Dovođenje u zabludu.
U teoriji da, kako je dokazao u praksi? Na osnovu njegove reči protiv prodavčeve?To je krivično delo i sasvim je moguće dokazati ga na sudu
U ovom njegovom slučaju je bilo sigurno puno kontakata, servisiranja, prepiski koje su prižile dovoljne dokaze kada je i prevareni presavio tabak i odlučio da pravdu potraži na sudu.Mene zanima kako je dokazana usmena garancija da bih znao da li neka osoba moze da kaze da sam rekao nesto sto nisam prilikom prodaje necega sutra i dobije me na sudu. To je moj ugao, tudje ne znam![]()
Tako što ako si potpuno iskren u onome što radiš/prodaješ nemaš ničega da se bojiš.Kako je moguće dokazati da ono što sam ja njemu poslao [a bilo je ispravno +dao sam usmenu garanciju], nije on oštetio, u međuvremenu?
Sent from my RedmiNote3Pro
U svakom slučaju, mislim da njegovo pisanje i par drugih ozbiljnih postova zaslužuju posebnu temu na forumu.
Da je sreće da ima više ovakvih slučajeva u našoj sudskoj praksi.
U ovom njegovom slučaju je bilo sigurno puno kontakata, servisiranja, prepiski koje su prižile dovoljne dokaze kada je i prevareni presavio tabak i odlučio da pravdu potraži na sudu.
Dodatno, i prevarant je imao istoriju pa je bilo i drugih dokaza.
U svakom slučaju, mislim da njegovo pisanje i par drugih ozbiljnih postova zaslužuju posebnu temu na forumu.
Da je sreće da ima više ovakvih slučajeva u našoj sudskoj praksi.
Razdvojilo bi se žito od kukolja.
To je ono što je preko potrebno ovoj zemlji a ne nulearni reset koji razni pripadnici polusveta propagiraju po raznim portalima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari