Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsio konacno Narcos S2 isto na misice kao i S1 sto neke rece pre nekoliko dana bolje se ne muciti kad nesto ne ide. Sve u svemu serija mi se dopada, ali brate razvuceno previse. S3 cu gledati iz ciste znatizelje da vidim kojim smerom ce se kretati, najvise u smislu tempa.

Sada Halt and Catch Fire S3 😀 taman izasla cela sezona.

Poslednja izmena:
Tyrant je cancelled, ne znam da li je neko pomenuo vec.

Steta, jesu dosta zbrzali nekako da ne moze da se shvati odakle se neki lik izmenio, ali bila je interesantna.

Supergirl počela mnogo bolje nego u prvoj sezoni.
Video se da im je prijao prelazak na CW,počeli su više radnji iz stripova da koriste.
Supermen odličan,ima onaj šmek Kristofera Riva i Supermena iz 70tih i 80tih.
Za sad mi se više sviđa nego filmska verzij Supermena(Henry Cavill)

Poslato sa Huawei Honor 5x

Kome je "prijao prelazak na CW"? Zar nije SG bila na CW?

Iskreno u prvih nekoliko epizoda prve sezone (i toliko sam jedva pogledao po malo), ono je definitivno kids serija. FLash i moze da prodje za starije, ali SG je stvarno za klince.

Na big bang theory komotno mogu da stave katanac, i ključ progutaju.

Ova sada i poslednje dve sezone ni izbliza onome što su nekada bili.

Meni su i dalje odlični, drže kvalitet od početka serije

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam to prestao pratiti od 5. sezone. Počeli likovi ribe da skupljaju i ređaju - vidim prelaze iz komedije u SciFi, reko 'beš ovo 😉.

Westworld ok serija,ali nista vise od toga.pogotovo posle ove 2 epizode ne zasluzuje 9,3 na imdb-u.da je nije radio hbo,sumnjam da bi se ovoliko i pricalo o njoj

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Westworld ok serija,ali nista vise od toga.pogotovo posle ove 2 epizode ne zasluzuje 9,3 na imdb-u.da je nije radio hbo,sumnjam da bi se ovoliko i pricalo o njoj

Bas imam suprotan utisak. Mene serija odusevljava i jedva cekam sledecu epizodu.

Na big bang theory komotno mogu da stave katanac, i ključ progutaju.

Ova sada i poslednje dve sezone ni izbliza onome što su nekada bili.

Nije katanac, ali kada pocnu da "evoluiraju" likovi u komedijama, da to predje u romediju (romanticnu komediju), smori 🙁 Isto i 2.5 coveka su malkice bili smor u zadnjoj pravoj sezoni (ono sa Kutcherom je opstalo zbog Berte i malkice Alena, inace je glupost i smor... dodvoravanje raznim manjinama za gluposti...)

Prve dve epizode su meni licno bas odlilcne bile u svakom pogledu. Odlican spoj westerna i sci-fi zanra- nema dalje. 🙂

Ima potencijala sigurno da bude serija godine. Ali ekipa koja stoji iza iste ( drugi Nolan i zena mu + JJ Abrams koji radi na 101 projekat paralelno) su poznati da im kvalitet svakog sledeceg projekta opada. A planirano je 4-5 sezona za WW. Nadam se da nece da je "razrede" previse (mada nisam previse optimistican), ali sam siguran da ce ova prva sezona da bude bas, bas dobra.

Naravno, ko sto rece dowlavladimir, dok ne iskoci The Expanse sezona 2, pa cemo onda da procenimo...

Baci se na Quarry, odgledao sam prve 3 epizode i nije losa uopste. Ima bas dojajan vibe '70/'80tih. Radnja i izvedba su za sada dobre (ne bih previse spojlovao).

Kao sto rekose, ako ti ne lezi nesto ne vredi forsirati da bi bio u trendu...

A navukli ste me na expanse samo tako. Ko će sada da čeka 2017 godinu. 😀

To ste u pravu.Treba gledati ono sto ti se dopada i sto te interesuje.Ali ipak nastavljam WW,nesto me ipak vuce da gledam dalje.[emoji2]

Peta sezona Arrow-a je ok pocela, nadam se da nece pokvariti

WW veoma intrigantna serija

Verovatno jos vise za vas koji ste gledali BG 🙂

Ali ko je mama uopste?🙂 (u comic books, i uopste odakle ideja?)

Zavrsio 2 sezonu Halt and Catch Fire, fenomenalno koliko su dobro pisani likovi. Serija postaje mnogo vise od glavne price, AMC ako ista likove bas dobro razradjuju...
Ma samo da bude 4 sezone. Prve 3 je AMC bukvalno izgurao na mišiće. Sad su promenili timeslot da probaju da povećaju gledanost. A slažem se najbolja AMC serija posle BB

Sent from mTalk using Lumia 640 DS

Ma samo da bude 4 sezone. Prve 3 je AMC bukvalno izgurao na mišiće. Sad su promenili timeslot da probaju da povećaju gledanost. A slažem se najbolja AMC serija posle BB

Sent from mTalk using Lumia 640 DS
Najavili su cetvrtu, a ujedno i poslednju sezonu.
Nisam gledao seriju ali planiram da pocnem ovih dana.

Sent from my Nexus 5X

Kakav fenomenalan početak 2. sezone Ash Vs Evil Dead, obožavao sam i filmove, a serija je meni lično odlična, uzimajući tematiku u obzir.
Spremio i Gotham prve 3 epizode nove sezone.
Odgledao poslednju sezonu The Last Ship, sta znam, onako, može da prodje, 6/10.
The Strain nastavlja u dobrom pravcu u ovoj sezoni, meni je ok. Videćemo za dalje.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno