Šta je novo?

Koji power bank?

richier

Cenjen
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poena
180
Koji power bank a da je dostupan u Sr,min 10 000mAh? Kazem dostupan u Sr jer iako bih rado narucio xiaomi mislim da mi nece stici pre mora a za to mi treba.. Telefon na koji bih ga kacio je Nexus 5x.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam kupio xiaomi 10.000 na oglasima za 20€ sto je ok cena s obzirom da sam ga preuzeo za pola sata.
Baci pogled na kp,ili uzmi onaj coolpad big boy u radnji,on je oko 3.000 din.

Sent from my Nexus 5X

Uzeo si ga po super ceni ako je orginal. Jel i lag se naručuje iz Kine nema ga za ispod 15€. A čovek neka prelista KP možda naleti neki za male pare

Kolega sa posla kupio juče solarni powerbank. Navodno 30000mah. Ono što je bitno jeste da radi. Da li je stvarno 30000mah nemam načina da utvrdim. Platio ga 1400+200din poštarina.

Neka ga napuni do kraja i onda preko njega da puni bilo koji telefon/telefone i piše od koliko do koliko procenta je punio telefon svaki put kad ga puni. Onda procentualno od kapaciteta baterija tih telefona izračuna i sabere kapacitet.

Na osnovu iskustva sa jeftinim kinezima. Kipih svojevremeno power bank od navodno 8k mah. Kad ono ispade da ima max 1500 mah. Rako i drugar isto posle toga slicna situacija. Reako da je tajneato puno bolji ***

Na osnovu iskustva sa jeftinim kinezima. Kipih svojevremeno power bank od navodno 8k mah. Kad ono ispade da ima max 1500 mah. Rako i drugar isto posle toga slicna situacija. Reako da je tajneato puno bolji ***

Ali,ovo nije kinez no name,već Samsung.

Jeste e kopije Samsunga ima se kupe budzašto na kupindo/limundo al verovatno su dobri za te pare. Niko se ne žali.
Ja imam neki mali noname malo veći od upaljača kao 2200mAh, napuni mi od 40% do 90% Ajfon 5C.
Imam 2 kom i to mi dosta i za najduža putovanja.

Ljudi, da li neko zna odakle uzeti original Xiaomi od 10k mAh, a da nije sa Gearbest-a. Iz nekog razloga neće da šalju više za Srbiju.
Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno