Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Treba mi mala pomoc...
Da li mogu da predjem iz box 4 u box 3? Hteo bih da iskljucim mobilni telefon, 700 din mesecno bi bilo manja pretplata
Mozda je bilo pitanje, ali treba sad ubost pravu stranu od 300 njih. Poz hvala

Treba mi mala pomoc...
Da li mogu da predjem iz box 4 u box 3? Hteo bih da iskljucim mobilni telefon, 700 din mesecno bi bilo manja pretplata
Mozda je bilo pitanje, ali treba sad ubost pravu stranu od 300 njih. Poz hvala

Tek na kraju ugovora ,ili par meseci ranije ,neznam kako sad to ide ,ranije nista.Pozovi 0800 100 100.Ako si bez ugovorne obaveze ,mozes odmah.

Poslednja izmena:
Ljudi, jel imaju na ovim novim paketima besplatni minuti na fiksnom u okviru mreze, listam na Telekomovom sajtu sve opcije i ne vidim nigde da pise. Koliko se secam ta opcija je ubacena kad su poslednji put menjali pakete, ali sada ne mogu nigde da nadjem da pise(mada mozda sam i pomesao sa nekim drugim operaterom). Uzeo bih box samo ako imaju i ti besplatni minuti jer me moji ubise u pojam, imaju gomilu minuta na mobilnom, ali redovno uzimaju i pricaju na fiksni telefon- "Sta ti je navika".

Ljudi, jel imaju na ovim novim paketima besplatni minuti na fiksnom u okviru mreze, listam na Telekomovom sajtu sve opcije i ne vidim nigde da pise. Koliko se secam ta opcija je ubacena kad su poslednji put menjali pakete, ali sada ne mogu nigde da nadjem da pise(mada mozda sam i pomesao sa nekim drugim operaterom). Uzeo bih box samo ako imaju i ti besplatni minuti jer me moji ubise u pojam, imaju gomilu minuta na mobilnom, ali redovno uzimaju i pricaju na fiksni telefon- "Sta ti je navika".

Bili su do skoro ,sada su u novim paketima ukinuti.

Hvala.

E jesu.... A taman sam pomislio da uzmem neki box paket samo zbog toga, jer se sada bas nesto i ne isplate, pre se bas videla razlika u ceni, a sada je jeftinije samo nekih 100 dinara sto je smesno. Ista fora kao i kod sbb-a, pa sta mi znaci paket usluga ako prakticno kosta isto(a nista dodatno ne dobijas), mada koliko se secam kod sbb-a je bilo tacno ista cena kada se saberu usluge sto je jos gore(ne znam kakva je sada situacija kod njih)

Hvala.

E jesu.... A taman sam pomislio da uzmem neki box paket samo zbog toga, jer se sada bas nesto i ne isplate, pre se bas videla razlika u ceni, a sada je jeftinije samo nekih 100 dinara sto je smesno. Ista fora kao i kod sbb-a, pa sta mi znaci paket usluga ako prakticno kosta isto(a nista dodatno ne dobijas), mada koliko se secam kod sbb-a je bilo tacno ista cena kada se saberu usluge sto je jos gore(ne znam kakva je sada situacija kod njih)
Sto se tice SBB-a mislim da se paket Trio Gold Extra najvise isplati i da za te pare daje najvise.
http://sbb.rs/paketi/tv-net-tel
Imas i besplatnih 1500 minuta za fixnu ka svim fixnim brojevima u Srbiji i jos 200 minuta ka nekim u inostranstvu.

Da li je neko mozda dobio poruku od mtsTV da dodje u poslovnicu i da zameni staru iptv opremu za novu?

Jesu nesto menjali sa BOX paketima,na promocije mislim.Uze covek telefon uz BOX4,i radnica mu objasnjava kako tri racuna placa po 1 dinar,i tek u novembru ce platiti 3500 i ratu za telefon.Jel nije bilo 3 pretplate po dinar ako ne uzimas neki uredjaj?

Tako je, ako ne uzimas uredjaj. Verovatno je nesto lupila :)

Jel moze mala pomoc kod ucenja daljinskog upravljaca STB-a funkcijama obicnog upravljaca.

Udjem u study mod, stisnem power dugme, naucim ga power dugme i radi.
Potom zelim da ga naucim i ostalo, uspem za pojacavanje, ali on zaboravi prethodno setovanje za power.

Pokusao sam i da ga naucim sve iz jednog study-a, znaci study pa power, vol + i -, ali on opet pamti samo poslednje dugme koje sam ga naucio.

Moraš dugme po dugme, znači study - power - power na daljinskom i kad prihvati kod ponovo study. Tako ponovi i za zvuk + i - , a ja poslednje dugme koristim za source.
Pozdrav!

Tako i odradim, naucim ga jedno i radi. Potom opet study i naucim ga sledece, on zaboravi prethodno.

Posle study moraš na daljinskom od STB-a da pritisneš dugme koje hoćeš da programiraš a ne stalno crveno power dugme jer sam već imao taj slučaj, znači za volume + ide : study - volume + na STB-u pa volume + na daljinskom i kad prihvti kod ponovo study.

Verovatno svaki put posle study pritisneš crveno power dugme jer sam već imao taj slučaj, moraš ovako npr za volume +: study - volume + na STB-u zatim volume + na daljinskom od TV-a i kad primi kod ponovo study.

Ucim dugme koje treba. Naucim ja njega dobrim redom i ne stiskam svaki put power, to sam skontao jer im je upustvo glupo napisano, ali svakako sam imao dovoljno cuke za to. Kad ga naucim sve redom, on zapamti samo poslednje, npr na volume- mi smanjuje, ali ovo ostalo ne konta nista.. Kad ga naucim samo power, onda radi power. Kad ima dva ili vise, radi samo ono poslednje.

EDIT: Proradio je, isti postupak kao sto sam radio do malopre, mada jutros mi se updajtovao, a juce nije zeleo da nauci.

Poslednja izmena:
Tako je, ako ne uzimas uredjaj. Verovatno je nesto lupila :)

Sad razjasnio,a suvise sam blizu sedeo u novoj poslovnici na metar od stola.Covek jedno 10 puta pitao i proveravao sta placa i koliko.Covek je uzeo BOX4 (3 pretplate 3499 po 1 dinar) i samsung J3 na 24 rate po 1100 ali po maloprodajnoj ceni 26400.To moze sad mi objasnise da je to to.
Sta je on dobio...da je uzeo po povlascenoj ceni platio bi telefon 20400,ovako ce platiti 26400-10500 popusta kroz pretplate=15900.Ono nije puno ali razlika 4500 nije ni malo.Svejedno znaci mozes da biras telefon po povlascenoj ceni ili pretplate i telefon po maloprodajnoj ceni.

Прешао са бокса на sbb.. Које олакшање мајко мила... :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Je l' prebacivao neko broj koji je u Boxu u drugu mrežu? Ističe mi ugovor za 2 dana, a već sam uzeo SBB i hoću da prebacim broj u VIP. Da li je dovoljno da odem 19. avgusta (tj. 18. avgusta) u MTS da raskinem ugovor za BOX i onda odem u VIP da prebacim broj? Ili prvo da odem u VIP i podnesem zahtev, pa onda u MTS na raskid ugovora?

Раскини Бокс па после ради шта хоћеш, вероватно не може друга варијанта пошто је број тада још под УО.

Mislim da treba prvo da ides u VIP i da podneses zahtev..jer koliko sam shvatio VIP salje dalje zahtev MTS-u

Nemoj da me drzis za rec, prijatelj je imao slucaj kao tvoj..pa koliko se secam. Inace kad je stigao vipov zahtev u mts zvali su ga nekoliko puta iz mts-a i nudili sve i svasta kako bi ostao kod njih u mrezi..i popuste i telefone

Раскини Бокс па после ради шта хоћеш, вероватно не може друга варијанта пошто је број тада још под УО.

Pa ugovorna obaveza mi je do 18. avgusta, posle toga nije. Videću sa ovima iz MTSa da raskinem box i sve usluge sem mobilnog, dok mi VIP ne prebaci broj kod njih.

Теби Бокс траје и после завршетка УО, број је у Бокс пакету и даље, мислим да је потребно да га издвојиш што значи да мораш да угасиш Бокс. Тада бираш које услуге гасиш а које остају у неком облику ... хм, немој да буде да не можеш да идеш пре него истекну три месеца јер ми се чини да сам прочитао тако нешто, мада не знам на кога се односило.

Hm, onda bi možda najpametnije bilo da podnesem zahtev u VIPu za prebacivanje broja jer 18. ističe ugovorna obaveza i onda kada prebace broj da ugasim ostale usluge, to je maksimum nedelju dana.

Mojim starcima trebala varijanta sa boxom,imaju fixni od pamtiveka,znaci hteli jo da spoje tv.Mesecima vec hoce nece i cale presece i kaze ajdemo idemo da uvedemo.Ajde odem na sajt sbb vidim od zadnje akcije uveli jos vecu akciju 12 meseci po 990 i 12 meseci po 1759,jos on ima kao penzioner 10% popusta na tv pretplatu,saberi oduzmi ispada 24 meseca po 1263 treba da placa,a dobija tv+tel+spori net koji je sasvim upotrebljiv + dobio fixni telefnon..... box2
Mts box2 cena sa popustom 1603+600 za dva stb uredjaja=2203 mesecno.Razlika za 24 meseca ni manje ni vise nego 22560,jos malo ladno 200 evra.Koiji im je smisao sa box paketima samo oni znaju,nisam bio mesec dana tu.Vidim sbb sije samo tako,jos pojacao akciju zestoko,a mts se razbi sa reklama za box pakete,ovi nizi box2 i bo3 nemaju apsolutno nikakvog smisla i logike.
Jos kad pocese da raspukuju ovi iz sbb,ruter d3 i telefon,moji se uplasili da to mora da plate sve hahah,dok im objasnis da to sve gratis i sleduje ih,oni kao deca se raduju.Plus umaju jaci tv program pride,plus imaju onu aplikaciju UNIFON za mobilni telefon (taman cemo dobiti 200 min za roming gratis) videcemo za neki dan kako funkcionise,plus dobili fixni gratis,plus internet.....box2 u mts ispada papren i neupotrebljiv.
Naravno nije svuda moguce uvesti sbb ili telekom,ali gde moze treba dobro odmeriti i premeriti,sta kome treba i sta moze da ima.Ali su razlike bas velike.Neko ce reci da retko ko uzima box sa dva dodatna uredjaja,ali ja sam pre neki dan bio prisutan u jednoj poslovnici kad dvoje uzeli 3 stb uredjaja uz box,verovatno se to retko potrefilo ali ima.Ono najvaznije ima da se bira,pa svako treba da promcne malo pre nego uzme bilo sta.

Poslednja izmena:
Koliko se obicno ceka na prigovor na racun, danas sam podneo zahtev posto mi 10 dana nije radila usluga u proslom mesecu, i ako mi odobre smanjene koji je novi rok za placanje racuna?

Koliko se obicno ceka na prigovor na racun, danas sam podneo zahtev posto mi 10 dana nije radila usluga u proslom mesecu, i ako mi odobre smanjene koji je novi rok za placanje racuna?

Ako ti odobre smanjenje, dobices novi korigovani racun i na njemu ces imati roka za placanje.

Obicno ces u toku nedelje (3-4 radna dana) dobiti dopis da se reklamacija proverava i da ne moras platiti racun do krajnjeg resenja. Ali oni ne iskljucuju za prosli neplaceni mesec, sve do negde 10. u sledecem (tj. neplaceni racun za jul, tek u septembru pocinju da gase ako nije placen)

A ako koriguju racun, i kamata treba da bude anulirana. Tj. racun se stornira do resenja.

Okej, hvala na informacijama.
Jos dok sam razgovarao sa momkom koji mi je evidentirao reklamaciju rekao mi je da ce mi sigurno smanjiti racun.
Da samo treba da sacekam desetak dana za novi racun...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno