Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Suludo situacija na nicehash. U proseku cu dobiti oko 50$ dnevno :)))

MA ko kopa na coinsforall kad kopate za njega..jel ima neki drugi pool da se kopa direktno na menjacnicu

ima, suprnova, zcash.nicehash.com, ali kopas sa duplo salbijim minerom

uspeo da pokrenem 380 i baca 23sol-a ali samo jednu , sad pokusavam da nateram rig od 6 da radi!!!

kopam ja sa coinsforall na polo...videcemo...7950 pravi 18, 280x pravi 20

Jesi uspeo da pokrenes rig sa vise kartica, meni nikako nece 6 kartica da pokrene pukne miner ovaj coinsfor all

stavi tamo pod postavke da imas 6 komada u svim parametrima, po defu je 5

koliko ce ti trebati vremena da dodjes do 0.1 zeca :)

ako diff puno ne skoci imacu 0.1 za 4 sata...ako mene pitas :) a onda cemo da vidimo jel se isplacuje :) ili ce da nestane :)

kolka ti je ukupna snaga u sol, da skaliram prema mojih skromnih 140sol pa da vidim da li mi se isplati da se kockam da li ce da isplate :)

Skinuo sam miner sto je Darko postavio.

Ako pokrenem taj silentarmy on odma crashuje, a sa obicnim radi.

U config fajlu sam samo obrisao tuđu adresu i stavio moju sa poloniexa, da li sam trebao jos nesto da uradim.

Imam 4x 480 i ukupno daju oko 78-80 sol.. Hvala Darko za miner :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Skinuo sam miner sto je Darko postavio.

Ako pokrenem taj silentarmy on odma crashuje, a sa obicnim radi.

U config fajlu sam samo obrisao tuđu adresu i stavio moju sa poloniexa, da li sam trebao jos nesto da uradim.

Imam 4x 480 i ukupno daju oko 78-80 sol.. Hvala Darko za miner :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

probaj u config stavi instances = 1

moze da se kopa na polo sa cime oces samo sto brzi miner radi samo preko coinsforall gde je isplata min 0.1 zec a sporiji mineri mogu preko cega oces(suprnova, nicehash...)

Pa nije taj stavio dzabe 0.1 ...tako da majnujes dugo samo za njega i nadas se isplati ..a nece je biti ili ce je biti tek kad se cena skroz skljoka tj dok uvali sve prvih par dana

Ispade 280x vrhunska kartica samo da coinsforall ne pukne :D

Vrh Dno