Koliko ja vidim ovde zadnjih 5-6 postova u vezi iclouda, sve su jako sumnjivi pošteni "vlasnici", pojedini se i hvale time što su uzeli kraden
Pisao sam već, resetujte telefon bez brisanja podataka i nestaće problem sa kamerom koji se pojavio posle iOS 10 updatea
1. bag prisutan od kad sam uzeo telefon, to je recimo bio iOS9.2.
2. Resetovan je 3 puta sa i bez brisanja, bag je prisutan.
3. Nema veze to sa bilo cime, jednostavno je sw bag i to je to, kupio( napominjem, kupio da bi se uverio da li je hw problem ili sw) sam neku camera app i na njoj apsolutno uvek radi kamera kako treba, ali nema live photos, nije imala jos nesto, nije prakticna kao ova standaardna i batalio sam je.
4. nekon restarta radice 4,5,6, mozda i 15 dana ali ce se sigurno opet zaglupeti.. Kod mene nije uspevalo da prodje vise od 5, a nekod se desi i 5 puta dnevno, zavisi koliko cesto koristim kameru..
Pocinjem da se osecam kao da sam kod sudije, pa moram da ponavljam 10 puta jedno te isto i da ga uveravam da sam nevin.. Nisam ni prvi ni poslednji koji je imao takve probleme, tako da ceka se iOS 13, gde ce se setiti da isprave to, jer isti problem postoji i na iOS10, a nemoguce (aa mozda i nije) da do njih nije stigao podatak o zamrzavanju jer je koliko vidim problem je rasprostranjen, poprilicno. Kod mene je bilo kao, aj da sacekam iOS 10 da vididm sta ce se desavati, i kad sam video da ne j*bu zivu silu i da je to ostalo kako je i bilo, cao - zdravo...
Poceli su da skupljaju sve najgore od svih ostalih kompanija, od Samija su pokupili taj fazon ``Korisnici, apsolutno nas boli cosak sta vi zelite i sta vam smeta, nedostajle itd``. Od Nokie su pokupili fazon, da naprave telefon koji je extra i onda ga guraju tako par godina pa onda ponovo posle 2,3 godine izbace nesto novije, medjutim opet nista wow. . . . . Izgleda da se nece ponoviti trenuci kao oni kada su se pojavili prvi iP koji su bili jedno 4,5 godina ispred svega sto je tada postojalo na trzistu..