Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sa yt klipovima treba da se pomirimo da neće popraviti jer ne umeju.

Sent from my Nexus 5X

Realno i jeste im cimanje - mnogo kombinacija i problema :)

Milion foruma + nisu svi napravljeni isto , ~15000 android uređaja , ko zna koliko kombinacija hardvera, verzija aplikacije, verzija androida ...

Ali *** nije strašno i da se ne vidi sličica klipa ponekad :)

Najveći problem je što Tapatalk nema konkurenciju, ona bi ih gurala da brže i bolje razvijaju aplikaciju ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam problem sa Tapatalkom samo jednom uređaju (isti nalog, isti forumi, iste i različite verzije aplikacije). Tapatalk učita normalno npr sadržaj foruma ali Subscribed nikako, samo vrti strelicu kao da nema interneta!?
U pitanju je MXIII Android TV box, na svim drugim uređajima radi kako treba.

Kako im je cimanje kad na 5.7.2 radi? :)
Znači da mogu časkom da srede ali ih boli uvo :)

5.7.2 radi, ali npr kad ideš da zakačiš sliku bude u očajnom kvalitetu, dok na npr zadnjoj verziji ne ...
Isto tako ove zadnje verzije rade primetno brže od 5.7.2.
Izgled i podešavanja su mi mnogo lepši/logičniji na novim takođe...
Ima i 5.7.2 svoje mane - u principu nema verzije Tapatalka bez mana :)

Poslednja izmena:
Užasno me nervira što mi ovaj novi tapatalk otvara linkove u nekom njegovom in app browseru, da li postoji mogućnost da to isključim? Ne vidim opciju u podešavanjima!?!

Samo pritisni gore tri tačke pa open with, i otvoriće odgovarajućom aplikacijom(browser/yt..)
Meni odgovara tako više nego da otvara firefox

Jeste ali mora tako svaki put, nema opcije za podrazumevanu app, vrlo nekompletno i neozbiljno s njihove strane, to već nema veze ni sa ne znam koliko verzija Androida i foruma

Tapatalk 6.2.1 (Build 791)

Jeste ali mora tako svaki put, nema opcije za podrazumevanu app, vrlo nekompletno i neozbiljno s njihove strane, to već nema veze ni sa ne znam koliko verzija Androida i foruma

Tapatalk 6.2.1 (Build 791)
Ma sta ti je treba nesto da se radi i posle nove godine :-D bug fixing

Nije ni to isključeno :)
Mada bi morali da ponude ogromnu sumu...
Quickpic je bio najbolja galerija (medju desetinama/stotinama drugih galerija?) i u potpunosti free.
A Tapatalk je praktično jedina aplikacija svoje vrste plus imaju rekao bih odličnu zaradu od korisnika koji plaćaju, od prodaje statistike, privatnih podataka, reklama itd...

Poslednja izmena:
Taman da ne moram da instaliram posebno cleaner i booster, tapatalk će da ima ugradjeno

Сад ми се апдејтовао тт.. Свиђа ми се мало промењен дизајн и анимације су баш лепе и глатко иду..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Screenshot_20161028-181654.png

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Dobar ovaj 6.2.1 leti bas je brz

Meni na store-u 6.1.5 verzija. Mrzi me da skidam sa apkmirror :D

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Meni na store-u 6.1.5 verzija. Mrzi me da skidam sa apkmirror :D

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
I meni je isto 6.1.5, poslednja verzija na store-u. Ne znam kako, neko dobije pre update.

EDIT: Probah 6.2.1... Samo sam instalirao apk. Scroll je definitivno losiji od 6.1.5. I attachment opcija ne radi.

77d87036846828f9d0c1e71f314f841a.jpg

I ovo nervira:

941d04e862d74cbffaf7b936abf9d3a1.jpg

Poslednja izmena:
Meni je skrol vidno bolji, ne znam da li ima veze do optimizacije za konkretan hardver ali Tapatalk koji skoro da ne secka pri skrolu to nisam imao skoro nikada. Samo da ne zeznu nešto a hoće. Att mi radi takođe. Ovo sa stickies je novo, šta znam, ne smeta mi ali trebaju da puste da biraš. E da, jedino što stvarno iritira je što za linkove otvara njihov inbuilt browser i ne može to da se menja. To se nadam da će promeniti.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

I meni je isto 6.1.5, poslednja verzija na store-u. Ne znam kako, neko dobije pre update.

EDIT: Probah 6.2.1... Samo sam instalirao apk. Scroll je definitivno losiji od 6.1.5. I attachment opcija ne radi.

Screenshot_20161028-223809.png

Radi attach...

Meni je skrol vidno bolji, ne znam da li ima veze do optimizacije za konkretan hardver ali Tapatalk koji skoro da ne secka pri skrolu to nisam imao skoro nikada. Samo da ne zeznu nešto a hoće. Att mi radi takođe. Ovo sa stickies je novo, šta znam, ne smeta mi ali trebaju da puste da biraš. E da, jedino što stvarno iritira je što za linkove otvara njihov inbuilt browser i ne može to da se menja. To se nadam da će promeniti.

+1
Skrol odličan u odnosu na stare verzije ...

Poslednja izmena:
Vratio sam se na 6.1.5 i cekam update sa store-a. :)

Cudna app... mozda je do optimizacije za odredjeni hardver, ali TT je meni uvek seckao.

U ranijim verzijama da. Sećam se da nisam mogao da verujem kada sam uzeo OPO i vratio se na android tada, koliko je to seckalo i loše radilo(u tom smislu, tečan skrol) u odnosu na WP verziju koju sam do tada koristio. Posle manje više kako koja verzija. Međutim ovo sad je ok.

Ali definitivno je nešto do optimizacije. Ovako ispada vidi ovaj što laže da mu secka a ti misliš vidi ovog maj**** što laže da mu radi dobro :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno