Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Sto se tice Genoila 0.4 verzije, ne rade karte starije od 280-ice i one koje imaju manje od 4 gb rama, a sto se tice Suprnove, meni je legla isplata uredno, skidaju 0.0001 tx fee. Trka izmedju Kleja i Gena se nastavlja, videcemo koji ce biti optimizovaniji i bolji,a dotle nam ostaje da se patimo sa ovim nicehash-om neoptimizovanim totalno. :)

Može SS, pošto niko ne veruje u to, što se tiče Genoil-a?

neko ima iskustva sa genoilom na nanopool u ? 480 ke i nano kartice ? meni jednostavno neće da pokrene program šta god ubacio :(

za koje to karte? moze li sa njim na nicehash da se kopa?

sad sam probao genoil 0.4, MSI 380 4GB, daju oko 4 kom daju 60-70sol, dosta varira, pustio sam ih na suprnovu, nista od parametara nisam dodavao, samo user i pass

edit: sa Asus 270x 2GB ne radi

Poslednja izmena:
A za ZEC, direktno?

Tj. trebalo bi na osnovu worker-a, da se bira, ako se ne varam.

Ali, ništa od povezivanja.

Ok, vidim da sam u krivu.

Razumem, znam šta pišeš.

Poslednja izmena:
stratum.zcash.nicehash.com:3357
i naravno, odgovarajući wallet

edit: to je za genoil (ili neki drugi miner) da kopa na nicehashu, ne za nicehash miner,tamo je već sve namešteno

Poslednja izmena:
nzm sta da radim da li da predjem sa coinsforall na nanopol sa genoli ili da ostanem ovamo dok mi ne isplati jer sam nakopao vec 0.005 a min je 0.01?

Ovaj 4.0 genoil kod mene ne radi dok svi moguci majneri koje sam probao uredno rade.

@Phoenix jel moze bat na pm

genoil.exe -c zec.suprnova.cc:2142 -u phoenix257.19 -p feniks -P 0 -g 0 1 2 3

pause

Pokuso sam sa tvojim batom izbaci prozor i press eny key na karti r290

Zasto meni stoji da je min payout 0.1 a tebi 0.01?

izbrisi sve iz CONFIG samo copy paste i zameni broj wallet-a

server = "coinsforall.io";
port = "6668";

# Your ZCASH payout address
address = "TVOJ WALLET";

# You can give this machine a custom name
# Computer name is used as default
# name = "worker_name";

# Platform:
# "amd": AMD GCN cards
# "nvidia": NVidia Maxwell cards
platform = "amd";

# GPU crash handling (properly untested feature):
# 0 - do nothing
# 1 - close miner application
# 2 - reboot system (need superuser rights)
onCrash = "0";

# Instances for silentarmy kernel instances = "2";

# - The following settings have one entry per GPU
# - If you have more than 4 just add more entries or leave it as is to use defaults
# - All entries must be separated by commas and set between double quotes

# 0 = don't use device
# 1 = use device
devices = ["1", "1", "1", "1", "1"];

# work sizes
worksizes = ["256", "256", "256", "256", "256"];

# threads
threads = ["8192", "8192", "8192", "8192", "8192"];

# -1 means don't change
corefreq = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];
memfreq = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];
powertune = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];
fanspeed = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];

ILI EVO TI CEO URADIO SAM UPLOAD MOG meni radi lepo na r9 290 http://www.mediafire.com/file/230v14h2v81l6wv/zcashclient-0.2.2.rar

jedino sad cekam dal ce da mi isplati 0.01 zec pre nego sto ode na nulu :rupa: sad je na 0.0069

zaboravih..... moras imati novi amd driver

Poslednja izmena:
I NE MOGU DA VERUJEM KONAČNO .....BUDJAVI SILENTARMY RADI SAMO NA WINDOWS 7 .......RIG SA 3X R9 290 DAJE 85 SOLS

Prilozi

• Capture6.PNG
    Capture6.PNG
    9 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
gospodo,

jel ima neko problem sa silentarmy da mu posle odredjenog vremena zabode miner? tj ne zabode miner nego kao server restart i onda samo stale sharovi i nista ne kopa. U sustini sve lepo radi ali svakih sat vremena moram da ukljucim sve minere na svim kopacima opet jer stanu bez nekog razloga. Obican exe radi i dalje i posle toga, ali obican exe daje duplo manje nego silent army. Ima neko ovaj problem mozda???

Nicehash koji baca odma u BTC nece da radi sa drugim minerima bez obzira sto ukucate njegovu adresu i valet

gospodo,

jel ima neko problem sa silentarmy da mu posle odredjenog vremena zabode miner? tj ne zabode miner nego kao server restart i onda samo stale sharovi i nista ne kopa. U sustini sve lepo radi ali svakih sat vremena moram da ukljucim sve minere na svim kopacima opet jer stanu bez nekog razloga. Obican exe radi i dalje i posle toga, ali obican exe daje duplo manje nego silent army. Ima neko ovaj problem mozda???

sad cu da instaliram na virtuabox win7 i da pokrenem silentarmy ako proradi i tamo javljam ti ili cu te zovem sutra :)

Ne samo sam probao koliko baca ali ova tvrdnja ostaje nece da pusti druge minere njegov daje duplo manje znaci tolko i kradu

Poslednja izmena:
meni je sve na W7 cini mi se da je bacio 15

meni je sve na W7 cini mi se da je bacio 15

meni pokazuje da imam 5 gpu i 85 sol ?! a u stvarnosti 3 kom r9290 i malopre je na zcashgpuclient davalo 47sol a sad na zcashgpuclient_silentarmy 85 sol nemam pojma kako ali radi

Capture6.PNG

Poslednja izmena:
gospodo,

Meni silentarmy ne radi uopšte već samo običan exe ali postoji isti problem...

Nazad
Vrh Dno