Treba mi mala pomoc...
Da li mogu da predjem iz box 4 u box 3? Hteo bih da iskljucim mobilni telefon, 700 din mesecno bi bilo manja pretplata
Mozda je bilo pitanje, ali treba sad ubost pravu stranu od 300 njih. Poz hvala
Ljudi, jel imaju na ovim novim paketima besplatni minuti na fiksnom u okviru mreze, listam na Telekomovom sajtu sve opcije i ne vidim nigde da pise. Koliko se secam ta opcija je ubacena kad su poslednji put menjali pakete, ali sada ne mogu nigde da nadjem da pise(mada mozda sam i pomesao sa nekim drugim operaterom). Uzeo bih box samo ako imaju i ti besplatni minuti jer me moji ubise u pojam, imaju gomilu minuta na mobilnom, ali redovno uzimaju i pricaju na fiksni telefon- "Sta ti je navika".
Sto se tice SBB-a mislim da se paket Trio Gold Extra najvise isplati i da za te pare daje najvise.Hvala.
E jesu.... A taman sam pomislio da uzmem neki box paket samo zbog toga, jer se sada bas nesto i ne isplate, pre se bas videla razlika u ceni, a sada je jeftinije samo nekih 100 dinara sto je smesno. Ista fora kao i kod sbb-a, pa sta mi znaci paket usluga ako prakticno kosta isto(a nista dodatno ne dobijas), mada koliko se secam kod sbb-a je bilo tacno ista cena kada se saberu usluge sto je jos gore(ne znam kakva je sada situacija kod njih)
Dobijaju svi sa starom opremom.Da li je neko mozda dobio poruku od mtsTV da dodje u poslovnicu i da zameni staru iptv opremu za novu?
Tako je, ako ne uzimas uredjaj. Verovatno je nesto lupila![]()
Раскини Бокс па после ради шта хоћеш, вероватно не може друга варијанта пошто је број тада још под УО.
Koliko se obicno ceka na prigovor na racun, danas sam podneo zahtev posto mi 10 dana nije radila usluga u proslom mesecu, i ako mi odobre smanjene koji je novi rok za placanje racuna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari