Šta je novo?

LG Nexus 5X

Uh, pa i nije neka ponuda. Mislio sam da su malo fleksibilniji bar u startu, drugo je kad se nešto kasnije pojavi.

Ko da šalje tek kupljen telefon u servis, na to ne bih u životu pristao.

Aj da je rekao da on tebi daje drugi, pa će on posle da se petlja.

Srećno u svakom slučaju...
Ne znam stvarno sta bi ti, prošlo je odavno 2 nedelje od kako je kupljen uredjaj,to ni u regularnoj radnji niko ne bi menjao odmah vec slao u servis... Covek hoće max da ispostuje. Ps telefon je uzet na crno, a ocekujes odmah zamenu i veca prava nego da si uzeo telefon regularno uz fiskalni i garantni list....

Sent from my D6603 using Tapatalk

OK, ako ste vi zadovoljni, i ja sam...

Mada nisam znao da je prošlo 2 nedelje, podrazumevao sam da se to odmah primeti i da je nešto što ne valja.

Регистрација на сајту лџ.цом не вреди ничему, осим ако је телефон 100 легалан, а таквих има 0,2%...

КупиЈо сам тапаток!

Pročitao, i zvučalo je suviše lepo da bi bilo istinito, realno.
Idemo dalje i nadamo se da se ne pokvari :D .

Ma ima problem telefon kad nije fast charger, na svim punjacima na kojima mi se g2 punio za 1h45min-2h5-10min, ovde mu treba 3h i jace, pokazuje na ampere aplikaciji 500-600 mah, probao sa 2 adaptera i sa kablom posebnim sa type c na jednoj strani a obicnim usb-om na drugoj, mene to malo nervira, ali zato ga punim samo fast i ne brinem, alj ne preporucujem da ga pubite na obicnom jer smara mnogo cekanje, brzi punjac je odlican , ja sam svoj originalni zaboravio u gradskon prevozu i kupio novi choetec koji totalno isto puni kao fabricki i prezadovoljan sam.
Kod mene isto 500-600mA, mislio sam da je do adaptera koji sam stavio na originalni punjač, punjač za Indijsko.

Koja je brzina punjenja kod ostalih?

Ladno mi crko originalni punjac. Odjednom nece da puni!

EDIT: Puni kad je ukljucen direktno u zidnu uticnicu, a ne u produzni. A produzni je ispravan, probao sam sve uticnice na istom, rade. U cemu je fora? Ne voli se punjac sa produznim? Evo, najnormalnije puni sa zidnom uticnicom.

Poslednja izmena:
Produžni ti nije možda baš ispravan, kako, zašto...nemam pojma? Možda si preopteretio produžni? Imam sličan problem sa jednim računarom "nakačenim" na produžni. Radi jedno vrem, pa onda neče da se upali monitor, odnosno ne daje sliku. Rešavam ga tako, što izvadim kabl iz utičnice da se malko "odmori" pa opet radi...i tako u krug.

Nego... što vi mene momci "navukoste" :p da kupim 5X pored S5-e? Ubiće me supruga kad mi sutra stigne, jedino se mogu spasti ako joj dam S5 ;)

Ko me terao da čitam ovu temu...:smash:

Pre će biti kad supruga vidi kakve slike pravi 5X da ćeš ipak ti ostati na S5 [emoji12] .

Nista nije nakaceno na njega sem telefona i nece da puni. Probao sam sad komp, monitor i ruter na istom, sve radi bez problema.

U pitanju je produzni domace proizvodnje.

Daj odmah zeni S5, neces se pokajati. :D

Poslednja izmena:
Da li si probao drugi punjač na tom istom produžnom?

E pa neće da može da joj bezuslovno dam S5, pogotovo što već ima S5...ali mini verziju. Moraće da zasluži :D

Cvoruga, sreća moja što ona slabo slika i što nosi naočare, pa ne ume da "razbira" koji bolje slika, inače...bi bilo rata...

Poslednja izmena:
Nisam probao. Dok je radio na tom produznom, varnicio je prilikom ukljucivanja u isti. Mozda su kontakti na produznom losi, a i punjac ima tanje viljuske u odnosu na visuljusku na napojnom kablu za PC.

Koji domaci proizvodjac?
Koristim ELCO dugo godina i nekoliko komada, viljuske i dan danas imaju cvrst stisak.

Ne mogu da se setim, bacio sam kesu sa etiketom, ali se secam da je bio domaci. Imam i jedan od Mak Trade-a, njega koristim za komp. Mozda je zapravo neko kinesko smece sa domacom etiketom?!

Znaci, preporucujes ELCO?

Poslednja izmena:
Imam pozitivno iskustvo sa njihovim razvodnicima. Nisu bas najjeftiniji, cena ovisi od broja uticnica i duzine kabla. Mislim da je 3m sa 3 uticnice oko 800rsd.

Sto se tice zaobljenosti o kojoj sam pisao... Nasao sam neku sliku, ili mi se cini, ili je opticka varka ili je stvarno MINIMALNO zaobljen. Obratite paznju na levu ivicu.

zaobljenost.JPG

Baterija je shit bas,mora x2 da se puni za ceo dan,kad ce vise napraviti dobru bateriju

Pa ako ne ispuštaš telefon iz ruke, ovo nije baš uređaj za tebe.

Ako punis 2x dnevno, to znaci da za jedan dan ti sedis 8-10h gledajuci u mobilni telefon?

Da li se neko vodi onom preporukom da se baterija odrzava na 30-80%?

To ne govori apsolutno nista.

@Septimus, ja dopunim kad mogu. U sustini je pozeljno tako zbog same baterije, ali naravno nista strasno i ako dodje do kraja..

Ako ne moze da izdrzi bat od 10am do bar 19-20h **** ti taj mob,da ocigledno nije mob za mene ide na dobos vec hah

A koliki ti je screen on time?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

baterija na stocku istera 24h uz 4h screen on time-a, brightness slajder na pola adaptive. sve popaljeno sem BT i imam sve moguce aplikacije koje zderu bateriju. ne vidim zasto ne bih bio zadovoljan, pogotovo sto ima i brzo punjenje.

Znači ti si za četiri sata imao 2+ sata sot? I tebi je to loše?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno