Šta je novo?

LG G4

Ne bih da te plasim ali i meni se par puta pre crkavanja sporo punila baterija

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne bih da te plasim ali i meni se par puta pre crkavanja sporo punila baterija

moguce da je to u pitanju,sreca da sam backupovao sve,za svaki slucaj izbrisacu sve iz telefona
ide sutra u servis,jedno cu mesec dana biti bez telefona

Pusti ga nek crkne pa nek ti zamene sa novim i taj novi prodaj i resi se te muke.

100% si u pravu,to i planiram bagovitiji telefon nisam nikad koristio nervira me samo,ja uzeo jos dual koji je poznat po tome

Da li neko ima probleme sa burninom? Meni se javlja gore kod sata sada kad je postalo toplije vreme, malo trpim, pustim burn repair, pa opet jovo nanovo. Da li je to za reklamaciju, pošto može preko aplikacije da se popravi?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

meni se ne dešava, ili me generalno boli uvo, pa ne primijetim, al dešava se drugima i nije razlog za reklamaciju...

To je image retention i nisi jedini. Nazalost, to ne prolazi reklamaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok hvala, koja glupost meni ovako nestručno ne deluje da to nije problem. Imao sam i pre smart telefone ali ovo je prvi koji ima ovakve probleme

Kod nas su ljudi reklamirali i dobili zamjenu ekrana

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Zamenjena mi je ploca. MESC mi je priznao reklamaciju samo kako da vidim koje je serije? Na servisnom listu mi pise da je zamenjena i IMEI broj.

Imaš lg phone from

607 production date 14.07.2016 valjda su ispravili problem.

607 production date 14.07.2016 valjda su ispravili problem.

Iskreno se nadam da jesu. Stvarno je velika steta sto ovaj telefon ima te kvarove u tolikoj meri. Zbog istih, ne znam da li ovaj model uopste treba uzimati u razmatranje prilikom kupovine. Steta, jer da nema njih, G4 bi predstavljao odlicnu kupovinu u toj cenovnoj klasi.

Za sada sve radi kako treba. Posto imam vise od godinu dana garancije u dilemi sam da li da ga prodam ili da istavim jos neki period kod mene.

refurbished, ne novo

Jel zna neko koliko traze u servisu za zamenu ploce ako nemas garamciju?

Pisao sam vec,nova ploca u Mobis-u 21000,zamena 1000 din,ne prodaju plocu ako oni ne menjaju sto i nije problem jer je zamena samo 1000 din.
U neovlascenim servisima oko 100-150 eur je ploca(kako ko zaceni),ali je niko nije imao na stanju kad sam ja trazio i ne stavljaju novu vec polovnu sa drugog telefona koji je imao neki drugi kvar...

Novu plocu van mreze ovlascenih servisa nisam nigde uspeo da nadjem,ni Ali ni eBay...bila je jedna na Aliju oko 150 takodje polovna.

Pisao sam vec,nova ploca u Mobis-u 21000,zamena 1000 din,ne prodaju plocu ako oni ne menjaju sto i nije problem jer je zamena samo 1000 din.
U neovlascenim servisima oko 100-150 eur je ploca(kako ko zaceni),ali je niko nije imao na stanju kad sam ja trazio i ne stavljaju novu vec polovnu sa drugog telefona koji je imao neki drugi kvar...

Novu plocu van mreze ovlascenih servisa nisam nigde uspeo da nadjem,ni Ali ni eBay...bila je jedna na Aliju oko 150 takodje polovna.
Sta si ti uradio sa svojim?

24000 je zamena ploce u ovlascenom.

Cao ljudi,eto i ja se prijavio u ovaj forum,pošto i ja koristim LG G4 DUAL SIM.Imam jedno pitanje:Telefon mi radi na Android 6.0 i imam problem sa baterijom (Updateovan sa 5.1),na netu sam čitao da uradim factory reset da rešim problem sa baterijom.Nekako se bojim da to uradim.Rekli su mi da se ne moram bojiti ako je Anti-rollback verzija 0,e pa meni je 0.Šta da radim,i koja je razlika između soft i hard reseta,koju da uradim?Hvala.

Cao ljudi,eto i ja se prijavio u ovaj forum,pošto i ja koristim LG G4 DUAL SIM.Imam jedno pitanje:Telefon mi radi na Android 6.0 i imam problem sa baterijom (Updateovan sa 5.1),na netu sam čitao da uradim factory reset da rešim problem sa baterijom.Nekako se bojim da to uradim.Rekli su mi da se ne moram bojiti ako je Anti-rollback verzija 0,e pa meni je 0.Šta da radim,i koja je razlika između soft i hard reseta,koju da uradim?Hvala.

pusti ga nekoliko dana da mu se prilagodi,nekima je to pomoglo.

Ma ne moze se popraviti, moze samo da ona jezgra ugasi i to je to.

s obzirom na cijenu, ja bih pokusao :)

Pa nije 1 euro popravka, to je stavljeno tako radi reda :)

M2 Note

onda zavisi od cijene, ali ako je lik sastavio oglas samo za popravku G4 maticne, valjda zna sta radi, a i nije popravka ako samo disejbluje 2 jezgra.

Vrh Dno