Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista vi jos videli niste :-devil-:

O ovome se i moze diskutovati, dok je onaj "performans" u ravni sa drugim slicnim kvazi-umetnickim spektaklima poput

ili

Previše miroljubljivi ti latinosi.....imaš nož,prvo pucam pa onda vičem baci ga

^

Treb'o je sve da ih pobije, retardi... cist Darvin.

Panduri su haos. Ovaj jedan sto je prvi dobio noz, imao kalas u ruci i hvata palicu da ga bije :D Taj je umro pored ograde, vidi se na snimku. Ostali panduri su preziveli nekako. Ubica je muerto u pikapu :D

Gledam te tamo na fejsu,neka reže vene,i komentar od ispod,valjda profesionalca :p

Жељко Нећугласам Јовановић Sledeceg puta da seces popreko a ne uzduz. Ne znate bre ni da se ubijete kako treba kolko ste nesposobna generacija...

Pa i nije baš profesionalac, uzduž ti nema spasa, popreko će još i da te zakrpe...

Nisam gledao te snimke sto ste kacili ali sam citao komentare. Pa ****te koj' vam je ***** da kacite snimke 'de se ljudi ubijaju ili ginu??? Pa majku mu staru zar nema nesto drugo?

Pa ****te koj' vam je ***** da kacite snimke 'de se ljudi ubijaju ili ginu??? Pa majku mu staru zar nema nesto drugo?
:-devil-:
3755586+_627ad7acf4fbd628f60eb0f1e3293124.jpg

***e arci pa u kojoj drzavi ti zivis

*** vas,ociglednije ne mere bit... Rumunski panduri kaznjavaju bakicu jer prodaje svece na ulici... u opisu pise (Google translate jer ni ja ne znam rumunski,ispod teksta imate opciju) da su je kaznili sa 50 miliona lea po starom sistemu sto izadje oko 1000e... zato je narod popizdeo...

Tako da nije samo nasa komunalna zlo,ni komsije nisu bolje...

... i to je navedeno u opisu... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno