Još on radi u pošti
Nije valjda da ćeš da spavaš sa njom?!
Sent fra min SM-G928F via Tapatalk
Cestitke Borat. Neka te lepo sluzi.
Šta misliš, kako je meni bilo koji sam prešao sa gtx760 ali si u roku od pola sata dobio unigine rezultate.Hvala ljudi, uskoro i ti uskacesSad ce forum imati jedno 60 % manji promet postova Borat-u stigla graficka
Ljudi ja sam odusevljen samo buljim u FPS
![]()
Posto se nisam ponovio pune 4 godine sa grafickom, narucio sam danas i ja MSI GTX 1070 Gaming X 8G. Stize meni u sledecu sredu. Cena okruglih 500 evropskih novcanica preko ljudi sa KP iz Madjarske. I nemoj sad da me pitate sto imam takav monitor ili staru plocu. Unutrasnjost cu da menjam pred novu godinu da uzmem najnovioji chip set. Do tada ce da mi ova graficka vise nego posluzi u 1280*1024. Naravno da ce da padne i neki novi 27" sa 1440P. Ali otom potom, i ova ploca me verno sluzi punih 9 godina po 12h dnevno. Svaka joj cast.
Pisemo se u sredu da javim prve utiske.
Namerno sam ovu graficku narucio jer jedina ima dva konektora za napajanje ( pored jedne EVGA) a posto ja imam 1.1 PCIe taman ce da se napaja bez problema i kad se OC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari