Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Kakva je isplativost kopanja ZEC-a sa CPU? Ima li neko ranog iskustva?:)

Ja isto guran sa 15.12 cak mislim i 14.11 imam negde

aj nek proba neko kod genoila da doda -k zec zec , ja nisam pored rigova

I dalje Genoil ne radi na Pitcairnu i Tahitiju, dok ga on "ne optimizuje", ode mast u propast, a kad ga pusti u komercijalnu upotrebu, zeca ce pojesti lisica. :)

Tako je to uptaljali se veliki igraci.
Onaj ko zna napraviti miner on napravi i proda ga velikim igracima ostali koji imaju manje znanja ovako pustaju minere free, uz ogroman broj problema... tako to ide mining je postao ozbiljan biznis u kome su velike ribe, mi mali pokusavamo mrvice skupiti, daj sta das moramo biti zadovoljni i ovim.

Ni ja nisam pored RIG-a, ubacio sam nabrzaka na desktop sa R9 390 koja sa novim Genoilom 0.4 kopa 25-30sol/s posle -k zec zec kopa konstantno oko 32, bez variranja, a nekad cak dobaci i do 36 :)

Ni ja nisam pored RIG-a, ubacio sam nabrzaka na desktop sa R9 390 koja sa novim Genoilom 0.4 kopa 25-30sol/s posle -k zec zec kopa konstantno oko 32, bez variranja, a nekad cak dobaci i do 36 :)

extra znaci vredi nesto. i gpu zauzece bi trebalo da ti se popravilo malo, da ne bude onako iscepkano

extra znaci vredi nesto. i gpu zauzece bi trebalo da ti se popravilo malo, da ne bude onako iscepkano

I dalje je iscepkano ali u poredjenju sa onim ranije ovo je poprilicno bolje, znaci tipa stoji 5s na 100% i onda na pola sekunde padne na 0% pa opet.

Ovo mi se sve cini da koliko god Zeka otisao u bunar, sam GPU uz dobar miner moze mnogo mnogo vise da kopa.

Poslednja izmena:
I dalje je iscepkano ali u poredjenju sa onim ranije ovo je poprilicno bolje, znaci tipa stoji 5s na 100% i onda na pola sekunde padne na 0% pa opet.

Ovo mi se sve cini da koliko god Zeka otisao u bunar, sam GPU uz dobar miner moze mnogo mnogo vise da kopa.

Ne znam koji dev je rekao da po njegovoj proceni sa dobro optimizovanim kernelom za equihash moze da se izvuce u teoriji i 100 sol/s na 470 8gb

Možda sam propustio ako je neko pisao.. Ali za sada genoli NE radi sa 280x ili 7970..?

Kod mene nece,izbaci da mi fali neki dll fajl,dok 290x rade ok...

uploadfromtaptalk1477836505183.jpg

To je taj fajl. Btw,jel vija neko zeceve na supernovi? Kako idu isplate? Vidim da je minimum 0.0001,jel stize redovno?

Poslednja izmena:
Hm, kontao sam da kod tebe prijavljuje, a kod mene ne pa da je u tome problem sa 280x, medjutim nije, dodao sam fajl i jos neke pratece dll i opet 280x nece.

Hm, kontao sam da kod tebe prijavljuje, a kod mene ne pa da je u tome problem sa 280x, medjutim nije, dodao sam fajl i jos neke pratece dll i opet 280x nece.

Da,probao sam i ja sa dodavanjem fajla ali nije pomoglo...

Suprnova ne radi trenutno. Ja kopao od jutros i sve mi je i dalje bilo unconfirmed.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vi kao da od juce kopate. Imate taj fajl u nekom od drugih minera...

Tacno nismo znali ili ti ne citas sta pisemo. Nego mene zivo interesuje kako ja na jednoj masini pravim preko 26 sa 280x, a na drugima ne mogu nikako.

Poslednja izmena:
Uspeo nekako da pokrenem,miner radi,ali ne izbacuje hashrate,karte normalno opterecene 100%.....mislim da je za sad najstabilniji NiceHash...

Gde kucam adresu u bat file? genoil miner u pitanju :)

S leve strane [emoji2]

Možda je na arapskom, u tom slučaju, treba sa desne.

Nazad
Vrh Dno