Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja koristim sada CM RR i radon kernel 2.5.1 a telefon mi je proizveden kada i tvoj i sve radi bez problema ako ti to nesto znaci.

Ja sam do juce koristio RR verziju jos kad si ga preporucio sa Rdonom 2.0 . I sve je radilo ok osim senzora za gasenje ekrana kod poziva. Danas sam stavi CM 13 zvanicni. Ima manje opcija od RR ali ima ih dovoljno i kao da je telefon malo brzi ili da bolje reaguje i sve radi ok zasad.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Koristio sam N5X i ovaj telefon je bolji u svakom smilu od njega. N5X ima mnogo bolju kameru, i tu prestaje sve. Kupio sam ga prvenstveno za brata posto nije hteo N5X da uzme, sada cu morati da uzmem jos jedan za njega, a ovaj sebi da ostavim. Sad mi zao sto sam narucio N6P, ovaj RN3 PRO je u kombinaciji za CM RR bruka telefon, neverovatno kakva masina za 200 evra, i dalje sam u soku. Baterija mi izvlaci skoro 8 sati SOT-a, N5X jedva 3.5 sata SOT-a. Takodje ekran na ovom RN3 PRO mi deluje za klasu iznad onog na N5X u svakom smislu, zavrsna obrada i izrada telefona takodje. Jos je i dual sim, stvarno kinezi nisu normalni sta su spakovali za 200 evra.

Metno sam ovaj kernel i telefon se pali vec 10min tj stoji na CM animaciji :D

nisi neki vipe odradio izgleda. vipe cesa i dalvika i jos necega posle posle instaliranja Tako meni bilo isto neka zezancija

Poslednja izmena:
Odradio sam sve po PS-u. I nasao sam comment na xda da nekom na CM unofficial isto tako zapeo.
Nije ni bitno vise, evo pali se RR rom :D
Kad se upali ide kernel na njega i vozi :)

Edit: RR + Radeon :) RRR kombinacija, videcemo kako ce mi se svideti

Poslednja izmena:
Ja nisam rekao da ovo oko datuma proizvodnje vazi skriktno za sve telefone, ali ako neko ima problem sa kamerom,fp-om i slicno,da zna moguc "uzrok"...a to je noviji hardver... Verujem da ce se vremenom i to srediti i da cemo svi uzivati u ovom odlicnom telefonu, jos srecniji i zadovoljniji :)

Sent from my RN3 Pro

Pu *** ladno sam našao redmi3note kate edition :) lte800 on board :)

Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 3i special Smartphone 5.5 Inch 2GB 16GB 64bit Snapdragon 650 16.0MP
http://s.aliexpress.com/VNNV7RJF
(from AliExpress Android)

Dođe mi da ga narucim .. :)

Totalni mi je rebus kako ne mogu za običan da otključaju band20 , verovatno hw limit.

Poslednja izmena:
Posto dosta ljudi prelazi na RR rom i Radon kernel, jedan zanimljiv text ko zeli malo da se poigra sa Kernel Adiutor-om i I/O Sheduler koji moze dati dadatnu fluidnost vasem telefonu...

Ja sam trenutno na FIOPS, pa cu testirati kako ce raditi par dana...

http://androidmodguide.blogspot.rs/p/io-schedulers.html?m=1

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
zakasnih za edit u prethodnom postu:

Ajde ako ima raspolozenih da podese pod KA za obe stavke CPU Governor na impulse i pod pod I/O Sheduler , prvu stavku Sheduler na fiops i koriste malo, pa da vidimo utiske :D

Po meni ovo radi jos lepse nego sa def.setovanjima...

Evo stavio ja,javljam za dan-dva kako funkcioniše[emoji5]

To, to...sto vise nas proba imacemo realnije stanje... koliko stavki moze da se tvikuje i popravi, nije normalno... ;)

Sent from my RN3 Pro

Stavio i ja, sinoc sam opet flesnuo RR onu zadnju verziju od 29.08. pa cu vidjeti kako radi. Za sad je ok, nije mi jos ni jednom usporio

Meni je overclock sprzio internu proslog telefona, bio na punjacu i igrao igricu i samo se odjednom nije vise upalio. Isto je bio RR rom,ali za Jiayu G4S, tako da budite obazrivi.

