Бирмингемска банда - Peaky Blinders?
Мрзело ме ме је да кликнем на линк и откријем. 😀 Одлично, одлично
10041 [emoji6]Ja instalirao Tv show aplikaciju na fon, kaze mi da sam 5 meseci proveo gledajuci serije 😉 moracu da oladim malo xD
Sent from my SM-A9100 using Tapatalk
Gledao sam ja. Malo drugačiji pristup, nego do sada. Snimljeno, kažu, prema stvarnom događaju. Prepliće se deo sa glumcima i snimci iz studija sa stvarnim likovima, kao što to rade na Diskaveriju sa nekim serijama.Da li je pogledao neku prvu epizodu AHS 6?
E da, baba Džesika se nije pojavila 🙂
Zalutao čovek na set - video tablu na kojoj piše American i Story i skrenuo na snimanje a da nije ni čitao šta piše u sredini..…😉A i Cuba Gooding JR je presao iz American Crime Story u Horror Story 🙂
Sent from my iPad using Tapatalk
Ljudi da li je neko iko obratio pažnju na novu seriju KVORI? Ima odličan potencijal i vredi je pogledati. Prva epizoda je na mene ostavila veoma pozitivan utisak, takav da jedva čekam sledeću epizodu, mislim da će biti 10\10.
Dajte link ka imdb... Ja ne mogu da nadjem...
Spominjali ste american horror story, gledao sam 10-tak epizoda o nekoj ukletoj kuci u koju dolaze neki ljudi i bakcu se sa nekim duhovima dok se na kraju nije ispostavilo da su svi oni bili duhovi, bila mi je dosadna serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari