Šta je novo?

Frustracije u vezi sa MS i Windows telefonima - Recycle bin

@hsv ti u svakom vidis sumnjivo lice,ne tripuj,molim te.Ne razumem uopste takve optuzbe,na sta to lici?Nisi klinac da se tako ponasas.
Nikad nisam bio nigde banovan.Prvi win fon sam kupio u novembru prosle godine,dotle sam koristio iskljucivo tvoj obozavani android.Zao mi je sto ranije ne uradih to ali nikad nije kasno.

Poslednja izmena:
Pročitao sam ovde na forumu da ima korisnika koji pišu o svojim problemima na WP, isto tako i na androidu i na iPhoneu.
Fascinantno je kako su problemi sa MS i WP dignuti na najvišu lestvicu!
Kako i zašto se korisnici WP sa njihovim problemima na toj platformi omalovažavaju, nazivaju pogrdnim imenima pa i banuju!
Zašto se otvorilo toliko tema ( i beskorisnih), na kojima se istresa svako kome "nije dan", bez konkretnih i konstruktivnih predloga u cilju prepucavanja, prozivanja, omalovažavanja itd.
Mislim, oko deset godina sam na ovom forumu, moj broj postova to ne potvrđuje, ali ovakve stvari su bile retkost ili ih nije ni bilo, bar se ja ne sećam!

Sent from 640

@encarta

Ne treba ti Nexus da bi android radio odlicno a danas (tj vec 2 godine) svako za male pare moze da kupi neki htc, sony, moto, opo ;)

A u sustini gde ces nizu cenu od aktuelne za 5x?

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Imas in line reply ili samo reply dugme?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Odmah imaš reply kad izađe poruka i tu kucaš odgovor bez otvaranja app. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Pročitao sam ovde na forumu da ima korisnika koji pišu o svojim problemima na WP, isto tako i na androidu i na iPhoneu.
Fascinantno je kako su problemi sa MS i WP dignuti na najvišu lestvicu!
Kako i zašto se korisnici WP sa njihovim problemima na toj platformi omalovažavaju, nazivaju pogrdnim imenima pa i banuju!
Zašto se otvorilo toliko tema ( i beskorisnih), na kojima se istresa svako kome "nije dan", bez konkretnih i konstruktivnih predloga u cilju prepucavanja, prozivanja, omalovažavanja itd.
Mislim, oko deset godina sam na ovom forumu, moj broj postova to ne potvrđuje, ali ovakve stvari su bile retkost ili ih nije ni bilo, bar se ja ne sećam!

Sent from 640
Ni meni to nije bilo jasno a tek sam nekoliko meseci ovde.E sad,valjda ocekuju da samo oni pisu neistine o wp a ostali treba na to da cute i potvrdjuju.Mene uvek iznosenje neistina isprovocira da reagujem jer nisam od onih koji ce da cute.

@ hsv.stoned
Ma znam ja to, nisam pao sa marsa, ali dal bi bilo ko na ovom forumu ušao u opkladu da ću ja lično da kupim bilo koji android koji mi se predloži, bez rutovanja, hakovanja i slično, a voleo bih da to bude samsung, pošto on drži najveći udeo u prodaji androida, i ako mi i jednom zalagje, zabaguje, restartuje, ispadne iz aplikacije i slično, da mi refundira uloženi novac !?

Kao što sam već napisao, iPhone 6 sam koristio i stvarno je po meni vrhunski uređaj u radu. Ali se meni neke druge stvari ne sviđaju i to je moj problem, a i ne tera me niko da ga koristim.
Možda isprave to što meni smeta i uzeću ga ponovo u razmatranje.

Kod WP mi se sviđa što od 8.0 pa na ovamo se nešto dešava i to pratim sa radoznalošću da vidim šta će ispasti na kraju i to za male novce!
I da napomenem da mi je to jedini aparat, primarni ( kako neki to ovde vole da naglase), daily driver, i radi sad bez problema, s obzirom da se doooosta toga popravilo u poslednjih 6 meseci.
925 sam hteo jednom da olupam na sred ulice, to ne krijem, jer je na 8ci imao bag sa ekranom koji me izdao u najbitnijem momentu, a da ne pričam o app u prodavnici pre dve-tri godine, koje su se na prste mogle nabrojati.
A sad 640 fercera bez problema i čekam da vidim koji su mu limiti i dokle će gurati MS nadogradnje. Sa aplikacijama stvarno nemam problema u izboru.

Sent from 640

@telep
Koliko košta novi Nexus 6 i šta ako neko u ovoj zemlji neće da da preko 200€ za aparat!?

Sent from 640
Ne znas nista. Nexus 6 nema u prodaji, ima 6p i 5x. 5x ima nov za 230 eura.

Ok ako ja ne znam ništa!
Ali nisam našao Nexus 5 u radnji za te pare koje si ti naveo. Nov sa garancijom!
I taj tvoj je preko 200€, nemoj da se ljutiš, 230>200, čisto da imaš info!
Bitno je da ti znaš.

Sent from 640

Ok ako ja ne znam ništa!
Ali nisam našao Nexus 5 u radnji za te pare koje si ti naveo. Nov sa garancijom!
I taj tvoj je preko 200€, nemoj da se ljutiš, 230>200, čisto da imaš info!
Bitno je da ti znaš.

Sent from 640

Opet ne znas. Nexus 5 se ne prodaje vise. Covece, ne razlikujes modele, imas Google valjda?

Treba brisati svaki post u windows temi koji sadrzi rec android i/ili iOS i obrnuto. Na treci prestup za istog korisnika treba da usledi ban. Stvari jako brzo predju u prozivanje/vredjanje na licnom nivou.

@encarta

Bravo za kratko sažimanje teme "frustracije..."

Eh kad bi dosao neki admin pa da izbrise sve postove unazad koji se ne ticu konkretno windows 10 mobile sistema i da podeli koju cusku.

Tesko da ce,valjda vidis da dezurni pljuvaci rade svoj posao i to im se uvek tolerise,namerno zagadjuju svaku windows temu a banuju se ljudi koje ovi vredjaju i omalovazavaju svakodnevno.Zabranjeno je suprotstavljati im se.

Treba brisati svaki post u windows temi koji sadrzi rec android i/ili iOS i obrnuto. Na treci prestup za istog korisnika treba da usledi ban. Stvari jako brzo predju u prozivanje/vredjanje na licnom nivou.

Ova genijalna izjava mi je promakla, pa o cemu bi onda vasi saborci pisali kilometarske postove. Sigurno ne kako je na winu izasla neka super popularna aplikacija, kako izlaze novi telefoni, kako zauzimaju trziste.

@telep Ne brinem se ja za njihove pisanije. Neka su zivi i zdravi i da ih windows posluzi jos dugo godina u zdravlju i veselju. Ili sta god drugo da odluce da koriste jednog dana.

Opet ne znas. Nexus 5 se ne prodaje vise. Covece, ne razlikujes modele, imas Google valjda?

Meni google izbacio ovo

http://www.logicshop.rs/mobilni-telefon/lg/nexus-5-16gb

@telep
Demantuj stavku po stavku koja nije istina argumentima a ja ću argumentovano odgovoriti!

I šta bi, niko neće da se opkladi u vraćanje novca ako mi android zabacuje!?

Odrastite, i ne kaže se OVAJ LIK ili ONAJ, već svi članovi imaju NICK! Znate, ono iznad avatara i što koristite pored lozinke kad se logujete na forum!

Sent from 640

Nemam nameru, ostavljam te da zivis u svom svetu.

PS. a na tom istom sajtu ne mozes naci 5X za 29000? Nemoj se izmotavas dzaba

Poslednja izmena:
Ok. Dokazao si da nisi informisan.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ok , u pravu ste, VI nemate m..a za neke stvari, bitno je da ispunite svojih 60 karaktera i recnete postić! Bar znamo sa kim imamo posla.
Neću Vam dirati više ovu temu, vidim da Vas je dosta pogodilo moje neistinito žvrljanje, čim se i yoyo javio! Samo ste potvrdili sve prethodno napisano u mojim postovima, hvala Vam!
Pozdrav dobri ljudi!

PS. Ima još uvek nerešnih problema u android temama, pa ako vas ne mrzi, svratite tamo !

Sent from 640

Kakva opklada je u pitanju, nisam u toku...?!
Ja sam spreman da dokažem, uz video i novčanu naknadu, mada ne znam kako ću preuzeti isti... Da ću bilo koji model u roku sat vremena dovesti u "šlog" , bez obzira dali je android, windows, ios... Sve osim ne smart telefona, a ako ne posedujem "željeni" telefon, kupiću ga, ali po dokazanom želim novac i troškove, možemo formirati i komisiju od tri člana "fena", android, windows i ios.
:D

Ne verujem da bi hsv-ov nexus doveo do "sloga" ;) to je nezamislivo ;)

Koja je poenta ove teme? Nista korisno niti pametno na zadnjih 10 strana

Ocigledno je ponenta ove teme da se svi korisnici Windows platforme ubede kako je to lose za njihovu psihu, organizam, posao, srecu, familiju itd, i da prodaju svoje telefone, kupe android i ios telefone i magicno krenu nekim kabrioletom i sa osmehom na licu ka zalasku sunca i boljem zivotu, jer to sa kojekakvim 0,3% udela telefonima ne mogu da postignu. driving-sunset-happy-couple-country-road-classic-vintage-sports-car-58316642.jpg
Po meni je to ona stara "Besposlen pop i jarice krsti", jer koliko tebi mora biti dosadno u zivotu da moras da se petljas u zivot neke osobe koju ne poznajes niti ces je u zivotu verovatno ikad videti, i da mu drobis kako on ne bi smeo da koristi taj i taj telefon, i kako je tvoje misljenje bolje nego njegovo u vezi neke totalno nebitne teme kao sto je mobilni telefon... I cak mu i pogrdne nadimke dajes jer nece da promeni misljenje i da ga uskladi sa tvojim... Osecam sazaljenje... Nije tome mesto na jednom forumu kao sto je Benchmark forum.

Poslednja izmena:
Nije poenta da korisnike WP ubedimo da je WP kanta, nego da korisnici WP ne ubeđuju druge kako WP nije kanta.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Au, šta si ti sad izjavio. Pa dal si realan?
Ne sećam se kad sam zadnji put pročitao da je neki WP user ubeđivao bilo koga da kupi iskljčivo WP!
Čak svi do jednog, koji su iole aktivni, iznose nedostatke i zapažanja o WP, sem Toše naravno (šala)!

Sent from 640

Konstantim pisanjem kako sve radi savršeno, kako je bolje od Androida i sl. postiže se upravo to - pogrešno navođenje i skoro pa ubeđivanje nekoga ko se ne razume u materiju da kupi Win telefon.
To je suština problema, samo što ima i onih koji pišu da bi pisali i pljuckali, a Win su videli samo na YT, dok je pak sa druge strane i nekolicina onih koji su zadnji put u rukama imali Android ICS i ponašaju se isto.
WP je imao svoje prednosti i iza toga stojim i dalje, ali W10m ne može da se poredi sa droidima ni po čemu, pa čak više ni u nižoj klasi uređaja.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno