Šta je novo?

HTC One M8

GPE + SkyDragon :) A kameru koristim samo apk od kamere za HTC 10, zato sto ne moraam da instaliram galeriju nego otvara odmah sa Quickpic. Fale rucna podesavanja i usporeni snimak, ali to sam svakako retko koristio. A ovo za slilanje po mraku me sada kopka da probam neki sense rom :)

I headphone gain mi stoji na ovoj vrednosti na default, sada nisam siguran kako to da podesim?

bdd0b29091900436e57813227e8567fd.jpg

Stavi na sredinu prvi slajder. Primetio sam da je nekako tisi zvuk, ne znam zasto. Ostalo sve ok radi. Probaj sa M8 kamerom da slikas na GPE, trebalo bi da ukljuci blic i lepo da fokusira, pa tek da slika.

Svuda :D Dobro dosao.

4d480ef301f4d485207412d96096d9b6.jpg

Nestade mi ovaj tweak, ne znam dal je ovo uopste ona fora sa on screen funkcijom za notifikacije i sat, ali danas mi je radilo sad ga vise nema a bas mi se svidelo. Tapnem dva put pa se ono pokaze pa jos jednom za pravi lock screen. Ne znam kako je ispario, probah da palim i gasim funkciju ali nece da se povrati. Kako da nacinim tu rabotu?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Da nije update aplikacije LeeDroid tweaks zeznuo?

To je Ambient Display opcija. Probaj da ugasis i upalis. Ili obrisi data od tweaks aplikacije pa probaj.

Mozes da vratiz fabricku verziju i probas. Ako ne radi onda update-ujes.

Da nije dirty flash?

Btw. Kako radi poslednji LeeDroid?

Ugasio pa reboot, pa upalio pa reboot i opet nece. Data od aplikacije uopste nema. Ja je nisam apdejtovao niti mi se cini da se sama, vec je odjednom nestalo, nesto sam ceprkao po navbaru ali ne znam kakve to veze ima sa ovim. Steta bas mi se svidelo

Data nema? Hm cudno, posto je sistemska app, svaka bi trebalo da ima.

Pa ima ta app update na ps-u. A mozda je i do LeeDroid nightly-a...

Super radi leedroid. Skinuo sam stable aplikaciju, nije recently updated... Ne znam sto da radim sem na xda da im pisem al treba se setit sifre

Ma nema tu kod njega stable :D Resi da napravi stable, napravi stable build, i jave se kasnije likovi sa bug-ovima. Onda to sredi kroz par revizija i sve to "nabudzi" u nightly, ne u stable.

Izadje novi Sense Home, mora da pravi novi nightly zbog custom grid size-a u drawer-u npr.

Skini poslednji, mislim da je r37 :)

A za app te nisam razumeo, valjda ima samo jednu na playstore-u.

Danas sam zadnji skinuo i danas flesnuo. Leedroid tweaker app, nije azurirana. Ne znam od cega je moglo da se izgasi. A ne bih moga ponovo flesnut rom sanse nemaaa... Ne znam sto mu bi. Mozda ne umijem da ga aktiviram? Mozda nije fora dva put da se tapne al tako mi je pokazivalo.

Shvatio sam sta je fora, opet sam danas flesnuo rom i radilo mi dok nisam azurirao HTC Service - HTC PNS. Al opet ne znam kako da vratim

Video sam da si postavio na xda. Videcemo sta je u pitanju.

Nego... Sinoc mi se na 15% baterije, ugasio telefon dok sam gledao yt. GPE ROM. Baterija sa 15% na 0% za par sekundi. Wtf, ocigledno treba da se kalibrise(metoda preko dugmica). Baterija je ok drzi super.

I meni se jednom to desilo pre par meseci isto na gpe na njegovom stock kernelu, i isto na 15%, posle toga sam ga napunio na 100% ugasenog i od tada je sve ok

Hvala, nisam jedini :)

Do kalibracije je onda, mislim. Poremetilo se ocitavanje nekako.

Koji god cm /aosp da flesujem poremeti nekako misc particiju/firmware. I cim se vratim na GPE + Sky statistika zna da zabode. Pa flesuj firmware ponovo :D I tada treba da se kalibrise.

Hvala, nisam jedini :)

Do kalibracije je onda, mislim. Poremetilo se ocitavanje nekako.

Koji god cm /aosp da flesujem poremeti nekako misc particiju/firmware. I cim se vratim na GPE + Sky statistika zna da zabode. Pa flesuj firmware ponovo :D I tada treba da se kalibrise.
Isto, imam 1gb free na /system particiji a nikad flesovao nisam gpe firmware(a i ne mogu sa S-ON).
e2d5abf4e2fc8e4e265811fdb24985af.jpg

Послато са One M8 уз помоћ Тапатока

Cim flesujes AOSP rom, pre nego sto flesujes gapps, idi u wipe, pa advanced wipe pa stikliraj system i odradi resize particije.

Ostala ti je na 1GB, a posle resize ce biti 2.7GB(ne znam tacno)

Ljudi izasao je Viper10 port za HTC M8. Ono je neverovatno koliki je changelog. :)

Pa da probamo i to čudo [emoji3]

Nisam video seckaviji ROM. Prenatrpan je. Onaj VenomHub zabada dok se skrola. Nemam vremena za zezanje vise, treba mi fluidan telefon, vratih stock rom.

@Imotep95 Super! Dobar je to kernel. Mada ni stock nije los :)

Nisam video seckaviji ROM. Prenatrpan je. Onaj VenomHub zabada dok se skrola. Nemam vremena za zezanje vise, treba mi fluidan telefon, vratih stock rom.

Slabo zalazim tamo, koristim par stvari iz Venom Tweaks, za sad lepo ide, ne secka.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Valja i zbog ovoga gore, nisam imao to od Sensation-a[emoji2] [emoji2]
6d1c238daa1d2e6c346efff32ff4f6b2.jpg

A nego šta.. P. S. Moj je bolji haha

Podrzavam stock ,evo vec vise od nedelju dana radi super :D
Jel bilo zezanja sa boom sound-om i SuperSu? :D

Podrzavam stock ,evo vec vise od nedelju dana radi super :D
Jel bilo zezanja sa boom sound-om i SuperSu? :D

Jos nisam rutovao, plasim se :D Samo v2.65 prolazi.

Poslednji SuperSU provereno ubija boomsound. Ne znam do cega je, od 2.7X verzije zeza. Naravno, nije do wp moda.

Ma pored stock-a najbolje rade LeeDroid i JW. Samo sto JW sa poslednjim verzijama ne radi bas ok, tacnije od HTC 10 porta. Ne znam bas do cega je(verovatno sto je svez port i to sto se HTC 10, kao uredjaj, poprilicno razlikuje), ali je JW 5.4.0 + stock kernel, maksimalno ispeglan. Temperatura CPU-a je niza + optimizacija aplikacija i brzina skidanja, tj. instaliranja je mnogo bolja. A9 portovi su optimizovani maksimalno. Android 6.0.1 je stvarno bolji. Zeznuli su se sa v6.0, pa je brzina optimizacije/instaliranja app sa playstore-a, na v6.0.1 ispravljena. A na Android N ce sve to biti dosta brze, koliko vidim :)

Cekam JW, 1.80 baza. Treba to jos da se pegla ;)

Poslednja izmena:
Jos nisam rutovao, plasim se :D Samo v2.65 prolazi.

Poslednji SuperSU provereno ubija boomsound. Ne znam do cega je, od 2.7X verzije zeza. Naravno, nije do wp moda.

Ma pored stock-a najbolje rade LeeDroid i JW. Samo sto JW sa poslednjim verzijama ne radi bas ok, tacnije od HTC 10 porta. Ne znam bas do cega je(verovatno sto je svez port i to sto se HTC 10, kao uredjaj, poprilicno razlikuje), ali je JW 5.4.0 + stock kernel, maksimalno ispeglan. Temperatura CPU-a je niza + optimizacija aplikacija i brzina skidanja, tj. instaliranja je mnogo bolja. A9 portovi su optimizovani maksimalno. Android 6.0.1 je stvarno bolji. Zeznuli su se sa v6.0, pa je brzina optimizacije/instaliranja app sa playstore-a, na v6.0.1 ispravljena. A na Android N ce sve to biti dosta brze, koliko vidim :)

Cekam JW, 1.80 baza. Treba to jos da se pegla ;)
Ja drzim 2.65 supersu iskljucio sam autoupdate apps al stalno se cimam jednom cu slucajno pritisnuti update all :D sad cukam update svake app posebno :D Dobar je stock stvarno brzo radi , al probacu leedroid i jw uskoro,valjda ce taj portovani nougat biti dobar ima socno ime :D

Uvek iskljucim taj autoupdate :)
Probaj kad mozes, cisto da vidis kako rade.

To za Android N se odnosilo uopsteno za tu verziju androida. E to sad, da li ce biti neki port, ko zna. Zavisi od ovih kineza sto portuju :D

Npr. Z3 ima Android N dev rom, mogli bi da ga iskoriste pri portovanju, posto je isti SoC. Al' to su samo price, dosta je komplikovano to odraditi.

Pa da al koliko znam to je jedina nada za m8 posto izgleda da neci biti N za M8..Htc 10 i M9 sigurno za ostale ne znam...

Nazad
Vrh Dno