Hmm, vec sam flesovao modeme i to nije pomoglo, napisao sam naknadno... a i nelogicno mi je da mokee (MM) rom fino radi, kao i miui global stable (lolli), naknadno instalirani, a posle toga opet probani ovi navedeni MM romovi koji ne rade kako treba sa mrezom... vratim ponovo mokee ili stable (twrp) i rade kako treba tj. menjaju mrezu...Pa dzabe menjas ROM-ove kada ti uvek ostaje isti modem...Tu je problem u modem-u, a ne u ROM-u...(ako radis preko twrp flash) Flesuj drugi modem ili ceo FASTBOOT ROM, verovatno ces tako resiti problem...Ako nece, ima jedna malo komplikovana procedura koja ti "mozda" moze pomoci....
Edit; videh sada da si menjao i modeme, editovao si post...Probaj full fastboot rom flash.
Sent from my RN3 Pro
Pa Mokee rom je CM baza, isto kao i RR...Ako radi sa Mokee, trebalo bi i sa ostalima... Probaj da flesujes cm 13 firmware...tj.CM 13 radios fajl iz twrp..
https://app.box.com/s/j2551kdlat5kepi79tqr7dud7z3ozuqi
Obavezno full backup pre toga.
Sent from my RN3 Pro
Ja od starta flesnuo i nikakav problem nemam, kao i vecina ljudi koriste...Nadam se da ce ti resiti problem... Takodje mi reci, ko potpisuje taj Mokee sto koristis, ko je dev...
Sent from my RN3 Pro
Ok probacu veceras... Trenutno sam na xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V8.0.1.0.LHOCNDG_v8-5.1.zip i imao sam problemcic jer sam silazio sa MM na lolli, pa mi se opet zakljucao bootloader (nisam znao za to) i morao sam da ga otkljucam ponovo preko MiFlashUnlock, ali bez problema i to tako sto sam imao upravo mokee (MM) a hteo sam ovaj gore navedeni xiaomi.eu lolli.Ok, znam da npr.Santhosh kada radi ROM-ove koristi neku svoju bazu CM-a i onda vecina kernela nije kompatibilna sa njegovim ROM-ovima...i kod njega rade neke stvari koje ne radi kod drugih ROM-ova.
Kapiram te za Mokee, ali ako nece...Odradi full wipe, pa install CM radios, pa RR 5.7.4, onda Radon 2.8 i na kraju gapps... I vidi kako se ponasa mreza tada.
Sent from my RN3 Pro
Evo ko ima Goodix senzor i ceka na fix...
https://yadi.sk/d/YX644C9UvjMNj
Trebalo bi da radi na RR, ali kao sto uvek kazem i napominjem...full backup pre flesovanja fix-a...
Ko proba, neka javi jel radi...ali mora izgleda full wipe i svez system...
Postupak ide ovako...
Full wipe
Install cm radios
Install rom
Install fix
Install Radon 2.8
Install gapps
Wipe cach and dalvick
Sent from my RN3 Pro
Najvise me nervira kada neko ima neki problem, a ne zna da ga opise tj. izostavi gomilu vaznih detalja...@spaxon
Kada opisujes problem, opises ga kako trebaTi si bio ubedjen da ti ne radi 2g, sto je meni bilo malo cudno. Ali dobro, sta ces...
Svaki dan naucis nesto novo.
Inace dt2w radi lepo na RR romu sa Radon 2.8 kernelom, Atmel TP, Boe ekran, ali neko moje zapazanje je da poprilicno trosi bateriju.Sa ugasenim FP i samo aktivnim dt2w sada izvlacim malo jace od 6h SOT dok ranije bez njega mi je isao preko 8h lagano...
Sent from my RN3 Pro
Jel neko zna kako da resim ovo?Kako na miui 8 dev da namestim kad hocu da saljem sliku...pa na send da sam sortiram aplikacije ili da bude makar koje najcesce koristim....viber mi je npr na 4 strani ....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari