Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
evo prebacio sam sa CEX na polo i dobio i etc isto toliko...

i meni na pool.ethereumclassic.com ne pokazuje balance...

ne radi ni meni balance sad cu ja preci na ovaj drugi

EthDcrMiner64.exe -epool uk1.epool.io:8008 -ewal wallet -epsw x -eworker rig1 -mode 1 -wd 0

evo ga

na ovom drugom kaze " 520 Block must pass before immature balances update"

tako da verovatno isto vazi i za ovaj drugi

imajte u vidu da u ETC univerzumu, vitalik i ostali premine "igrachi" su ekvivalent hackera, ako ovo ugrozi njihov plod ljubavi i forkovanja ima da ga ugrobare

Ma ovo je sve njihov plan kako da se dokopaju para, Sad Vitalik i ekipa ima ovog ETC-a milionima i takodjer pravog eth-a opet milionima sad malo napumpali etc, uzmi od naivni BTC onda napumpaju eth i tako u krug, a oni uvjek u plusu.

Sve vise mislim da taj haker ne postoji sve je ovo njihov plan.

pojavio se balance na ethc.epool.io, ako ovako nastavi bive mongo vise neko po mojoj prvobinoj kalkulaciji :D

meni stalno pravi problem taj ethc epool.io, onaj drugi radi normalno

Ma ovo je sve njihov plan kako da se dokopaju para, Sad Vitalik i ekipa ima ovog ETC-a milionima i takodjer pravog eth-a opet milionima sad malo napumpali etc, uzmi od naivni BTC onda napumpaju eth i tako u krug, a oni uvjek u plusu.

Sve vise mislim da taj haker ne postoji sve je ovo njihov plan.
Ja sam o tome razmisljao pre 3h.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

A koja je brzina kopanja ovog ETC, obzirom da mu je cijena skoro 20 puta manja

sad vidim da je ogroman ping na ovom jacem, pa prelazim na pool.ethereumclassic.com:8008

kalkulativno nikako,jer je proslo pola sata... videcu za par sati

vidim na trolbox da se svi zale kako jedan pool ne izbacuje balance, a drugi ima dosta rejects.... znaci svima isto :D

meni vise od 10 posto rejects roka... 76:9 za sad

na stranu vitalik i ekipa oni imaju premine pa ga imaju, ovi dao investitori su ulazili oko 0.016 sto je tada bilo koliko $ :) tako da je sve ovo dobro, pao eth oni akumuliraju a sell side je "cist" koliko su raskrchili do 230 mozda malo jace, sve je ovo isplanirano ....

kalkulativno nikako,jer je proslo pola sata... videcu za par sati

vidim na trolbox da se svi zale kako jedan pool ne izbacuje balance, a drugi ima dosta rejects.... znaci svima isto :D

meni vise od 10 posto rejects roka... 76:9 za sad

puno je to....mozda je nesto do tebe proveri ja imam manje od 3%...sa tim da mi pokazuje 25% manje snage konstantno ali bar sherovi rokaju videcemo kako obracunavaju zaradu...na onom drugom poolu je pokazivao snagu redovno i sherovi su bili ok(bez reject-a) ali balance se nije mrdnuo nimalo

Isto i kod mene onaj drugi pool sve radi ali nema nista na balance uzalud nam trud sviraci :p
Ovaj kopa, ali puno problema puca startum.

nema sta da proveravam,jer ovako podesen rig radi mesecima bez diranja, sve bez problema...

nisam menjao nista u odnosu na kopanje eth-a koje je radilo do pre sat i po

nema sanse da se zna precizno,jer sporo apdejtuje zaradu... ja pokusavam da skontam,ali nema sanse dok ne prodje vise sati, mozda i ceo dan

Etherium Classic. Ja samo upalio miner bez stratuma i radi podesi host i racun namesti se sve za 5 sekundi.

Kopo sam 2h nigdje nista nisam iskopao, cao zdravo dovidjenja, gubljenje vremena.

pool.jpg
jedan rig 4X380 tacno radi sat ipo...i nije presao 65MH.... ali bar daje

Nazad
Vrh Dno