Bože sačuvaj, odakle ti ta garancija?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne znam stvarno sta bi ti, prošlo je odavno 2 nedelje od kako je kupljen uredjaj,to ni u regularnoj radnji niko ne bi menjao odmah vec slao u servis... Covek hoće max da ispostuje. Ps telefon je uzet na crno, a ocekujes odmah zamenu i veca prava nego da si uzeo telefon regularno uz fiskalni i garantni list....Uh, pa i nije neka ponuda. Mislio sam da su malo fleksibilniji bar u startu, drugo je kad se nešto kasnije pojavi.
Ko da šalje tek kupljen telefon u servis, na to ne bih u životu pristao.
Aj da je rekao da on tebi daje drugi, pa će on posle da se petlja.
Srećno u svakom slučaju...
Jesu ti odgovorili na mejl?
Kod mene isto 500-600mA, mislio sam da je do adaptera koji sam stavio na originalni punjač, punjač za Indijsko.Ma ima problem telefon kad nije fast charger, na svim punjacima na kojima mi se g2 punio za 1h45min-2h5-10min, ovde mu treba 3h i jace, pokazuje na ampere aplikaciji 500-600 mah, probao sa 2 adaptera i sa kablom posebnim sa type c na jednoj strani a obicnim usb-om na drugoj, mene to malo nervira, ali zato ga punim samo fast i ne brinem, alj ne preporucujem da ga pubite na obicnom jer smara mnogo cekanje, brzi punjac je odlican , ja sam svoj originalni zaboravio u gradskon prevozu i kupio novi choetec koji totalno isto puni kao fabricki i prezadovoljan sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari