Imaju sad stalno neke akcije sa kuponima, ali treba svaki dan skupljati poene, a i kuponi se jako teško uzimaju.zna li možda neko kada ce opet one akcije na Aliju sa kuponima ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Imam jedan sitan item sa Ali-a, za koji sam pokrenuo dispute (ogromna LED e27 sijalica, inace dobro svetlo, ali pola dioda ne radi, kao da je neki kotankt za jednu zicu prekinut)
Prodavac me pita da promenim razlog u "Personal reason"?? Jel' to zato sto onda nemaju neki negative feedback, vise poena na Ali-u ili moguci zaheb?
Kada vracaju novac nakon resenja?
Može da se ostavi dodatna ocena.
U istoriji porudžbina otvoriš koja ti treba i klikneš na additional feedback.
Pogledajte prilog 203659
HTC 820 via Tapatalk
Pre pola sata legla tacno~3 radna dana...
Nemoj jednog prodavca izvlaciti za tako nesto, svi su isti. Oni uzmu jednom u 10 dana ISTE, IDENTICNE LED sijalice iz jedne fabrike, pa kako koji prodavac posalje.Nakon 24h od postavljanja led sijalice crkla su mi 2 reda sijalica i sad bi hteo da im dam manju ocenu? Ako postoji kako?
BTW, ovoj temi treba FAQ!
Jel neko naručivao seme za cveće, drva sa Aliexpressa? Moja majka videla pa hoće da joj kupim, mada i ja oduvek želim bonsai da imam tako da... Trebaju mi iskustva, da mi ne uvale neke ljubičice njihove a ne ruže koje ona hoće.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Jel neko naručivao seme za cveće, drva sa Aliexpressa? Moja majka videla pa hoće da joj kupim, mada i ja oduvek želim bonsai da imam tako da... Trebaju mi iskustva, da mi ne uvale neke ljubičice njihove a ne ruže koje ona hoće.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari