Zasto da ne dolazi, zasto je skup.Ovo je premium telefon i morace u zvanicnim radnjama da ima i premijum cenu🙂.Pretpostavljam da ce imati slicnu cenu kao i ostali premium modeli, naravno da ce ga biti po oglasima jeftinije ako ga dobije neko od operatera sto sam siguran da ce biti.Nudi sve sto nude i ostali telefoni u tom cenovnom rangu, trenutno je najtanji, nudi dodatke koji izgledaju stvarno odlicno (ovo treba videti ali na klipovima stvarno izgleda dobro).Dodaci su skupi, da li su skupi.Do sada niko nije izbacio ovakve dodatke i ovako lako/prakticno kacenje istih na telefon tako da nemaju konkurenciju(nema jeftinije/skuplje ili losije/bolje).Znaci nije skupo, mozda je nama skupo za nas standard to se moze reci ali moda i nije radim takav posao da sam svaki dan sa razlicitim ljudima i gomila radi za male plate ili studira sto je jos gore ali se fura Iphone/Samsung znaci kupuju se skupi telefoni.Kroz pricu sa istim ljudima 80% njih je to uzelo na ugovor, naravno ne nose svi ali realno sve vise omladine nosi premium telefone cak i srednjoskolci.Sve vise vidjam ljude koji pricaju na telefon i visi im externa baterija ili je pridrzavaju....ovo fino samo na klik i dobijes dosta jacu bateriju...to mora i da kosta.Dodatak za kameru ne mogu da komentarisem dok ne vidim uzivo, nadam se da ce biti negde da se proba kad se bojavi kod nas, zvucnik isto kosta ali to je ipak JBL koji se isto elegantno spoji sa telefon.....projektor zanimljiva stvar ali meni nepotrebna ali ce sigurno naci svoje kupce, opet na klipovima koje sam video to radi odlicno i tako mali projektor koji se na klik nakaci na telefon mora i da kosta.
Sad mi ostaje samo da se nadam da mi prijatelj nadje povoljno ovaj model u Kini i da mi posalje po nekom nekako🙂 a za dodatke ne znam voleo bi bar externu bateriju, ako ne onda da sacekam da stigne i da se pojavi negde u nekoj radnji.
Sve u svemu kostace kao i ostali premium modeli, nudi premium hardver i sasvim novi koncept sa dodacima meni jako zanimljivo.