- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
trazi za danas i nece pokazati za celu nedelju ;-)
Sve je to ok.Ali ako pisem za sutra, treba da prikaze progrnozu po satnici....
Evo kako je to na androidu
Sent:

Poslednja izmena:
trazi za danas i nece pokazati za celu nedelju ;-)
To je zato sto je nisi pitao za vreme sutra nego za danas.Pogledaj gore vrh mog screenshotaAli ne kontam kako ti to ne radi? Meni svaki put uspe [emoji4]
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
ni ti nisi pogledao sliku, koju sam okacio gore. Moj engleski je perfektan jer mi je to drugi maternji. cuje ona dobro i to ato cuje prvo ispise na vrhu ekrana.Razume Siri odlično ali treba akcenat, "broken English" slabije kapira, mada sve bolje i bolje.
Razume Siri odlično ali treba akcenat, "broken English" slabije kapira, mada sve bolje i bolje.
@DARK SIDE
Video sam sliku, ali sam komentarisao generalno tvrdnju da Siri ne razume dobroMene razume apsolutno (još mi je na UK postavljeno) ali vidim da mi se okruženje muči...
Nije problem da me Siri razume (sem u slucaju "what the fuck my life?" kada sam lepo rekao bye bye, ali to mislim da je neki bug definitivno), problem je rezultat koji izbaci - mozes i otkucati joj. Dakle pogledaj stvarno lepo sto smo pisali - kada pitas za vreme sutra, ne daje ti po satima vec za narednu nedelju (ili 10 dana). Mozes i da trazis "show me the weatger for tomorrow by hour" ili vise masinski "weather tomorrow by hour" i opet ce ti pokazati za narednu nedelju umesto sutra po satu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ala stancuju te update-ove..posto sam nov u iOs svetu, tacnije od februara meseca, jel to i ranije bilo tako sa azuriranjem ili ?
Slazem se ali i ios10 je nov tako da ga peglaju cesce....za developere izasao beta4![]()
O tome sam i ja pisao. Moj utisak je da IOS 10 ima lose optimizovan kod i da zauzima previse hardverskih resursa. Da li je RAM, ili CPU,GPU opterećen, nisam gledao ali nešto definitivno pravi problem.Sramota, meni to izgleda jako lose. Kretanje kroz settings, notification center, sve... Doduse neko ne primecuje, ali meni jako kvari user experience. Kako je to moguce uopste na tom novom hardware-u. Kada stari iPhone 4s ima glatke animacije na iOS8/9...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari