Šta je novo?

Windows (phone) 10

nisam mogao da dočekam zvaničan rs1 pa sam pre desetak dana prešao na fast insajder, ako može neko da mi kaže da li je ovo najnovija verzija?(screeshot 5) + izgleda da je neki bag kada proveravam apdejte nema ništa a kada uđem u insajder, pa prvi koraci, prikaže da nema neta iako je i wifi i mob. net uključen? da li je zreo sa HR?(što bi me zaista mrzelo..

Hehe, dobra ti je ona wifi mreza, sigurno bi se mnogi rado nakacili. :d

Jedno pitanje...

Vise ljudi ovde je pominjalo da su kupovali razne maske sa neta, i neki su pominjali i Mozo maske. Koliko sam shvatio, to su dosta dobre maske, i vredi ih naruciti sa njihovog sajta? Takodje, da li ima jos nekih maski koje bi vredelo pogledati i naruciti? Pretpostavljam da sta god da narucim preko AliExpress-a da bi trajalo koji mesec dok ne pocne da se raspada (na osnovu svog dosadasnjeg iskustva sa maskama s Alija).

EDIT: I Odakle ste narucivali Mozo maske, preko njihovog sajta? Koliko sam skontao, slanje maske u Srbiju je desetak evra, pa zato pitam...

Poslednja izmena:
Moja leđa (ako na to misliš) sa Alija traju i dalje na 625, na ovoj Lumiji nije pogođena orginalna boja ali traje već par meseci i za sada se drži.

Da li je neko uradio apdejt? Maske naručio na ebay sve ok.

Poslednja izmena:
Uvek se izgleda pogrešno izrazim sa novim telefonima... :( Mislio sam na zaštitnu masku, ne na poklopac. A za poklopce sa Alija sam već ovde stekao utisak da su solidni - po iskustvu raznih članova. :)

Hvala, Tozo, pogledaću i na eBay-u. :)

Poslednja izmena:
Uvek se izgleda pogrešno izrazim sa novim telefonima... :( Mislio sam na zaštitnu masku, ne na poklopac. A za poklopce sa Alija sam već ovde stekao utisak da su solidni - po iskustvu raznih članova. :)

Hvala, Tozo, pogledaću i na eBay-u. :)

I drugi put garisha :D upravo skidam taj novi apdejt ocekujem da radi kao i do sada sve ok :)

Važi, hvala, pogledaću i ovde šta ima... :)

Skinut novi update na Lumia 650.Vec na prvo kratko testiranje dosta poboljsane karakteristike i hardvera i softvera odlican update.

Skinut novi update na Lumia 650.Vec na prvo kratko testiranje dosta poboljsane karakteristike i *hardvera* i softvera odlican update.
oMJmG5w_700wa_0.gif

:) Malo se šalim, ali jasno nam je šta si mislio, i super je čuti da softver bolje radi. :)

Poslednja izmena:
Pitanje!
Kako smanjiti kurir i sl. sajtove, posle update sve je uvećano u brovajzeru?!

Store ružan, ali ne ulazim u njega često jer nema aplikacija :D .

Ostalo vidno i osetno glatkije, brže, skrol tečan i bez milisekunde laga, aplikacije se brže otvaraju,
kamera se brže otvara, nema panorama ni sad, aplikacija Lumia Panorama radi i dalje, probao sam je.
Neke stvari u settingsu izmenile mesta, i to je to što sam primetio.

Dobar update, čekamo prvi bag.

Jedno pitanje...

Vise ljudi ovde je pominjalo da su kupovali razne maske sa neta, i neki su pominjali i Mozo maske. Koliko sam shvatio, to su dosta dobre maske, i vredi ih naruciti sa njihovog sajta? Takodje, da li ima jos nekih maski koje bi vredelo pogledati i naruciti? Pretpostavljam da sta god da narucim preko AliExpress-a da bi trajalo koji mesec dok ne pocne da se raspada (na osnovu svog dosadasnjeg iskustva sa maskama s Alija).

EDIT: I Odakle ste narucivali Mozo maske, preko njihovog sajta? Koliko sam skontao, slanje maske u Srbiju je desetak evra, pa zato pitam...
Nillkin maske su najbolje a i zastitno staklo,skuplje od ostalih ali su bas dobro uradjene.Obavezno pogledaj.
A sad da pitam ove sto su uradili veceras azuriranje,da li imaju glasovnu navigaciju na srpskom ili im je mozda nestala?

Pitanje!
Kako smanjiti kurir i sl. sajtove, posle update sve je uvećano u brovajzeru?!
Koliko znam nikako, to su ranije mnogi pominjali kao problem, i u glavnom je problem ispravljen, ali očigledno negde se još pojavljuje. Konkretno, vidim sad da je to tako u Kuriru, a možeš isto to bezveze sa slovima da vidiš ako posetiš neki sajt sa disqus komentarima. Oni komentari koji su uvučeni više desno imaju krupnija slova.

Ali generalno, meni Edge bolje radi - nemam više ono da mi skače ekran posle tri-četiri dana. Barem nisam to video ni jednom u proteklih 4-5 nedelja koliko sam na Redstone.

Nillkin maske su najbolje a i zastitno staklo,skuplje od ostalih ali su bas dobro uradjene.Obavezno pogledaj.
A sad da pitam ove sto su uradili veceras azuriranje,da li imaju glasovnu navigaciju na srpskom ili im je mozda nestala?
Hvala. :)

Koliko znam, jezik navigacije je još u jeziku Cortane, a Cortana govori samo onaj jezik koji ti je na telefonu valjda. Ako ti je meni na engleskom, onda i onda govori engleski, pa je i navigacija na engleskom. Možda ima i nešto novo, nisam proveravao pre ovog odgovora konkretno.

Koja ti je veličina teksta u podešavanjima? Meni je 130...

Hvala. :)

Koliko znam, jezik navigacije je još u jeziku Cortane, a Cortana govori samo onaj jezik koji ti je na telefonu valjda. Ako ti je meni na engleskom, onda i onda govori engleski, pa je i navigacija na engleskom. Možda ima i nešto novo, nisam proveravao pre ovog odgovora konkretno.
Poludece ljudi ako ne budu sad imali glasovnu navigaciju na srpskom,mislio sam da su to nekako sredili.

Hvala vam za maske, sve cu to pogledati. :)

U glavnim podešavanjima, ima veličina teksta, u još opcija, meni je na 130% i na 10586.545 je bilo sve ok, sad je za kur...

Pa što izbaciše FM, pa da li su normalni?
MS dizgori od mene opet samo negativno.

Ne znam gde to stoji, meni piše prikaz srednja veličina, ništa nikad podešavao nisam jer retko surfujem preko Lumije.

U glavnim podešavanjima, ima veličina teksta, u još opcija, meni je na 130% i na 10586.545 je bilo sve ok, sad je za kur...
Pretpostavljam da misli na text scaling koji je u settings\ease of access\more options.

Nema radija :'(
Da, to je ono sto su uklonili u Redstone-u... Ocekuju da korisnici koriste third parti aplikacije za radio. Ja radio ne slusam, ali cini mi se da sam video da ima par zanimljivih u prodavnici. Ali nisam ih oprobao...

Poslednja izmena:
Meni je meni na našem zbog navigacije (koju ne koristim) ako su i to upropastili onda stvarno ......

Gde pišete one mejlove ili šta već nezadovoljstva da im se načestitam nove godine zbog izbacivanje FMa?

Nazad
Vrh Dno