Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам управо добио sbb gold пакет.. На шта сам навикао са adsl-om презадовољан сам! 50/3 нет у односу на 10/0.2-3..... Замислите моје среће

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Сад одмах на голд екстра па још и теленор додатак и онда ћеш да видиш праву разлику. ;)

Sta ce mu gold extra? Da im ostavlja jos para mesecno?

Не треба ми, ово ми је сасвим довољно..

Јел HD канали не могу да се враћају у назад и те ствари са 72h фором?

Sta ce mu gold extra? Da im ostavlja jos para mesecno?
Па нека онда узме силвер и даје им мање пара. ;) Ако му није потребна већа брзина и HD канали, онда му је ово довољно. Проблем је што сада вероватно има фул пакет па ће да се навуче на HD канале и када их укину биће ово оно. ;)

HD канали углавном немају 72ч мада ми се чини да је неко поменуо како неки може да се враћа. Не користим СББ одавно па не могу да проверим.

Tako se i meni desilo kad sam potpisivao, razmisljao sam citav jedan dan dok nisam otisao i promenio ugovor na Premium. Sa svim pogodnostima, kojih nije malo.
Neka prica konkurencija sta hoce, ali SBB je trenutno najjaci od sve dece. :D

(Nisam Sceka nego jedan prezadovoljan korisnik SBB-a.)

Koji modem ili ruter si dobio?

Na HD ne radi 72h unazad.

Pozdrav
Cisco epc 3928.. Јел тај ок?
Па нека онда узме силвер и даје им мање пара. ;) Ако му није потребна већа брзина и HD канали, онда му је ово довољно. Проблем је што сада вероватно има фул пакет па ће да се навуче на HD канале и када их укину биће ово оно. ;)

HD канали углавном немају 72ч мада ми се чини да је неко поменуо како неки може да се враћа. Не користим СББ одавно па не могу да проверим.
Имам 13 HD канала укључујући sport klub HD пакет.. По уговору.. Сасвим довољно за мене..

Ја сам их користио дуго али ми је постало прескупо, сада за упола пара имам доста бољи интернет, једино је телевизија мало танка али је то део који ме не занима много. Никад нећу да кажем да СББ лоше ради, код мене је било савршено, од интернета па све до испљуваних HG уређаја који су радили само тако. Једино је однос према (старим) корисницима лош.

Јел може неко да ми шерује speed голд пакета? Ја добијам мало преко 48 за D и 3 округло за up.. Јел то ок? Повезана 2 телефона и комп на нет..

Јел може неко да ми шерује speed голд пакета? Ја добијам мало преко 48 за D и 3 округло за up.. Јел то ок? Повезана 2 телефона и комп на нет..

To je to, uz dodatak da je kod mene malo više od 49/3, ali standardno već mesecima. Paket Gold duo, tv+net. Razmišljao sam da pređem kod mts-a (imam stari paket fixni+tv), ali izgubiću neograničen fixni, tako da sam zadovoljan.

Jel ide povecanje brzine sad u septembru ?

Postovani, interesuje me koji su tacno sadrzaji pickbox-a BESPLATNO dostupni korisnicima Trio Gold paketa. Paket je aktiviran pre dva dana, ali jedini besplatni sadrzaji koje paronalazim su oni u klub zoni. Hvala!

Cisco epc 3928.. Јел тај ок?

Имам 13 HD канала укључујући sport klub HD пакет.. По уговору.. Сасвим довољно за мене..

Ne znam na koju foru si dobio taj STB, ja sam uz taj paket pre skoro dva meseca dobio 2100, a razlika je ogromna. ..

Ne znam na koju foru si dobio taj STB, ja sam uz taj paket pre skoro dva meseca dobio 2100, a razlika je ogromna. ..
Epc3928 je home gateway uredjaj, a ne STB.
Ti si mislio na PDS2100 ili modem epc2100?

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kad ne citam do kraja... Cisco PDS 2100 i Ubee EVW328N

Poslednja izmena:
Чек, јел ово моје лоше или? Мој је исто psd 2100 и homegateway горе поменути
Ако буде повећање нета, онда добијам и ја повећање?

Poslednja izmena:
Чек, јел ово моје лоше или? Мој је исто psd 2100 и homegateway горе поменути
Ако буде повећање нета, онда добијам и ја повећање?
To ide uz Gold paket. I da...dobiješ povećanje....kad bude...jednog dana. Inače, što se tice prethodnog tvog pitanja, i meni je D/U 48/3 Mbit.

Ма купиш рутер који хоћеш па цепај..

Па јесте лично питање али одговор ионако већина зна. ;) Користим exe-net оптику 70/7.
То је супер, ал колико људи може у Србији да има тај нет у процентима?

Sta ga to cini licnim pitanjem? Sve i da si potpisan imenom i prezimenom, to nije licno pitanje.

Па лично је јер је питао мене лично шта ја користим а није ни проблем ни тајна да то напишем ни да се потпишем. ;)
То је супер, ал колико људи може у Србији да има тај нет у процентима?
Нисам ни написао да је ово алтернатива коју може да узме много њих, као што ни ТТ или Беогрид то није јер и њих може (или је могао) да узме прилично мало људи. Мада ... мислим да ехе-нет практично покрива велики део Ниша, знам да им неки главни кабл пролази кроз цео град и такорећи може неко да их позове и само због једне зграде ће да довуку оптички кабл и повежу некога. Код мене су дошли без иједног пријављеног корисника, само су тражили сагласност зграде да уђу и убаце кабл а онда смо се јављали. Јесте да су тада радили зграду прекопута и били близу али су и до ње дошли уз неколико стотина метара кабла и то због пар пријављених.
Мада ни цео Ниш није велики проценат. :)

Moj SBB android aplikacija mi se prilicno svidja. Pregledna je i puna podesavanja naloga i vezanih usluga.

Pošto mi je odavno istekao ugovor trio mix gold, je li ko probao da izboxuje novi D3 uređaj ili nešto tako sa novim ugovorom? ovo 6 mjeseci jači paket mi je bzv skroz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno