Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče gledam reakcije na FB na post DigitalTrends-a kako je "PSVR toliko dobar da mu i ne treba killer app" ... Ljudi su ih sahranili komentarima :D

Jer šta je moglo da se kaže na to osim - "Sony vam je poslao za dž i naravno da ćete tako nešto reći. Ajde iz svog džepa istresi 500$ pa onda opravdaj tu kupovinu tech demo-ima ..." Neki review-eri baš izgube vezu sa realnošću ...

Ne znam za konkretan slučaj, ali tim metodom možeš da diskredituješ bilo šta što je iznad nekog koncenzusa o generalnoj value for money vrednosti. Svako može i meni ako hoće da kaže "ajde ti istresi 900 evra za gsync 144 hz monitor" ili "uzmi ti napucanu matičnu od 350 evra".

Ljudi dobiju na test, pogledaju, dopadne im se ili im se ne dopadne, a nema svako taj šlif da se izdvoji i razmotri da li proizvod X vredi tih para i iz nekog drugog ugla. U krajnjoj liniji, uvek će nekima X biti i vredniji od te cifre, dok drugi u životu ne bi dali za tako nešto ni duplo manje para.

Kako kada je sve razgrabljeno? Mislim da ih neće biti mesecima u prodaji, možda tek pokoji primerak koji će onda pak imati astronomsku cenu, nešto kao HTC Vive na KP.

Planira iko ovde da uzima psvr?

Ако ме стрефе неке паре пред нову годину можда би узео преко северних комшија, мада волео би прво да пробам.

U EU 10. novembra, u Mađarskoj 18. novembra, u Srbiji ko zna... :D

Sent from my Nexus 6P

Pocelo VR zaludjivanje. Ajmo debeljari malo rekreacije, bolje ovo nego neki cucanj, sklek, sprint i slicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ovde im stiže na lageru tek 5 decembra. Nadam se demo verziji za koju nedelju.

Sent from my D6603

Kako kada je sve razgrabljeno? Mislim da ih neće biti mesecima u prodaji, možda tek pokoji primerak koji će onda pak imati astronomsku cenu, nešto kao HTC Vive na KP.

Mislim uopste.
Mogao bih krajem meseca ovo da uzmem, ako mi se svidi uzivo.

Heh, baš gledam Totalbiscuit & friends kako se žale da Sony "neće da radi sa njima", a.k.a. da plaća YouTube objave njihovog uživanja u igrama, uključujući i VR.

Zasto pobogu gledas tog lika? Ima toliko boljih malih tjubera vrednih za pogledati. Rade dobro, 10-15 minuta max i kazu sve o igri a ne otkriju pricu. Za razliku od TB-a koji razveze onaj Let's play sat vremena i svo vreme prica o levim stvarima. Bas sam juce gledao nekog novajliju, nasao na redditu Deus Ex opis. Odlicno ga odradio. Tu je LGR i ostali sto ne rade toliko redovno. Ima dobrih tjubera u rasponu od 100k do milion subsa, rade bolje nego oni sa milionima subsa. Doduse ne rade redovno i nije im to "poso".

Ima VR na KP cini mi se za 450 a Pro dolazi 10. novembra (na KP).

Mislim uopste.
Mogao bih krajem meseca ovo da uzmem, ako mi se svidi uzivo.

Ja uzimam sigurno, i pro i VR ( kameru imam, fali mi samo jos jedan dildo za potpuni uzitak :d )

Nego, sad bas pogledah, na drugom forumu xbox izbrisao nalog?
Imate li neku drugu preporuku za personu koja cesto putuje do HU? :)

Pro uzimam sigurno, za ovo se jos dvoumim.
Jos ako stvarno budu mogli da se iskoriste ssd-ovi, ima da ubacim jedan od 500gb :).

Ja uzimam sigurno, i pro i VR ( kameru imam, fali mi samo jos jedan dildo za potpuni uzitak :d )

Nego, sad bas pogledah, na drugom forumu xbox izbrisao nalog?
Imate li neku drugu preporuku za personu koja cesto putuje do HU? :)
Ištvan ;)

Sent from my Nexus 6P

Nadji ga na KP

Istvan = Xbox :)

Da, to je inace isti covek, mozda neko nije znao :d

Istvan i Consolemanija su elita za konzole na KP-u, a Fanta za PC. Kod nasih lopovskih pilicara ne treba kupiti nista, ni sitnice!

Slazem se od reci do reci.

Jedino sto se tice garancije da kucnem u drvo nisam imao problema nikad, tj nisam imao sta da reklamiram. A bas sam puno uzeo i od jednog i drugog (ili makar slicnim njima).

E sad kako bi izgledala reklamacija, ne znam...

Pozoves i pitas...

Preorder, 410€, ako se ne varam.

Upravo to ;)

Sent from my Nexus 6P

Trenutno (do sutra) na američkom PSN storu ima nekih finih popusta. Npr. Killzone Shadow Fall je 5 dolara, što je stvarno povoljno za tako dobru igru.

Međutim, mene trenutno interesuju vožnje. Čak četiri igre sa motorima su na velikim popustima, pa pitam da li neka vredi? Znam da nisu nešto mnogo cenjene igre, ali je suša sa jurilicama, pa razmišljam da pazarim neku.

Sve su po ceni 7-9 dolara. A igre su:
MotoGP 14
Motorcycle Club
MXGP
RIDE

Vredi li neka za laku zabavu? Koja?

Poslednja izmena:
Sa tog spiska, RIDE. Dvojka je izasla skoro i cini se da je unapredjenje u odnosu na keca ali moze i kec da prodje. RIDE je nesto bolja i novija igra od MotoGP 14, radili su je isti ljudi (maltene nastavak). Motorcycle Club nisam igrao, ali izgleda da je dno od igre. MXGP je Motocross, onako arkadica.

Osim RIDE 2 koja je izasla pre par dana, Milestone je letos izbacio i Valentino Rossi The Game. To je najbolja voznja motora trenutno.

Motorcycle Club imas demo pa probaj, i meni je njesra. Imas mozda i demo od drugih. MotoGP 14 je malo staro vec tako da i moj glas ide RIDE. DriveClub Bikes isto nije los, arkadica, ali nije na tvom spisku...

Obojici hvala na preporukama. Driveclub imam već dve godine instaliran i ne planiram da ga brišem, odlična je igra. Uzeo sam i season pass. Razmišljao sam da kupim i DC Bikes kao ekspanziju, ali sve staze znam već napamet pa bih za moto trke ipak radije izabrao nešto novo, tek za promenu. Biće i DC Bikes sigurno uskoro ponuđen za neku siću, ne žurim se.
A ako se odlučim da nešto kupim sad, dok je na popustu, biće to RIDE.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno