Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Nisam igra preko telefona ništa do sada da li fifa može u multi pleju da se igra

Soilent Green is People

Mislim da može, mada nisam probao. Skinuo sam je, poigrao se 15 minuta, nije mi se svidelo - i zaboravio na nju. Daću joj možda još 15-tak minuta nove šanse, pa ako me opet smori, pada brisačina. ;)

Kod mene na 930 teče odlično, bukvalno bez štuca, baš sam se prijatno iznenadio. Jedino što se posle tih 15-tak minuta donji desni deo telefona dobrano zagrejao.

Meni se bas dopala igra,sad posle 2h igranja sve ukupno otkljucao sam seonu i tu igras klasicno,a ne samo napad.Ne znam meni se svidja.Jos je dzabe milina.Do sad sam igrao samo NBA JAM sad imam i fucu.:)

Tek danas videh da u marketu ispod facebook aplikacije piše 2GB memorije... Ahahaha...

Monument browser - jedan ako ne i jedini koji može da parira Edge. Po meni odličan, pogotovo tad sa tabovima i rad sa podeljenim ekranom, u landscape modu je odličan. Jednostavne opcije.
Otvara mi mnogo bolje neke zahtevne stranice nego Edge, ima opciju za uštedu megabajta.
Jedini minus je što mi se par puta ugasio kad bas optereti sa tabovima.
Treba mu pružiti šansu.

Sent from 640

Tek danas videh da u marketu ispod facebook aplikacije piše 2GB memorije... Ahahaha...

Ovo je nešto o čemu će da se pripoveda. 2GB Rama za ono đubre koje malo-malo pa zablokira i mora telefon da se restartuje da bi proradilo. Ovo je uz Note 7 najveći fail po meni u mobilnoj industriji za 2016.

Ni sa 2gb ne radi kako treba. Meni lakše nekad iz browsera da idem na FB!
Dal je radno da nema programera koji može da sredi tu app! Ili ih ovi iz googla namerno spotiču!
Od svih app na mom aparatu od kad ga koristim, sve app su skoro ispeglane i rade kako treba, i viber, instagram.....samo FB otvara večnost a.nekad i ne otvori ,xaxxaxaxa, i sa mesenderom slična priča!

Sent from 640

Sto duze igram ovu FIFU 17 to mi je bolja,bas ima brdo stvari da se radi igram u preseku 1h dnevno nekad i jace.Poprilicno je zarazna.VIdim neko se zalio da mu na 640 baguje.Meni sljaka vrhunski,kad sam je instalirao,non stop me izbacivala ali nakon soft resterta sljaka ko avion. Bas lepo od EA da se sete windows phone korisnike jos kad bi 2K Sprorts izbacio njihov basket nista mi vise ne treba.AL to ce da se desi nikad.

Je l' moze ta fifa na continuum? kapiram da bi bilo zlo od zabave na velikom displeju i dva blutut dzojpeda. ***, mogu da pretvore windows telefone u konkurenciju konzolama :)

Ni sa 2gb ne radi kako treba. Meni lakše nekad iz browsera da idem na FB!
Dal je radno da nema programera koji može da sredi tu app! Ili ih ovi iz googla namerno spotiču!
Od svih app na mom aparatu od kad ga koristim, sve app su skoro ispeglane i rade kako treba, i viber, instagram.....samo FB otvara večnost a.nekad i ne otvori ,xaxxaxaxa, i sa mesenderom slična priča!

Sent from 640
Te app koriste dosta njih gotovo svi i odlican je pokazatelj da se putem tih app cela platforma sputava... Neko ce to videti i na keca zbog tih app preci na android ili apple.
Ne znam koliko bi bilo bolesno MS da Facebooku da pare da srede to djubre...
Secam se MSov facebook nije radio lose, jes da je bio sa manje opcija.
Ja krs app nebih instalirao dokle god je ne poprave, bolje biti bez istw nego se muciti sa nakazom.

Poslednja izmena:
Verujem da, ako Facebook ne popravi svoju aplikaciju, onda će verovatno neko drugi napraviti third party aplikaciju.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Nema sanse

Znam da deluje malo verovatno, ali ako neko ima API (ili šta mu treba već), onda može da napravi i Facebook aplikaciju sa osnovnim fukncijama. Sad s druge strane, ja da sam razvijač, ne bih se upuštao u tu priču jer je pitanje da li hoću da se upuštam u trku sa Facebookom oko toga. Realno, Facebook bi lako mogao da napravi univerzalnu aplikaciju koja jede živu decu. Toliko imaju para, da mi je baš nejasno da se ovoliko izmotavaju sa ovim svojim trenutnim smećem na koje se ljudi žale. Jedino bi se u to upustio ukoliko sam uveren da Facebook neće pokušavati da napravi ništa bolje. Možda bi neko napravio onda za Facebook aplikaciju kao što imamo Explorer for 9gag. I takve third party aplikacije smo dobili jer su videli developeri da 9gag sam neće napraviti ništa.

Pitanje je samo koliko je to izazovan posao, ali s obzirom da Facebook koristi baš mnogo ljudi - napraviti dobru aplikaciju, staviti jedan baner, ko hoće da ga ukloni da plati 100 dinara, i da vidimo kako se nekome tako nešto ne bi isplatilo. :)

Ali ja to sve kažem kao neko koga boli uvo da li postoji dobra Facebook aplikacija, pa mi je lako da pametujem. :p Moje mišljenje da bi se u nekom trenutku tako nešto pojavilo samo ako ostane ovakva situacija, ali ja takvu aplikaciju ne čekam, ne treba mi. :) Jedino ako bi Facebook nekog baš sabotirao na razne načine namerno ili nenamerno, brinući ili "brinući" o korisnicima.

Postoji SlimSocial for Facebook aplikacija,vidim da je neki koriste umesto zvanicne.

Nema pola stvari iz zvanicne

Sent from ass

Ma mobilni sajt ftw. Ionako se potajno nadam da se samozapale (bez ljudskih zrtava) svi FB serveri i da nestane iz nasih zivota, oduvek sam u onoj fazi 'zasto ja uopste imam nalog ovde'.

Džaba, brzo bi se pojavila zamena, moraju ljudi da poziraju negde, da se samoreklamiraju, i slično, a i za one druge treba nešto gde će moći kod drugih da zabadaju noseve. :p Ne kažem da ga svi koriste tako, ali odavno nije toliko neophodan kad je u pitanju dopisivanje. Eto, nekad bio kibicfenster, danas Facebook. :)

^
Razvijač? Pa des Gari, 100 godina :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@levo smetalo, jel' vi'š kako te brzo provalili? Nisam ja džaba tamo negde savetovao da se koristi "autor", "programer", štagod drugo.
:D :D :D

Gari je provaljen 2 min. po ponovnoj registraciji [emoji23]

Sent from my D6503

A mislio "možda ipak da kažem sad 'razvijač' jer aplikacija nije ni započeta"... :D Ono kao autor ipak nije zanimanje, iako je zgodno da se to iskoristi za nekog ko je objavio neku aplikaciju, a kad kažemo razvijač/developer onda znamo da je to razvijač/developer aplikacije. :p

Je l' moze ta fifa na continuum? kapiram da bi bilo zlo od zabave na velikom displeju i dva blutut dzojpeda. ***, mogu da pretvore windows telefone u konkurenciju konzolama :)
Na continuum-u može sigurno,mislim nisam probao ali sam ubeđen da može. Ali problem je što Fifa ne podržava gamepadove. To sam pročitao na zvaničnom sajtu. Čak ako se dobro sećam bilo je isto pitanje za continuum.

Sent from mTalk using Lumia 640 DS

A oni su poznati, pouzdani, tako nešto? Jel bi trebali da su dobri i u Srbiji?

Jedno vreme sam koristio pojedine njihove servise, delovali su dobro, e sad ne znam za Weather aplikaciju, valjda braća Rusi znaju da naprave dobru aplikaciju za prognozu [emoji14]

Nazad
Vrh Dno