Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бирмингемска банда - Peaky Blinders?
Мрзело ме ме је да кликнем на линк и откријем. 😀 Одлично, одлично

Nije to nista, Hrvati je prevodili kao Birmingemska Klika :d

Ray Donovan čekam nedelju i poslednju epizodu u serijalu. Vrhunska sezona, jedan od boljih do sada. Vidimo da su najavili i Season 5 što me raduje.[emoji2]

Sent from mTalk using Lumia 640 DS

Ja instalirao Tv show aplikaciju na fon, kaze mi da sam 5 meseci proveo gledajuci serije 😉 moracu da oladim malo xD

Sent from my SM-A9100 using Tapatalk
10041 [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li je pogledao neku prvu epizodu AHS 6?
Gledao sam ja. Malo drugačiji pristup, nego do sada. Snimljeno, kažu, prema stvarnom događaju. Prepliće se deo sa glumcima i snimci iz studija sa stvarnim likovima, kao što to rade na Diskaveriju sa nekim serijama.
Sadržaj, za sada, klasika. Ukleta kuća, ukleta okolina...
E da, baba Džesika se nije pojavila 🙂

Poslednja izmena:
Pa i rekli su da nece vise glumeti u AHS... Da, podseca na one emisije o prokletim kucama ali je rekonstrukcija uradjena u njihovom fazonu. Zanimljivo je. Pretpostavljam da ce cela sezona biti sastavljenja od par ovakvih prica. Ako ne, onda ce bas biti sporo... Videcemo.

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Ja nisam još gledao ali mi je Hotel bio pravo osveženje u odnosu na onu sezonu sa vešticama i sa cirkusom.
Mada je meni Asylum bio i ostao neprevaziđen do sada..

A i Cuba Gooding JR je presao iz American Crime Story u Horror Story 🙂

Sent from my iPad using Tapatalk

Ljudi da li je neko iko obratio pažnju na novu seriju KVORI? Ima odličan potencijal i vredi je pogledati. Prva epizoda je na mene ostavila veoma pozitivan utisak, takav da jedva čekam sledeću epizodu, mislim da će biti 10\10.

Poslednja izmena:
Ljudi da li je neko iko obratio pažnju na novu seriju KVORI? Ima odličan potencijal i vredi je pogledati. Prva epizoda je na mene ostavila veoma pozitivan utisak, takav da jedva čekam sledeću epizodu, mislim da će biti 10\10.

Ja sam pogledao pre neki dan i upravo sam to mnogima ovde preporučio.Neće se pokajati da je pogledaju iako prva ep.traje više od sat vremena.
Cuba Gooding JR-Antitalenat za glumu.

Začudo, nije lošija 🙂 ali je drugačija. Gledaj.

Aquarius, zavrsio sa gledanjem druge sezone. Bolja od prve.

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1474133814.506708.jpg

Btw svaka preporuka za Next Episode, ima android i ios app plus web pristup i sve je sinhronizovano! Takodje, app ima i dosta opcija za nove i upcoming serije, trending i predlaze po zanru nove serije koje niste gledali plus sve to isto ali i za filmove!

ImageUploadedByTapatalk1474133974.785717.jpg

Poslednja izmena:
Taman ide zima da se ne odvojimo od ekrana. Na sredini S2 Narcos -lepo lepo. Pristavio Sense8 i Quarry.

Danas došao s letovanja i dočekala me premijerna epizoda treće sezone Z Nation

Naaajs 🙂

Spominjali ste american horror story, gledao sam 10-tak epizoda o nekoj ukletoj kuci u koju dolaze neki ljudi i bakcu se sa nekim duhovima dok se na kraju nije ispostavilo da su svi oni bili duhovi, bila mi je dosadna serija. Pogledao sam 2 epizode Wayward Pinesa i bas je odvratna ali tera na gledanje bez treptanja.

Upravo sam naleteo na vest da je Vinyl S2 otkazana. Bummer

Poslednja izmena:
Dobro je da nije ispojlovao prvu sezonu AHS :crash:

Ja sam za da se uvedu neke sankcije za spoil. Ne mora nista drasticno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno