Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Indijci govore engleski ? Tečno ? :)
Možda indijanci kada se napiju vatrene vode govore tečno engleski ali indijci teško. :)
Indijci govore engleski koji je amerima prilicno razborit. Ne koriste reci koje su specificne za Indiju, ne koriste britanski engleski, koriste prilicno sazet vokabular i gramatiku, bas slicnu americkom engleskom.

Naglasak je ocigledan, ali to nije problem.

To je kao da imas nekoga iz Leskovca, sa leskovackim izgovorom da bude support u Novom Sadu. Razumece se, samo ce biti smesan :)

Hrvati sa druge strane, ono NIJE isti jezik, i nije dovoljno blizak za ovakve stvari. Meni je to bezobrazno.

MS isto koristi neki da li bosanski ili hrvatski call centar za aktivaciju Windowsa, ali covece, njima se samo vidi da su odatle, ali jezik je skroz razumljiv, koriste septembar, znaci trenirani su da ih razumemo za te stvari koje nisu iste ;) I Indijci su trenirani u ozbiljnijim call centrima koji engleski i kako da govore.

Nije Indija izabrana jer je jeftina, Kina je jeftinija. Vec je izabrana jer gro govore dovoljno dobar engleski za tehnicku podrsku.

Hahhah. Indijci i engleski :D Boze sakloni. 90% njih kao da ima krompir ustima. Zato britanci nece indijce ispodnsebe direktno. Samo oni koji su se skolovali ns zapadu pricaju normalno, ostali pricaju dzibris ingls, kako to ovde zovu

Zivim u uk i ti indijci rade po svim call centrima,neki od njih ne znaju ni da speluju i ako npr rade za vodafone. U mnogo slucajeva ih se ne moze razumeti preko telefona. A ako kojim slucajem radite prepisku sa njima preko chata,tu je tek smejurija. Sad zamisli tek one sto ne zive u uk kako pricaju [emoji1]

Odlicno ih Ameri razumeju. Sta vise, bolje je da rade takvi kakve uzmu, koji su OK, ali ne znaju odlican engleski. Jer mnogo Amera isto ne zna dobar engleski, i onda je bolje kada im ne das nekog Stephen Fry-a :) Isto vazi i za UK.

Zale se neki, naravno, ali nije uopste tako lose kao sto izgleda.

A mi kao razumemo ovo sto je Samsung HR odgovorio bez Google Translate?:) (najbitniji deo jeste datum :))

Inace moje iskustvo sa Indijcima - ufff, on mora da zavrsi posao za odredjeno vreme, nema veze da li si ga razumeo ili je on tebe razumeo, on ide dalje! I to za mnogo bitnije stvari od tech support :)

Daj dokaz, ovo ozbiljno ne verujem! U stvari ne verujem da prolazi bez problema.
(ali sa druge strane oni ce sigurno razumeti septembar, a koliko nas ima predstavu gde je ozuljak i veljaca? Ja ne znam ni u kom godisnjem dobu su :))

A ovi sa KP, sada ce se smeskati ovi sto su uzeli "Dubai replike" ;)
Dokaz,
Radim u firmi koja pokriva gomilu njihovih servisa podrške, jeftinija radna snaga ***.

iHuZQEC.jpg

Nisam pristalica teorija zavere, ali ovaj debakl je Samsungu dobro došao da ugasi note seriju [emoji4]
Pojavom edge linije koja ima dijagonalu i čak bolji hardver, note serija postaje totalno nebitna ...
Naprave s8 note i s8 edge i rešen problem ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Na šta ciljas ? Da su sami sebi napravili štetu od 20 milijardi $ ?

Ono jes da je šteta malo veća [emoji4]
Ali eto mogu ovo da iskoriste i promene flagship pristup ...
Od note serije je ostala samo olovčica i pre ove bombe [emoji2]

Nisam pristalica teorija zavere, ali ovaj debakl je Samsungu dobro došao da ugasi note seriju [emoji4]
Pojavom edge linije koja ima dijagonalu i čak bolji hardver, note serija postaje totalno nebitna ...
Naprave s8 note i s8 edge i rešen problem ...

ahhahaha.... [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Inace, moram da ti napišem da si u zabludi za note seriju. Olovka tj SPen je jako uspeo poduhvat i to neće niko normalan da ugasi u prozvodnom smislu. Za mene i mnoge, koji smo poslovni korisnici, koji olovku obilato koriste, nota je jedini razlog za kupovinu a posebno sa opcijom digitalnog potpisa pdf dokumenta.

Poslednja izmena:
Ma verovatno će ugasiti samo Note brend, a svoj flagšip sa olovkom će nazvati S8 Pro, ili nešto slično. Ne verujem da će odustati od ovog koncepta koji je zbog olovke jedinstven u svetu pametnih telefona

Da sigurno im je lakše bilo da naprave štetu svojoj firmi od 20 milijardi (10% vrednosti celog Samsung-a) nego lepo da izađu i kažu odustajemo od note serije i izgube skoro ništa ... Mislim neverovatno je šta se može pročitati na ovom forumu :(

Poslednja izmena:
He, ono kad su dubai kopije sigurnije od originala.[emoji1]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Da sigurno im je lakše bilo da naprave štetu svojoj firmi od 20 milijardi (10% vrednosti celog Samsung-a) nego lepo da izađu i kažu odustajemo od note serije i izgube skoro ništa ... Mislim neverovatno je šta se može pročitati na ovom forumu :(
Odakle tebi ta cifra od 20 milijardi ?
Šta se sve neće pročitati na ovom forumu ...

Nisi shvatio šta sam hteo da kažem ;)
Kad je već ovakva situacija mogu da promene politiku poslovanja - note serija je i pre ovog telefona izgubila smisao, sa ovim fijaskom postade sprdnja !

Ti to nisi napisao ,zato sam te i postavio pitanje da pojasnis. Naravno opet si napisao istu glupost pa se zaključak sam nameće .

20milijardi (ili oko 17,18) ,piše na netu. Što zbog manjka prodaje od 20mil primeraka što zbog bežanja akcionara

Vrh Dno