Ne bih da te plasim ali i meni se par puta pre crkavanja sporo punila baterija
Sent from my D6603 using Tapatalk
607 production date 14.07.2016 valjda su ispravili problem.
Sta si ti uradio sa svojim?Pisao sam vec,nova ploca u Mobis-u 21000,zamena 1000 din,ne prodaju plocu ako oni ne menjaju sto i nije problem jer je zamena samo 1000 din.
U neovlascenim servisima oko 100-150 eur je ploca(kako ko zaceni),ali je niko nije imao na stanju kad sam ja trazio i ne stavljaju novu vec polovnu sa drugog telefona koji je imao neki drugi kvar...
Novu plocu van mreze ovlascenih servisa nisam nigde uspeo da nadjem,ni Ali ni eBay...bila je jedna na Aliju oko 150 takodje polovna.
Cao ljudi,eto i ja se prijavio u ovaj forum,pošto i ja koristim LG G4 DUAL SIM.Imam jedno pitanje:Telefon mi radi na Android 6.0 i imam problem sa baterijom (Updateovan sa 5.1),na netu sam čitao da uradim factory reset da rešim problem sa baterijom.Nekako se bojim da to uradim.Rekli su mi da se ne moram bojiti ako je Anti-rollback verzija 0,e pa meni je 0.Šta da radim,i koja je razlika između soft i hard reseta,koju da uradim?Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari