Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Borat još čeka a meni stigla

TcifyYO.jpg

Poslednja izmena:
Od jutros samo refreshujem ovu stranicu ocekujuci bilo kakve informacije za dalji razvoj dogadjaja.

Poštar ima oštar...perorez :D

Iz nezvaničnih izvora* doznajemo da je karta dostavljena. Možemo svi da odahnemo. :party:

*identitet poznat meni.

Poslednja izmena:
Stigla jeeeee radi sve super :D 13709572_1021566054596082_294083070_o.jpg13714516_1021566134596074_11537948_n.jpg ljudi kako ovo radi ovo leti :D

Pa da se izigras sa njom mnogo dugo. Lepa grafa :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ajd da cestitam. Mazi je i pazi je i zivecete srecno do kraja zivota. :p

Sad navali na testove da se orjentisem za nadalje :D,inace da te dugo sluzi :)

Hvala ljudi, uskoro i ti uskaces :D Sad ce forum imati jedno 60 % manji promet postova Borat-u stigla graficka :D Ljudi ja sam odusevljen samo buljim u FPS :D
Šta misliš, kako je meni bilo koji sam prešao sa gtx760 ali si u roku od pola sata dobio unigine rezultate.

Sent fra min SM-G928F via Tapatalk

Borate brate, stigla je konacno! :D

Jedno pitanje za sve: da li je po vama dovoljna klokovana 1070-ka za rezoluciju 3440x1440 ? To je oko 34% piksela vise od 1440P.

Posto se nisam ponovio pune 4 godine sa grafickom, narucio sam danas i ja MSI GTX 1070 Gaming X 8G. Stize meni u sledecu sredu. Cena okruglih 500 evropskih novcanica preko ljudi sa KP iz Madjarske. I nemoj sad da me pitate sto imam takav monitor ili staru plocu. Unutrasnjost cu da menjam pred novu godinu da uzmem najnovioji chip set. Do tada ce da mi ova graficka vise nego posluzi u 1280*1024. Naravno da ce da padne i neki novi 27" sa 1440P. Ali otom potom, i ova ploca me verno sluzi punih 9 godina po 12h dnevno. Svaka joj cast.
Pisemo se u sredu da javim prve utiske.
Namerno sam ovu graficku narucio jer jedina ima dva konektora za napajanje ( pored jedne EVGA) a posto ja imam 1.1 PCIe taman ce da se napaja bez problema i kad se OC.

Posto se nisam ponovio pune 4 godine sa grafickom, narucio sam danas i ja MSI GTX 1070 Gaming X 8G. Stize meni u sledecu sredu. Cena okruglih 500 evropskih novcanica preko ljudi sa KP iz Madjarske. I nemoj sad da me pitate sto imam takav monitor ili staru plocu. Unutrasnjost cu da menjam pred novu godinu da uzmem najnovioji chip set. Do tada ce da mi ova graficka vise nego posluzi u 1280*1024. Naravno da ce da padne i neki novi 27" sa 1440P. Ali otom potom, i ova ploca me verno sluzi punih 9 godina po 12h dnevno. Svaka joj cast.
Pisemo se u sredu da javim prve utiske.
Namerno sam ovu graficku narucio jer jedina ima dva konektora za napajanje ( pored jedne EVGA) a posto ja imam 1.1 PCIe taman ce da se napaja bez problema i kad se OC.

Predivna graficka upravo se mazimo samo napred :D

Odlicno za sada, ovo gazi sve, za vecinu igara sam stavio 1440p preko DSR i ide na 60+ fps. A tiha, nista se ne cuje, temperatura maksimalna 71 stepen, ventilator na default profilu cini mi se da se ni jednom nije vrteo preko 35%. Stavio sam cisto da probam kako se cuje na 60% (oko 1500rpm), tisina. Tek na 70% (1750rpm) pocinje da se cuje.

Jedino sto mi se ne svidja je sto moram da koristim MSI gaming app da promenim/iskljucim osvetljenje. Steta sto nema te opcije u Afterburneru.

Nazad
Vrh Dno