Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Kako nisam. Kad je prvi put izašao dao sam dvesta evra i fiksni telefon za njega i onda tako svake godine za nov model dam prošli i doplatim 200 evra. Izuzetno sam zadovoljan osim sa tim da ipak postoji telefon koji je bolji od njega kada je pokretanje aplikacija u pitanju.
Ali ipak na tom telefonu ne piše velikim slovima Samsung...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kako nisam. Kad je prvi put izašao dao sam dvesta evra i fiksni telefon za njega i onda tako svake godine za nov model dam prošli i doplatim 200 evra. Izuzetno sam zadovoljan osim sa tim da ipak postoji telefon koji je bolji od njega kada je pokretanje aplikacija u pitanju.
Ali ipak na tom telefonu ne piše velikim slovima Samsung...

Koje aplikacije brze otvara? Jedino video igre. Pa i na youtube se vidi da samsung radi brze, dok se ne dodje do prve video igre, e tu iphone bude brzi. Jer iphone ima gpu od sest jezgara, sto je glavno za pokretanje video igara.
Meni ukljucenost ekrana za jednu punjenje baterije bude preko 8h, a na iphone 3h. A ekran samsunga je 5 generacija ispred. I stvarno ne znam o cemu dalje pricat.
A sto se tice kineza opo itd xplay wiwo e to ne znam nisam uzimao u ruke.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Ako su neke šizofrene rečenice argumenti onda si me stvarno poklopio.
Realan rad je jedina validna stvar.

Ako su neke šizofrene rečenice argumenti onda si me stvarno poklopio.
Realan rad je jedina validna stvar.

Ja upravo sad drzim 6s i note 5, i tebi to nije realnost? Onda ti imas problema sa pojmanjem realnosti.

Zar nisu sintetički testovi najbitnija stvar ikada?

Mislim zato su XDA prozvali tech zilotima jer nisu pevali hvalospeve o N7,a sve što ljudi žele je upotrebna vrednost telefona koji košta kao polovan auto.

Also ko zna možda je ovo bio izgovor da iz sigurnosnih razloga smanje bateriju na 3000mha!!!

E sad pokušaj da se skoncetrišeš i prođi kroz moje postove u zadnjih sat vremena.
Jesam li pomenuo bilo koji iPhone?
O čemu ti pričaš?

E sad pokušaj da se skoncetrišeš i prođi kroz moje postove u zadnjih sat vremena.
Jesam li pomenuo bilo koji iPhone?
O čemu ti pričaš?

Nisam to video. Ali ja sam pricao o iphone i ti si se nadovezao. A i ja sam napomenuo da ako mislis na kineze oneplis3, opo itd, da to ne znam. Znam da su mocni i jeftine , ostalo ne znam. A ko je po tebi favorit?

Nemam ja favorita, ja imam samo best buy kategoriju. I u toj barem po youtube i specifikacijama za sad vodi oneplus 3.

Nisam dobro ispratio al ovi sto explodiraju je vezano za elektroniku koja kontrolise punjenje. Koji je tel sa usb c imao isti problem? Z

Koliko sam ja video baterije su felerične, i Samsung je upirao prstom na proizvođača baterija.

Xiaomi Mi5. Ali on ne puca samo se sprži ploča .. inače taj kontroler za punjenje košta fazon 2$

E sad, da li je razlika u radu približna razlici u ceni?

koji je fazon kad youtuberi rade review i skriva telefon da odradi taj lock pattern? sta ja imam od toga i da vidim koja mu je sema za zakljucavanje..

E sad, da li je razlika u radu približna razlici u ceni?

Nismo se razumeli. To si u prvu, cijene jesu preterane to je cinjenica. Ali sad ces imati iphone 7 sa 2gb rama, 1700mah baterija, hd ekran od 4.7 , sa tri puta gorim ekranom i kosta ce 100e vise od note 7, pa jel tako?

Kosta ce [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Cena je onolika koliko su kupci spremni da je plate . Nema tu neke nauke

nexus2cee_galaxy-note-7-exploded-728x463.png

Najbolja "inovacija" za jabučare ove godine je baš note 7 :D

Vd8jdf1.gif

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mora prvo još malo da plače za 12.5 milijardi.

Čemu screenshot umesto celog linka? :D

Wtf [emoji102] [emoji23]

@hunder
*** ne mogu da rizikuju da se neko povredi i onda da ih tuži i eto zeznute situacije

Poslednja izmena:
Ozbiljna cifra explodiranih uredjaja. 30tak na 1.000.000 prodatih uredjaja dosada.

Smem glavu da dam ako 90% ljudi sto ovde sto preko koji pljuju i zure sto pre da okace neki link ili podatak kako je ovo krs od telefona nebi isti taj kupila da je recimo 550e.

Nazad
Vrh Dno