Ozbiljno se nerviram zbog goodix-a, jer sam ogranicen na dva custom roma koja ne rade dobro, i na sareni miui :(

Sent from my JY-G4S using Tapatalk

Pa ovde nema ni reci o overclock-u...Samo drugacije procesor reaguje u razlicitim situacijama.I dalje je na def setovanjima sve, samo ima vise nivoa.Ja ne podrzavam OC na telefonima, jednostavno nisu za to...dok kod racunara.;)

Sent from my RN3 Pro

Kid tebra malo ot. Videh na Aliju ovaj model Redmi 3s koji podržava i lte800 ,hteo bih da ga narucim da mi bude zamenski telefon dok ne umre :)
Ali imam problem što na miui sajtu nema poseban deo za njega kao što ima za rn3pro lte800. On se na sajtu zove specijal edition. Pa da li ga vredi uzimati ako nemam link odakle da skidam stock romove ? :)

Official Global version Xiaomi Redmi 3S Prime Octa core Mobile Phone Snapdragon 430 4100mAh 5.0" 3GB / 32GB OTA B7 B20 Band
http://s.aliexpress.com/3eIrYzqA
(from AliExpress Android)

Pitao sam Kineza i on sigurno potvrdio da ima band20.

Poslednja izmena:
Koristio sam N5X i ovaj telefon je bolji u svakom smilu od njega. N5X ima mnogo bolju kameru, i tu prestaje sve. Kupio sam ga prvenstveno za brata posto nije hteo N5X da uzme, sada cu morati da uzmem jos jedan za njega, a ovaj sebi da ostavim. Sad mi zao sto sam narucio N6P, ovaj RN3 PRO je u kombinaciji za CM RR bruka telefon, neverovatno kakva masina za 200 evra, i dalje sam u soku. Baterija mi izvlaci skoro 8 sati SOT-a, N5X jedva 3.5 sata SOT-a. Takodje ekran na ovom RN3 PRO mi deluje za klasu iznad onog na N5X u svakom smislu, zavrsna obrada i izrada telefona takodje. Jos je i dual sim, stvarno kinezi nisu normalni sta su spakovali za 200 evra.
I ja sam prodao polovan N5X, uzeo nov sivo crni XRN3 Pro i ostalo mi petnaest evra ! Upravo tako, samo je kamera bolja na N5X, sve ostalo je na strani Xiaomi - ja.

Ovo vidim prvi put, ovo je Redmi 3s Pro... malo mi cudno, ne videh do sada da ovo postoji.Jos ima i Global rom, hmmmm... Sumnjivo mi ovo sve ;) pisi mu, reci mu da ti posalje SS tog rom-a koji je na njemu...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Jel ima neko da je bio ma MIUI 7 dev i imao otkljucan bootloader i onda da je preko njega flesnuo MIUI 8 stable..Treba da samo proveri jel mu ostao otkljucan BL?

Sent from my RN3 Pro

Probao developer rom, probao sedmicu, problem sa povezivanjem na mrezu je i dalje tu...
Evo kako izgleda kad ni na 2G ne moze da se poveze:
Screenshot_2016-09-01-20-56-52_com.android.settings.png

Nesto tu nije kako treba...pokazuje jacinu signala, a nema mrezu??? Jel iz Kine porucen fon ili kupljen ovde?

Sent from my RN3 Pro

Ne znam sta pametno mogu da ti kazem, sem otvori disput i vracaj fon..Neispravan modem, raskacena antena, sve sam sigurniji da je hardverski kvar u pitanju.Ja se ne bih ni cimao da otkrijem sta je, vracaj nazad u Kinu i cekaj da ti zamene ili vrate novac i kupi ovde... Bad luck ;(

Sent from my RN3 Pro

Nova setovanja od danas :)

Sent from my RN3 Pro

Baterija je monstruozna,ladno sam imao prvo G2,pa z2 i sad ovo. Ne pamtim kad sam poslednji put ostao bez baterije u toku dana [emoji23]

A najbolje od svega sto telefon kida kako radi, a baterija ne moze da se potrosi... ;) jos malo ako ispeglaju RR i Radon i narednih godinu dana nema potrebe menjati fon ;)

Sent from my RN3 Pro

Pa to,još kad bi mogli da ubace d2tw(al' da ne jede bateriju) i da se još malo ispegla softver za kameru i to bi bilo to,čekao bi se RN5 Pro [emoji2]

Nazad
Vrh Dno