Dobrodosao u klub testera...:d
Znas sta moze da bidne problem, :trust:
taj procesor i brzina memorije je otprilike dovoljno za tu Ausus 970, pitanje je koliko ce biti u stanju da pokrene neku custom 1070 u fullu, tj. neces moci da iskoristis full potencijal 1070 karte,( dok si 970 poterao do nekog maximuma sa tim procom ), pa ce onda i rezultati biti malo manje realni, nego da koristis, recimo ovaj moj proc. na 4.8gzh i memoriju na 2.400mhz i neku 1070 kartu....
U svakom slucaju, bice zanimljivo videti rezultate, mozda da probas jos neki test i da probas da overklokujes karticu, pa da onda bude i 970 OC vs 1070 OC:
Ovde imas jos bencheva:
https://www.techpowerup.com/downloads/Benchmarking/
http://www.guru3d.com/files-categories/benchmarks-demos.html
Imas i dosta ingame bencheva, Tomb 2014, Metro serial, Thief, Hitman Absolution, Batman serial..itd....pohvala za entuzijazam...
Izgleda da nisam bas........😀 :wave:
daj bre to par hiljada na brzu memaru,i mene je blam tih 1600mhz. 🙂
Meni svojevremeno na Z77 Sabertooth + 2600k memorija nije htela preko 1866mhz. Ali to je bilo do procesora = ocajan primerak je bio.
Do nekih 2133mhz ne bi trebalo da imas problema. Mozes slobodno da kupis i tu memoriju kojoj si okacio link jer ona ima dva XMP profila. Jedan na 2400mhz a drugi na 2133mhz.
Ako kojim slucajem nece na 2400mhz samo ucitas drugi profil. A mozes i sam da se zezas, i vidis sta je stabilno a sta nije.
Ko da se zeza sa latencijama i klokom memorije kada ce uskoro zurka sa gtx 1070 😉 🙂 Ucitaj XMP i vozi.
Pogledajte prilog 204675Pogledajte prilog 204676Pogledajte prilog 204674 55,5 fps vs 92,6 fps neka mi neko kaze u procentima koliko je to ubrzanje 😀 boost na 1900mhz temeperatura max 65 u ovome testu 😀
Dx12 TR ista podesavanja 60,74 FPS 970gtx vs Pogledajte prilog 204678
Jel to sve sto moze 1070 😛
Jel to sve sto moze 1070 😛
Polako, tek je prva noć. Ne ide to na silu :d
onda bi i moj cpu tu lepo odradio posao jos sada kada kupim plocu pa malo ga kloknem bice druga prica. bitno mi je to da 980ti ima lepo da radi🙂
lepi rezultati borat znam da si se cimao kako ce da se ponasa sa 2500k, sendisa je zilav :}

Ma radi super na 2500k vidim ja da ce i 2017 ta ostati na njemu, mzoda samo ram uzmem jaci 😀 Ovo sam samo instalirao i pustio RUN valjda to tako ide...Pogledajte prilog 204694
Bice tu vise polako 🙂
da kontam da ce biti jos skoka, sa drajverima cudima, sigurno oni imaju nesto u rukavu ali se to ne baca tek tako napolje...cisto sam ovo poredio jer sam u zaletu totalnom, glava me boli, sve me boli, samo u fps gledam 😀😀😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari