Na podrucju Vladicin Han trenutno nema ni jednog kanala,ni digitalnih ni analognih.Nadam se da rade na ubacivanju tih hd kanala.
Nesto mi internet secka od jutros. Speedtest daje download speed 2,15,29, ali cesce 2-3. Da nije nesto kod mene?
Pogledajte prilog 209291
A i na modemu mi sad gori plavim download, upload - zeleno.
Izgleda modem nije bio prikljucen kako treba. Dotegao kablove, resetovao modem i sve proradilo ok.
Pozdrav svima!
Koliko sam mogao da pročitam do sada se iz Krupnja niko nije javljao, a i mi u našem gradiću imamo Kopernikus kablovskog i internet operatera. Televizija je OK, kanali takođe, jedino ne znam kakav je internet. Mislim da još uvek nema mnogo internet korisnika.Ja razmišljam da od novembra,kad mi ističe ugovor sa Telekomom, uzmem internet kod Kopernikusa.Zanimaju me Vaša iskustva što se tiče interneta kod Kopernikusa,vredi li uzeti umesto Telekoma. A,da, I kod nas su puštene sve ArenePozdrav svima.
Vraćena TV BNU Boru izbačeni iz digitalne ponude TV BN i TV Istok!
I dalje 21h fiksno modem ide u out sve do 22h.. Iko sa ikakvom "logikom" ili idejom zasto bi se tako nesto desavalo ? Kontam da je do njih, kompjuterski restart ili nesto, ali ne vidim da se neko drugi buni i fiksno 21h..
Smaraj ih dok ne srede druge ti nema :smackbum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari