Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I previse sto se mene tice, Showtime stvarno poceo da vestacki razvlaci serije, secamo se Dextera koji je bio ipak (po meni) za klasu bolja serija od Homelanda kako se zavrsio.
pa i jeste realno, sad će tek 6ta sezona, a dexter je vrh sve do kraja, po meni nije za klasu bolji od homelanda, možda za pola klase, ali opet drugačija je tematika....

Homeland je gubitkom
Brodijevog lika
izgubio dosta na kvalitetu i zanimljivosti serije sto se mene tice, Kvin nije uspeo da me odusevi iako ce mnogi fanovi serije reci da zbog njega gledaju seriju.

jeste ali su sjebali poslednju sezonu profesionalno od 4 to jest od pocetka 5 je samo krenuo kvalitet nizbrdo

na dexter seriju se odnosi

Homeland je gubitkom
Brodijevog lika
izgubio dosta na kvalitetu i zanimljivosti serije sto se mene tice, Kvin nije uspeo da me odusevi iako ce mnogi fanovi serije reci da zbog njega gledaju seriju.

Ne baš...mislim da su sa njim i upropastili seriju kada su ga
vratili iz mrtvih,samo da bi ga posle naknadno opet ubili
To su sve mogli u prvoj sezoni ali videli da su se ljudi navukli pa počeli da razvlače seriju i napravili ******.

Meni je inače Quinn mnogo bolji lik nego Brody a opet i sa Quinom rade isto što i sa Brodijem i to će i ubiti seriju na kraju

jeste ali su sjebali poslednju sezonu profesionalno od 4 to jest od pocetka 5 je samo krenuo kvalitet nizbrdo

na dexter seriju se odnosi

Ne znam, ja jos uvek cekam alternativnu verziju 8 sezone da snime i da kazu da je ova aktuelna sezona bila sala 🙂

Ne baš...mislim da su sa njim i upropastili seriju kada su ga
vratili iz mrtvih,samo da bi ga posle naknadno opet ubili
To su sve mogli u prvoj sezoni ali videli da su se ljudi navukli pa počeli da razvlače seriju i napravili ******.

Meni je inače Quinn mnogo bolji lik nego Brody a opet i sa Quinom rade isto što i sa Brodijem i to će i ubiti seriju na kraju

Meni je Brodi imao sadrzajniju pricu (iz proslosti) koja je davala seriji dobar osecaj misterije, Kvin je tu uveden kao neka zamena a o njemu se realno malo toga zna iz njegove proslosti da bi me zanimao malo vise njegov lik, ovako mi deluje kao neki random hitmen koji postoji u svakom trecem filmu takve tematike

Seriji treba neki znacajan (novi) lik u sledecim sezonama koji ce da nosi seriju, Keri mi nije dovoljna bez obzira sto je vrhunska glumica.

Poslednja izmena:
Dok čekamo novu sezonu GoT

5hVTlgF.jpg

na kraju ce biti Dzon i Deneris zajedno i svi padnu na kladzi :d

Meni je Brodi imao sadrzajniju pricu (iz proslosti) koja je davala seriji dobar osecaj misterije, Kvin je tu uveden kao neka zamena a o njemu se realno malo toga zna iz njegove proslosti da bi me zanimao malo vise njegov lik, ovako mi deluje kao neki random hitmen koji postoji u svakom trecem filmu takve tematike

Jeste imao dobru pricu ali su tu pricu kasnije i razvodnili na kraju je upropastili

Da ne pominjem posle ubacivanje njegove porodice u celu pricu sto se kasnije pokazalo da nije imalo nikakvu svrhu u seriji niti uticaj na radnju.

Da se
Brodi na kraju prve sezone razneo u bunkeru
serija bi dobila na tezini a ovako su je upropastili sa tim razvodnjenim krajem.

Sto se Quina tice meni se ta doza misterije oko njega najvise i dopada kod njegovog lika. Upravo zato sto ne znamo nista o njemu ne znamo ni kako ce da reaguje od situacije do situacije.

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
Realno homeland je od 4. sezone druga serija, trebalo je da naprave spinof i da neopterećeni početnom pričom naprave solidnu špijunsku seriju
Meni lično ne smeta, Brodijeva priča je bila super, mada je 2. i 3. sezona malo isforsirana.

Ja sam propustio zadnje dve sezone Supernatural-a (10 sa Mark of Cain i 11ta sa Darkness) i mogu da kazem da mi je krivo sto sam ih "izneverio" kao fan, ova serija razbija kako je dobra i posle 11 sezona i sa ovakvim budzetom.

Epizoda "Baby" gde je sve snimano iz ugla automobila > bukvalno domaci zadatak kreatorima tv serija kako se rezira. remek delo epizoda, takvu premisu ostvariti u tako dobru epizodu bukvalno genijalno

EPizoda "Just My Imagination" - i posle 11 sezona oni izvuku keca iz rukava i izazovu ti "man tears", naklon autorima serije.

Pritom, angazuju glumce kojima treba posao ili breakthrough sto je veoma humano sa njihove strane kao autori serije. Glumci sa invaliditetom, gluvonemi, slepi, su imali priliku da budu guest stars sto danas retko koja serija radi iako ameri vole da se busaju kako su "zemlja snova" a ti ljudi su gurnuti u trecu klasu.

Supernatural je vise od TV serije. Ko do sada nije gledao nece se pokajati da krene od samog pocetka.
Slažem se u potpunosti. Serija koja mi nikad nije bila dosadna i posle toliko sezona, svaka epizoda ima svoj vajb i šarm i stvarno daje domaći zadatak mnogim serijama i to u više segmenata. Otkako sam počeo da radim 10 sati u komadu više nemam toliko vremena za serije, zadnje sto sam počeo je Quarry, ne izgleda loše za početak.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Bas cu da krenem da gledam Supernatural, uvek me je odbijalo sto ima mnogo sezona.

Sto se tice TBBT od kad su ubacili one smaracke zenske likove to vise nije ista serija, postala je jos jedna u nizu romantičnih komedija od kojih mi se pegla.

Ja sam na trećoj sezoni Supernaturala.
I mene je odbijalo mnogo sezona ali sad kada sam počeo da gledam slažem se sa svime što je rečeno za SN

Obojica burazera su zasluzili kultni status, Sam kao vodja "scout boys-a" i neko ko je olicenje morala, Dean kao unikatan, lider, smeker, i sve moguce pozitivne epitete uz to. Dean-ove fore kad lupi nesto su savrsene, car nad carevima

Nije spoiler, jer mora da se odgleda da bi se skapiralo:

Sezona 3:

FBI Agent: I shot the sheriff !!!
Dean: (dramska pauza, ******ski osmeh): But you didnt shoot the deputy .. :d ) video klip

Sezona 11:

Dean: Sam, it turns out I shoot the deputy! 😀 :d

Poslednja izmena:
Mene je serija i sa muzikom kupila....AC/DC,Black Sabbath,Kansas itd itd
Eto koliko se ukusi razlikuju. 😀 Ja sam žešći fan Supernaturala, ali od soundtracka mi se povraća. :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Eto koliko se ukusi razlikuju. 😀 Ja sam žešći fan Supernaturala, ali od soundtracka mi se povraća. :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Pa ne mora da znaci da je zbog ukusa.
Ja inace slusam heavy metal,hard rock i sl tako da mi je muzika legla uz seriju.

Beyond Genius Lies Insanity

E pite gibanice da jedete malo vi, samo treba i SN da nastavim da gledam.

Pocinje za oko mesec dana.nekako mi je postala tradicija da ih gledam. Sad ce dvanaesta godina. Omatorio sam uz supernatural. Nove serije mi vise nisu znimljive jel je 80% onog o cemu se pise za tinejdzere. Nema kvaliteta tj nema kultnih serija novih trenutno.

Pocinje za oko mesec dana.nekako mi je postala tradicija da ih gledam. Sad ce dvanaesta godina. Omatorio sam uz supernatural.

Ja sam omatorio uz Criminal Minds.
Kada sam počinjao da gledam bilo je ili CM ili SN.
Ne znam kako ali je CM prevagnuo i evo 12 godina već ih pratim...

Bez obzira sto me u nekim trenucima mnogo nervira Mr. Robot, Malek je zasluzio nagradu.
American Crime Story se bas nadobijao nagrada, nisam gledao seriju ali na osnovu vasih komentara (koji su bili retki za ovu seriju) nekako mi je bilo preterano puno emija dobila serija. 7 komada

meni je serija odlicna, jako realno prikazali taj dogadjaj, to vrijeme rasne diskriminacije crnaca u LA od strane policije ( sto traje i danas ), odlicni glumci..jedino me tuzilac iritirala pojavom...

Quarry

Završio sam prvu sezonu Farga.
Fenomenalna serija. Bez zamerke

Nadam se da je druga sezona,ako ne bolja,makar na nivou ove prve sezone

druga sezona je dobra, odlicna prvih 7 epizoda, ravna prvoj sezoni, i onda neocekivan pad kvalitete, bespotrebno odugovlacenje, cini mi se 10. epizoda da je potpuno nepotrebna...do 7. dakle odlicna

Serija je puna rupa u smislu neistina koje su ameri izmislili zarad zanimljive serije. Kao zabava, super je, kao istorija prepuno lazi

na pocetku svake epizode ide tekst, parafraziram, da radi gledljivosti su neki dogadjaji i likovi izmsiljeni, tako da...niko nije ni rekao da je sve 100% bas tacno...meni je serija cista 10-ka...

je li gledao neko Queen of south ?? i Bloodline ??? The Affair ? utisci??? The affair sam gledao i jako mi se dopala, triler, ljubav, drama, od mene ocjena 8/10..hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno