Ma sta ti je treba nesto da se radi i posle nove godine :-D bug fixingJeste ali mora tako svaki put, nema opcije za podrazumevanu app, vrlo nekompletno i neozbiljno s njihove strane, to već nema veze ni sa ne znam koliko verzija Androida i foruma
Tapatalk 6.2.1 (Build 791)
Upravo tako.Kako im je cimanje kad na 5.7.2 radi?
Znači da mogu časkom da srede ali ih boli uvo![]()
Koja verzija je taj fensi TT?Сад ми се апдејтовао тт.. Свиђа ми се мало промењен дизајн и анимације су баш лепе и глатко иду..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
6.2.1 [791] je zadnja - skroz lepo radi [emoji6]Dobar ovaj 6.2.1 leti bas je brz
[emoji33] [emoji23]A zimi? Sorry, morao sam![]()
I meni je isto 6.1.5, poslednja verzija na store-u. Ne znam kako, neko dobije pre update.Meni na store-u 6.1.5 verzija. Mrzi me da skidam sa apkmirror
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
I meni je isto 6.1.5, poslednja verzija na store-u. Ne znam kako, neko dobije pre update.
EDIT: Probah 6.2.1... Samo sam instalirao apk. Scroll je definitivno losiji od 6.1.5. I attachment opcija ne radi.
Meni je skrol vidno bolji, ne znam da li ima veze do optimizacije za konkretan hardver ali Tapatalk koji skoro da ne secka pri skrolu to nisam imao skoro nikada. Samo da ne zeznu nešto a hoće. Att mi radi takođe. Ovo sa stickies je novo, šta znam, ne smeta mi ali trebaju da puste da biraš. E da, jedino što stvarno iritira je što za linkove otvara njihov inbuilt browser i ne može to da se menja. To se nadam da će promeniti.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari