Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Sto ne uzmes S2 za te pare? Mozda moze da se nadje fino ocuvan. Pre bih uzeo to nego S3, plus na S2 uzmes novu bateriju i bog da te vidi.

Daj ne *****avaj. S2 koristi cale i dalje i sporo je ono za danasnje aplikacije.

Xperia Z2

Nista bolji nije S3. Tako da, pre bi isao na S2, nego S3. Giga RAM-a imas, pa imas.

Brzi je malo u surfovanju (brze otvaranje stranica, tecnije zumiranje). Sve je to dosta lose, zato mu i savetujem Nexus 4 koji radi bar duplo bolje.

Xperia Z2

Ja planiram da prodam uskoro svoj S3 koji je i dalje odlican u svakom smislu, mažen i pažen, bez ikakvih tragova koriscenja i slicno. Pa ako si zainteresovan javi.

Uzmi s3 ali verziju sa 2gb rama, fon delje kako radi

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Sto ne uzmes S2 za te pare? Mozda moze da se nadje fino ocuvan. Pre bih uzeo to nego S3, plus na S2 uzmes novu bateriju i bog da te vidi.
S2 i sa novom baterijom ne može da se sastavi. Ja imao dve i onaj samsungov punjač za tu drugu da se puni dok drugu koristiš pa sam jedva sastavljao dan.
Na s3 fala bogu mi izdrži do 7-8 uveče a najviše sam od svih android telefona koje sam imao zadovoljan baterijom na huawei g630.....
Imam s3 neo sa 1.5giga rama sad i trti kako radi.... a drug ima taj s3 sa 2 giga ne da ga ni za živu glavu.....

Najverovatnije cu ipak s3 da kupim polovan. Najcelokupniji mi je od svih za te pare.

Koliko zaista CM kvari kameru i zvuk. Jel bude bas primetno ili nijanse?

Ja sam mu koknuo 4.4.4 i ne diram nista, baterija, kamera i sve ostalo radi bez greske, cak sam i uzeo jos jedan za rezervne delove sa polomljenim ekranom i rezervnom baterijom

Имам проблем да кад xоћу да из апликације камере погедам слику, апликација пуца. Значи системска камера, и кликнем на сликицу у доњелм левом углу да погедм фотографију коју сам управо сликао, пукне апликација.
Blekota Note 4 Lite 5.2.2 kitkat 4.4.4.
Шта ли је проблем?

Ima li neko I9305 da je na 5.1 ili 6.0, cisto da prenese utiske.

Ima li neko i
S3 i747m ?

Telefon je poceo sam od sebe da se resetuje. Odlucih da mu ubacim zadnji stock 4.3 kad ne mogu da udjem u download mod, tj. ako i udje (volume up) ume da se resetuje pa necu ni da pokusavam da fleshujem ista.

I da ima problem da udje u loop sa samsung logom, resava se jedino vadjenjem baterije na neko duze vreme (npr. 10min) posle toga ucita sistem i sve je normalno do reseta.

Jel neko ima idu koji mu je vrag? Meni deluje da je nesto ozbiljno cim zeza i u download modu.

Power dugme, baterija?

Dugme mi nekako najvise smrdi kao moguc kvar. Mislim cak da mi se desilo da je sam od sebe otvorio meni koji dobijas kad drzis dugme. Ali ajde da vidim da nije sto pobrljavljeno sa softverom jer sam tih dana menjao romove ali zadnji je bio instaliran stock 4.1.2 preko odina sto bi trebalo da obrise sve ranije.

Poslednja izmena:
Izvadis bateriju i vratis je, ako se upali sam i udje u bootloop...dugme 99,9%.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izvadis bateriju i vratis je, ako se upali sam i udje u bootloop...dugme 99,9%.

To mi se desava kad odmah vratim bateriju, ali posle nekog vremena ne pali se sam od sebe kad vratim bateriju? Taj problem inace nije nov. To mi se desavalo i ranije.

Probaj malo dugme da "razmrdas"... Ali telefon ne sme da se pali sam, a to se desava ako dugme zaglavi i pravi kratak spoj...

Videcu da ga ocistim 96% etanolom. Sad sam preko Odina ubacio 4.3 nije se bio resetovao ko ranije po ulasku u download mod.

Posle cetri godine ode kod caleta, pozdrav drugari

Sta je danas od custom rom-ova najbolje staviti na S3, mislim da sve funkcionise kako treba bez bagova, ne treba mi za gejming?
Trenutno koristim Screenshot_2016-08-23-22-17-31.png

Moja preporuka ti je da ostanes na toj, jer bilo koji custom ce imati neki nedostatak

Ne znam, ja sam na toj istoj verziji, nema bagova, stabilna, kamera perfektna, sve radi kako treba, no ti mozes sacekati jos neciji odgovor i savet

Slazem se sa tobom, rekoh da se mozda nije pojavilo nesto novo od rom-a u medjuvremenu a da je bolje.

A zasto? Ko izmislja ta pravila?
Koji telefon ima bolju kameru, s3 neo ili stari s3?

Zato sto su takva pravila i sto nemoj da izmisljas toplu vodu. Procene su zabranjene!
Malo stariji clanovi se secaju dobro zbog cega su zabranjene. Pravila je postavila moderacija i Peca licno, nekada na preporuku clanova foruma, nekada sami to urade a sve u cilju boljeg funkcionisanja foruma. Svako pravilo je tu s razlogom. Ne lupaj glavu zasto je tako jer je mnogo starijih i pametnijih glava vec mislilo o tome ;)
Da ne bi dobio poene bzvz mi smo ti rekli. Ne potenciraj to vise i sve je ok.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno