- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Svakako nije daleko od toga da opravda taj izraz.
cist Android (Nexus) = cisto zadovoljstvo![]()
Mene vala smorio opet drndroid ma koliko to bilo cisto zadovoljstvo, opet se vracam na WP muke
Svakako nije daleko od toga da opravda taj izraz.
A znas li koliko taj "cist" android(nexus) ima trzisnog udela?Posto samo njega priznajete kada treba da se hvali android a kada govorite o trzisnom udelu onda su vam za to zgodni i svi kinezi i sve ostalo sto se proda pod nazivom android(tu je nexus na nivou statisticke greske).Windows 10 je na svim telefonima isti,cist.Svakako nije daleko od toga da opravda taj izraz.
Smorio te a sam si rekao da ces zadrzati Z2.Mene vala smorio opet drndroid ma koliko to bilo cisto zadovoljstvo, opet se vracam na WP mukenema nista lepse od plocica
wp plocoice jednom zavolis i prosto ne mozes bez njih
![]()
Neboj se ti za mene koristio sam ja i pre android pa sam presao skroz na wp ;-)Pa to samo ako si totalni kontras (a bio si nekada) pa da flejmujes kako je w10m bolji dok ti je u stvari android primarna opcija a win keramici se divis u okviru test faze![]()
A tako ce i biti, ubedjen sam da ces hajpovati w10m ali ajde prodaj Z2 pa probaj da koristis samo winfon i ocajne beta-app duze od mesec dana [emoji23]
Sent from my D6503
Ima vise nego w10mA znas li koliko taj "cist" android(nexus) ima trzisnog udela?Posto samo njega priznajete kada treba da se hvali android a kada govorite o trzisnom udelu onda su vam za to zgodni i svi kinezi i sve ostalo sto se proda pod nazivom android(tu je nexus na nivou statisticke greske).Windows 10 je na svim telefonima isti,cist.
Ahahahahaha posebne su to veze sa parcetom plastike a i bogami softverom [emoji23]Ne bi mogao ni par dana na pustom ostrvu sa win fonom...da mi je znati sta taj android toliko može,jedino ako može da vodi ljubav sa vlasnikom pa da poverujem u takvu izjavu.
Sent from mTalk
Otkud znaš kad to i Google krije?Ima vise nego w10m
Ne krije, postoje tacni IDC o prodaji svakog Nexusa do sada, postavljeno je vec u odgovarajucoj temi.Otkud znaš kad to i Google krije?
Sent from mTalk
Manje zahtevni i manje upuceni???Objasni kada se vec toliko razumes,sta upucenima i zahtevnima fali na win telefonima u stvari?Ali je zajednicko za sva 3 uredjaja da mogu da budu best-buy samo za win fanove i entuzijaste, manje zahtevne (i manje upucene) korisnike, starije osobe itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari