- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Google Pixel shipments expected to reach 3-4 million in 2016
http://www.digitimes.com/news/a20161006VL200.html
http://www.digitimes.com/news/a20161006VL200.html
Ili zelje, cestitke, pozdravi!Mozda bi bilo najbolje da se na forumu otvori tema "Cekajuci sledecu godinu i novi model"![]()
Bice ovo zesci flop. Posmatrajuci razne ankete, otprilike 1/3 nexus korisnika bi kupila Pixel. Van Nexus communityja taj procenat je mnogo mnogo manji.
Nekako lako preporučujete oneplus, a i on ima svojih problema.
Recimo, oneplus 3 je do srgb update-a imao užasno kalibrisan ekran, ali baš užasno.
Plus je 1080p PenTile amoled kome možda i nije dovoljna ta rezolucija.
Onda softver, nekako se preko njih pređe kao da dobijaš official Google podršku, ne zamera im se to ni najmanje.
Ne kažem da je loš, ali nije baš tako čisto kao što zvuče mnogi.
Haha nekako sam odmah videoHahahahahahahahaha kako si snimio,gledao sam video i nisam izvalio buljio sam u pixela.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ceniš da je OP3 sa istim hardverom tri puta gori sa softverom?OP3 nikako nije sjajan telefon. Cenim da je ovaj Pixel jedno tri puta brzi u radu. U stvari mislim da kada izadju prvi pravi testovi biti najbrzi Android telefon, tik uz Ajfon. Steta sto koristi raspali Snapgragon.
Konkretno u slucaju Pixela Google podrska je plus i mana. Ovo nije Nexus, pure Android. Vec neki Google frankenstajn kao sto su Galaxy Samsung frankenstajn Androidi. Gomila gluposti ubacena od strane Googla koje su samo njima korisne, za jos lakse skupljanje informacija. Softver je sigurno brz ali je daleko od onoga sto Android treba da bude. Korak u pogresnom smeru.
Hardver unutra je sjajan, kamera izuva, storage je UFS2.0, ekran je verovatno vrh. Spolja, stvar ukusa. Meni nije toliko ruzan dok se ne zamasti ono parce stakla pozadi. Nekako gadnije izgleda nego da su se cela ledja zamastila kao kod telefona koji su ful od stakla.
Edit: Launcher izgleda nakazno ali je meni okej za koriscenje. Problem je sto izgleda kao iOS home screen, onaj stained glass efekat u kombinaciji za novim ikonama. Jos kada uzmemo u obzir da je od spreda kao ajfon, mnogo loseg ukusa na gomili. Ne bi mogao da svarim da platim nesto 650 dolara a izgleda kao kopija neceg drugog.
Bilo bi sramota da je sporiji s obzirom da 6p ima dve generacije stariji Soc sa duplo manje rama.Iz prve ruke, sada imam OP3, imao sam N6P, OP3 radi možda čak i brže nego 6P.
Pisem sa OnePlus telefona druze. Tako da imam slobodu da ti kazem da ne prozivas.Naravno.
Samo kažem da je brži fon i da radi kao stock Android. A i logično je, noviji je.
@LaxGTR
Mogao bi prvo da probaš nešto pa da sudiš kako radi.
Ima jednu generaciju stariji čip. RAM nije presudan.Bilo bi sramota da je sporiji s obzirom da 6p ima dve generacije stariji Soc sa duplo manje rama.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari