Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Kucaj gtx1070 spojeno u pretragu i naletećeš.

Kucajte GTX 1070, odvojeno za nize cene :D

Twin x2 460€ - fino...

Gde su oni što rekoše kako ovo neće skoro ispod 500?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Polaris se odlicno snalazi sa igrama koje su nativno optimizovane za low-overhead API-ove. :) Maxwell & Pascal... not so much.

Znate sta, mnogo se to digla prasina oko tog KP-a i cena koje imaju grafike.
Mislim, ja kad sam kupovao ovu 980Ti G1, bila je oko 660E, dok su druge grafe MSI, Asus itd, bile oko 730 - 800E. Ne znam kako i kojom forom je ova G1 bila tako jeftina ( verovatno je fanta imao neku racunicu ), ali, sve druge custom 980Ti su bile preskupe.
Recimo, 980G1 je bila oko 520E, a ova 980Ti oko 660E. Za razliku od oko 140E dobija se 30 -35% jaca grafa, i to je bila neverovatno dobra kupovina doticne grafe.
Imam utisak da su grafe u 1070 i 1080, u Madjarskoj preskupe, i da se to reflektuje i na cene na KP. Da ne pricam, da ovi dileri sa KP, u Madjarskoj samo pronadju neku prodavnicu i narucuju grafe iz Web shopova iz Austrije i Nemacke i onda za garanciju treba da drhtis da li ce biti priznata ili ne u odredjenim situacijama itd.....:S:

Poslednja izmena:
Znate sta, mnogo se to digla prasina oko tog KP-a i cena koje imaju grafike.
Mislim, ja kad sam kupovao ovu 980Ti G1, bila je oko 660E, dok su druge grafe MSI, Asus itd, bile oko 730 - 800E. Ne znam kako i kojom forom je ova G1 bila tako jeftina ( verovatno je fanta imao neku racunicu ), ali, sve druge custom 980Ti su bile preskupe.
Recimo, 980G1 je bila oko 520E, a ova 980Ti oko 660E. Za razliku od oko 140E dobija se 30 -35% jaca grafa, i to je bila neverovatno dobra kupovina doticne grafe.
Imam utisak da su grafe u 1070 i 1080, u Madjarskoj preskupe, i da se to reflektuje i na cene na KP. Da ne pricam, da ovi dileri sa KP, u Madjarskoj samo pronadju neku prodavnicu i narucuju grafe iz Web shopova iz Austrije i Nemacke i onda za garanciju treba da drhtis da li ce biti priznata ili ne u odredjenim situacijama itd.....:S:

ma garancija je najmanji problem, bice to priznato, nego sto se dugo ceka to je strasno :D a ustedeo sam 5000 rsd ako su ove cene, kako je Gavran naveo, ma da ne vidim nigde jos kod nas te graficke...

Poslednja izmena:
To su te cene. Platio si manje tvoju karticu jer je tvoj dobavljač uzeo deo poreza za sebe a za drugi deo tebi smanjio cenu.

Sent fra min SM-T805 via Tapatalk

ma jasno, super je to sve, kazu ovi da bi danas trebali poslati i sutra je kod mene, cekam da mi potvrde danas :D kako tebi radi jesi zadovoljan sa MSI?

ma jasno, super je to sve, kazu ovi da bi danas trebali poslati i sutra je kod mene, cekam da mi potvrde danas :D kako tebi radi jesi zadovoljan sa MSI?

Ah, valjda ce ti poslati i valjda ce ti stici "cim prije", kako ne bi vise citali tvoje kukumavke na forumu svakog bogovetnog dana od kako si prodao prethodnu graficku... zivota mi moga, imam utisak kao da je svaki drugi post u ovoj (a i par okolnih, bogme) temi tvoj :d

Nekako se stice utisak da ti:
a) peglas igre po ceo dan - u slucaju da imas odgovarajucu graficku
b) kukas po forumu po ceo dan jer nemas sa cime da igras, a Gaming X ti jos nije stigla - u slucaju da nemas odgovarajucu graficku

Ah, valjda ce ti poslati i valjda ce ti stici "cim prije", kako ne bi vise citali tvoje kukumavke na forumu svakog bogovetnog dana od kako si prodao prethodnu graficku... zivota mi moga, imam utisak kao da je svaki drugi post u ovoj (a i par okolnih, bogme) temi tvoj :d

Nekako se stice utisak da ti:
a) peglas igre po ceo dan - u slucaju da imas odgovarajucu graficku
b) kukas po forumu po ceo dan jer nemas sa cime da igras, a Gaming X ti jos nije stigla - u slucaju da nemas odgovarajucu graficku

Pa o tome ti pricam sad su muke, nemam da igram integrusa je trenutno Car-e tesko je breee:D :banana::banana::banana:

Brale, ja sam ti na integrusi vec nekoliko meseci... cenim da bi ti digao ruku na sebe bar dvaput (mooozda i tri puta) za to vreme :D

I ***, sta da se radi... nema igara (moze M.A.M.E. :d), ali tu su filmovi, serije, neka treca zanimacija, pa nisu igre sve na svetu, majku mu...
Da li iole imas predstavu koliko si "kuku oce, kuku majko" postova ostavio u ovoj temi? :d

Brale, ja sam ti na integrusi vec nekoliko meseci... cenim da bi ti digao ruku na sebe bar dvaput (mooozda i tri puta) za to vreme :D

I ***, sta da se radi... nema igara (moze M.A.M.E. :d), ali tu su filmovi, serije, neka treca zanimacija, pa nisu igre sve na svetu, majku mu...
Da li iole imas predstavu koliko si "kuku oce, kuku majko" postova ostavio u ovoj temi? :d

Znam izvinjavam se, nadam se da ce doci sutra :D

Jooooj, svi se nadamo :d

ma garancija je najmanji problem, bice to priznato, nego sto se dugo ceka to je strasno :D a ustedeo sam 5000 rsd ako su ove cene, kako je Gavran naveo, ma da ne vidim nigde jos kod nas te graficke...

U poznatoj radnji na E ima MSI gaming a G1 u radnji na A na NBGD-u.

***a i ja uzeh od Madjara za 5-6000din razlike :( I jos cekam vec pet dana isporuku.

Karticu sam naučio 28.06, u magacin je stigla 01.07, poslali su je 04.07 i već 05.07 je bila kod mene. Poklopilo se da j je stigla na stanje u petak, a ovde u petak u 15:00 sve staje do ponedeljka u 06:00.

Sent fra min SM-G928F via Tapatalk

U poznatoj radnji na E ima MSI gaming a G1 u radnji na A na NBGD-u.

***a i ja uzeh od Madjara za 5-6000din razlike :( I jos cekam vec pet dana isporuku.

meni sutra salju, trebali su danas, gavrane izgleda da smo ista isporuka ako i tebi stize u cetvrtak, drama se nastavlja :D i ovima na KP sam dosadan rekli su samo strpljenja malo hahaha spamam im inbox hahaha koja sam ja ******, koje ja probleme imam :D

Poslednja izmena:
Ova karta kod nas MSI najniza cena 530e, malo bolji MSI model 550, nema potreba da se kupuje kod madjara tako da ne znam sta pojedini cekaju :p

^ Ne staj nam na muku bre :)

@Borat Ja se nadam da ce stici u cetvrtak. Ni meni jos nista ne javljaju, a necu da ih zovem. Ako ne stigne do kraja ove nedelje otkazacu im i kupicu lepo kod nas u nekoj radnji. Ili na bench shopu ovde ako je bude bilo.

Poslednja izmena:
^ Ne staj nam na muku bre :)

@Borat Ja se nadam da ce stici u cetvrtak. Ni meni jos nista ne javljaju, a necu da ih zovem. Ako ne stigne do kraja ove nedelje otkazacu im i kupicu lepo kod nas u nekoj radnji. Ili na bench shopu ovde ako je bude bilo.

isto to planiram ali ce sutra sigurno biti poslate videces, jer i meni i tebi je receno sutra...to je isti dobavljac svi oni rade zajedno...

inace na 2500k 4.4ghz 1070gtx radi perfektno :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno