Tek danas videh da u marketu ispod facebook aplikacije piše 2GB memorije... Ahahaha...
Te app koriste dosta njih gotovo svi i odlican je pokazatelj da se putem tih app cela platforma sputava... Neko ce to videti i na keca zbog tih app preci na android ili apple.Ni sa 2gb ne radi kako treba. Meni lakše nekad iz browsera da idem na FB!
Dal je radno da nema programera koji može da sredi tu app! Ili ih ovi iz googla namerno spotiču!
Od svih app na mom aparatu od kad ga koristim, sve app su skoro ispeglane i rade kako treba, i viber, instagram.....samo FB otvara večnost a.nekad i ne otvori ,xaxxaxaxa, i sa mesenderom slična priča!
Sent from 640
Koji razvijač? Gde je Gari?^
Razvijač? Pa des Gari, 100 godina![]()
Na continuum-u može sigurno,mislim nisam probao ali sam ubeđen da može. Ali problem je što Fifa ne podržava gamepadove. To sam pročitao na zvaničnom sajtu. Čak ako se dobro sećam bilo je isto pitanje za continuum.Je l' moze ta fifa na continuum? kapiram da bi bilo zlo od zabave na velikom displeju i dva blutut dzojpeda. ***, mogu da pretvore windows telefone u konkurenciju konzolama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari