(": job not found"))
        {
            Write-Host "--WARNING. PROCESS WILL BE RESTARTED SOON-- Count error:" $global:count -ForegroundColor Yellow
            $global:count += 1;
        }

if($global:count -gt 5)
        {
            Write-Host "--KILLING PROCESS AND RESTARTING--" -ForegroundColor Red
            $global:restart = $true
            $global:count = 0
            Stop-Process -processname genoil
        }
    }
    $process.Start()
    $process.BeginOutputReadLine()
    Write-Host "Process started" -ForegroundColor Green
    while (!$process.HasExited)
    {

$global:countstr += 1;
	if ($global:countstr -gt 15)
	{
		$global:restart = $true
	        $global:count = 0
                Stop-Process -processname genoil
		break;
	}
	Start-Sleep -Seconds 1
    }
}
while($global:restart)
$OutEvent.Name |
    ForEach-Object {Unregister-Event -SourceIdentifier $_}
Write-Host "Process finished"

Naravno prepravi wallet, pool i -g parametar

Zatim isto tu napravi Start.cmd fajl i stavi u njega :

Kod:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

:rr
cd C:\ZECMiner
PowerShell.exe .\monitor_restart.ps1
TIMEOUT 5 
goto :rr

Pre nego li pokreneš majning sa Start fajlom odradi sledeće:

Klikni Start pa u Search upiši PowerShell zatim na Windows PowerShell desnim klikom Run as administrator pa u terminal koji se pojavi upiši:
Set-ExecutionPolicy RemoteSigned
i posle Enter
Sad pokreni Start.cmd

Ako imate starije kartice uklonite -k zec zec iz prvog fajla.

Poslednja izmena:
eno ti napisao sam na predhodnoj stranici kako da manuelno odradiš.

edit: da dodam samo da vas ne plaši ako windows krene da izbacuje prozorčiće da je program prestao da radi i slično jer će program ipak da nastavi da radi, možete te prozorčiće da zatvorite sa x a i ne morate...

Poslednja izmena:
Hoce, ali mislim da kad izadje clay, bice zarada kao i eth mozda 25% visa, jer povecace se broj prodavaca zec-a, brze ce se kopati cena ode dole, a diff ide gore...Sreca pa nvidiju necemo videti na zec-u najmanje mesec dana..

Nvidia kopa sve u 16 od samog starta.

Ovaj lik je juce imao 500 sad je na 825 da li mislis da on kopa sa genoil-om.

Prilozi

• ggf.PNG
    ggf.PNG
    3.7 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
Da li vas flypool redovno placa pise na sajtu njihovom da imaju neku gresku i da ne mogu da posalju Zec na Poloniex?

normalno je da oni imaju jace minere za sebe, mi to mozemo samo gledati :) i kada izadje clay oni ce da naprave jos jace za sebe bar 10x

eno ti napisao sam na predhodnoj stranici kako da manuelno odradiš.

edit: da dodam samo da vas ne plaši ako windows krene da izbacuje prozorčiće da je program prestao da radi i slično jer će program ipak da nastavi da radi, možete te prozorčiće da zatvorite sa x a i ne morate...

Jel ti radi skripta na win 7 ..na desetki mi radi al na sedmici nece da cuje..izbacuje error na 25tom redu

Izracunaj sam...uzmi za parametar da ima 3000 kartica

Edit: htedoh reci 2-3x...ali vise do 5x

Poslednja izmena:
Imam jednu molbu.
Da se ne vraćam sada i čitam prethodne strane, hoće li neko biti ljubezan da postavi link za "rusku" skriptu da downloadujem?

Unapred zahvalan.

Molim vas jel moze neko da mi kaze da li Zec ide sa Flypool-a na Poloniex bez problema?

Vrh Dno