Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Kazem ti ne radi ni na ios 8... ja ciklise cotam na racnaru.

@ProMaster
Kada zamrzava, kada startuješ normalno ili sa zaključanog ekrana? Ili na oba načina?
Zamrzava se u svakom slucaju, jedino sto je konstantno je da se zamrzavanje desava kada camera app stoji izvesno vreme u aktivnim aplikacijama.. Kada se pokrece od nule sve ok, zbog toga oni koji s vremena na vreme gase aplikacije ne osete ovaj problem...

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Zamrzavanje i meni. Ali nema rešenja za sada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zamrzava se u svakom slucaju, jedino sto je konstantno je da se zamrzavanje desava kada camera app stoji izvesno vreme u aktivnim aplikacijama.. Kada se pokrece od nule sve ok, zbog toga oni koji s vremena na vreme gase aplikacije ne osete ovaj problem...

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Šta podrazumevaš pod zamrzavanje kamere? Startuje kameru i..? Zaglupi skroz ili ipak startuje posle sekunde recimo?

Kupio sam iphone 6S... i krenuo sam da se navikavam.... I imam jedan problem....Dakle Itunes prepoznaje moj telefon, ali ga nema u My computer. Kada deinstaliram Itunes onda ga My computer vidi... A nekako mi je najlakse da slike sa phona prebacim preko windows explorera. U pitanju je Windows 10 64 bita...probao sam na svakom usb prikljucku ali bez uspeha.

Šta podrazumevaš pod zamrzavanje kamere? Startuje kameru i..? Zaglupi skroz ili ipak startuje posle sekunde recimo?

Zaglupi i nece da otvori kameru, samo ponavlja onih pola sekunde kad se kamera otvara sto se vidi. Neke veze ima sa ziroskopom jer se tad izbaguje i pozadina. Meni nestali kazem srecom

Kupio sam iphone 6S... i krenuo sam da se navikavam.... I imam jedan problem....Dakle Itunes prepoznaje moj telefon, ali ga nema u My computer. Kada deinstaliram Itunes onda ga My computer vidi... A nekako mi je najlakse da slike sa phona prebacim preko windows explorera. U pitanju je Windows 10 64 bita...probao sam na svakom usb prikljucku ali bez uspeha.

Probaj ifunbox jednostavnije je za prebacivanje slika.

Čini se kao problem koji bi verovatno rešilo brisanje Apple Mobile Device Drivera, ovde nađi detaljnija uputstva:
https://support.apple.com/en-us/HT204095

ifunbox je pomogao....a sto se tice windowsa, kada skinem apple mobile device driver u device manageru, windows onda vidi telefon normalno kao iphone ali ga ni itunes ni ifunbox ne vide, kada vratim driver onda ga itunes vidi ali windows vise ne vidi iphone nego samo Apple mobile device usb driver ( u hardware and sounds )

Da li moze predlog za neku camera aplikaciju koja ima manuelna podesavanja ako ima besplatna

I od mene preporuka za ProCam 4.

Za nju mora jailbreak, nisam bas dugo koristio iphone

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

Ako je to ova onda ne treba jb.
0100ce8777dbc95bc652ee3a84757847.png

Otvoris kameru i ona ti pokaze zadnje sto je uhvatila prethodnog puta kad je bila ukljucena i ta slika onako kao da dobije blur efekat... I to tako stoj par sekundi, pa sve do 10-15s, nema pravila.. i posle toga grene da slika secka i prekida i onda odjednom se povrati skroz, al dok to bude................

Da, placa se, ja sam je uvatio free kad puste ono po jedan dan.

Poslednja izmena:
Otvoris kameru i ona ti pokaze zadnje sto je uhvatila prethodnog puta kad je bila ukljucena i ta slika onako kao da dobije blur efekat... I to tako stoj par sekundi, pa sve do 10-15s, nema pravila.. i posle toga grene da slika secka i prekida i onda odjednom se povrati skroz, al dok to bude................

Hm, nisam imao ništa slično. Inače 6s+ sa Samsung SoC. Možda je do čipa a možda je i do cam modula. Baš je bezveze što Apple ignoriše takav propust.

Ne znam da li je neko zapazio da se cache nakuplja a ne briše vremenom kako bi i trebalo. Desilo mi se da itunes prikaže 4.6gb slobodno a na telefonu prikaže 2.6gb. Meni kao vlasniku 16gb verzije je to veliki problem jer ume da zafali prostora. Našao sam rešenje i verovali ili ne oslobodio sam čak 2gb prostora :O

Ovo je rešenje:
https://www.youtube.com/watch?v=48li5n54bOc

Ukratko, krenete da prebacite na telefon nešto što ima veći kapacitet od slobodnog prostora. Najbolje neki film od 4-5gb ili koliko već je potrebno. Fajl krene da se kopira, ali ne prekopira u potpunosti zbog "nedostatka prostora". Kasnije kada proverite stanje na telefonu, prikaže realno koliko je prostora ostalo. Čudan bag...

Hm, nisam imao ništa slično. Inače 6s+ sa Samsung SoC. Možda je do čipa a možda je i do cam modula. Baš je bezveze što Apple ignoriše takav propust.

Potvrdjujem postojanje ovog problema na 3 telefona iz okruzenja:
Moj SE
Bratov 6S
Kolegin 6S

Jezivo!!!

Meni na ios 9 nikada, a sada na ios10 svaki drugi ili treci put... nekad i po 5-6 sekundi. Sramota za apple! Nek ih brani ko hoce, ali ovo je bruka!!! 6S je u pitanju

Poslednja izmena:
Meni nije jasan taj problem sa kamerom. Imam 5s i nikada nisam imao problem sa tim "zamrzavanjem"

Nisam ni ja na 5s, izgleda se dešava samo na modelima od 6 na ovamo.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja licno sam poprilicno smoren od tog zamrzavanja kamere, videcu kakva je situacija na 7-ci pa ako radi kamera sve super mozda i zamenim telefon.

Nazad
Vrh Dno