Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ako je posle osam dana problem restartovati telefon, onda ***...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ne razumem se u kesiranje, ali imao sam slucajeva u par navrata i po par meseci da ne resetujem telefon i dialer je radio kao i sve ostalo (samsung, sony).

Naravno, ali ne kapiram zašto je problem restartovati telefon, i osvežiti ga...

Koliko je vise prica oko kesiranja smorila. Udjes u bilo koju temu, ono 90% postova kako kesira, verujem da I vecini kao u meni sistete yaya dal kesira 20mb manje ili vise

Čuj Nexus 7-8 dana. Šta li si ti druže koristio. Koje cepidlačenje :D

^^Problem je što lik spada u 5-10% ljudi(ako ne i manje) koji gleda na svaku sitnicu od kesiranja do frejm dropovanja. Ta priča više nikog ne zanima, ali iskreno je smorila. Za prosečnog korisnika to nisu nikakvi veliki problemi.

Kad se već toliko razumeš, baci se u neki Android development, bolje ćeš napredovati, a priča se neće svesti samo oko keširanja :D

Budi malo kao dev Franco, iphone + nexus combo.
+1

Ako je posle osam dana problem restartovati telefon, onda ***...

+1
To se na ovom forumu više ne zove kesiranje nego batakovanje

V10

Ja aplikacije koje ostaju u pozadini zatvaram stalno. Jer se i onako brzo pokrecu. A lakse mi je kad mi treba multitasking da imam u onoj listi 2-5 aplikacija nego 50 :D .

Pa eto to je zato što je čovek počeo priču kako je iOS savršen kako leti kako nema laga kako otvara aplikacije brzinom svetlosti itd... Nije problem hvaliti svoga konja. Problem je to raditi u ovoj temi. Svaki uređaj ima svoju temu na benchu.
Dosta je bilo ove diskusije i ******ština i keširanju tome slično.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

http://bgr.com/2016/03/24/galaxy-s7-tricks-dual-sim-microsd/
sa li je iko probao da ubaci dve sim i microsd karticu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad bi to moglo ne bi izbacivali duos varijantu. Taj trik je tolikobezbedan da odmah pre pokušaja rezervišeš termin u servisu

The procedure is really straightforward, but it does involve some risk, as you may end up permanently damaging your SIM card (don’t worry you can replace it), your microSD card (because you have to glue the SIM chip to it), and your phone (again, you’re intentionally inserting in the phone something you’ve glued yourself).

Poslednja izmena:
Nadji mi jedan jedini post gde sam rekao da je iOS savrsen. To sto tebe boli sto ti najnoviji S radi kao Sony od pre 2 godine je druga stvar. iOS je daleko od savrsenog i ne znam otkud ti ideja da sam ja tako nesto i pomislio a kamo li rekao.

Boli me da ti ne kažem šta. A to šta si ti pričao u prethdnim postovima pogledaj. A pošto mi nisi uopšte interesantan, ne planiram više da se raspravljam na tu temu. Mislim da smo ti većina nas rekli to što smo imali.

Opet on. Lično nisam video da poslednji S radi kao Sony od pre dve godine. Nelogično totalno.

A taman sam mislio da smo ga se resili na neko vreme.... :D

Bravo, vecina. Zamisli u S7 temi se brani S7? Zaista cudno.
A pogledaj kako radi Z2/Z3 (fluidnost, kesiranje) pa onda reci kako S7 radi savrseno. Pogledaj kako radi 5x od 200e u odnosu na duplo skuplji S7. Moracu da batalim da pisem u Samsung temi jer postajete gori od jabucara.

čuj jabucara ,tamo čovek ne sme ni u mislima da ima negativne na činjenicama zasnovane stavove prema jabuci kamoli da nešto napiše ..post se seče i pre nego što si stisnuo Send.

ovo je igralište za ono tamo ..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jel sam smišlja ovo što piše ili mu neko pomaže. Mi ovde razmenjujemo iskustva, a ti care pošto nemaš pomenuti model sve što pomeneš je klasično lupetanje i nagađanje i ovde si padobranac. Da li ćemo mi da branimo ili da napadamo može nam se i jedno i drugo jer pričamo na osnovu ličnog iskustva. A tvoje tvrdnje su zasovane na osnovu youtube google iskustva. Prema tome, sam izvedi zaključak i nemoj niko da ti pomaže :)

Poslednja izmena:
Samo u android temama jabučari mogu da smaraju na 5 stranica, neko loše nešto da napiše tamo odmah brisanje i ban...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pa slicna je situacija, i ovde padaju poencici vrlo cesto. A ti Goxy si, pretpostavljam, sve telefone koristio i uporedjivao pa iznosis iskustva. Pusti me tih fanboy pricica. ;)

U pravu su @fkloznica i @Danilo Pantelić, šteta što moderatori u ovom podforumu nisu ažurni kao u Apple sekciji, pa moramo iznova da čitamo trolovanje koje se ponavalja iz dana u dan u svakoj temi koja nije o Neksusu i jabuci (mada i u te dve svakodnevno ponavlja mantre o keširanju).

ontopic: Stiže nova specijalna edicija ovog telefona, posvećena olimpijskim igrama:

samsung-s7-edge-olympics.jpg

Izvor

Poslednja izmena:
@Batak

Ja sam za tvoju informaciju koristio svaki galaxy od prvog do sad ovog osim 6s odiphona nisam koristio prvi ,4s i 6s a sve ostale jesam tako da mogu da pričam iz iskustva a ne preko kojakvih youtube revieea i slično. Nisam fanboy nijedne firme i nijednog OS-a. Kod telefona android, kod računara Mac i tačka. To je ono što mi se sviđa trenutno a bilo je i drugačije. Nema puno filozofije i pogotovo ne nagađanja. Dovoljno sam star i obrazovan da se takvim stvarima oko nagađanja i naprdivanja ne bavim. Neću više da ulazim sa tobom u polemike jer ti mene ne možeš ili ne želiš da shvatiš pa nema poente da ti se priča a zauzima se tema za neke bitnije stvari. Tako da doviđenja.

Poslednja izmena:
Izgleda da to radi samo na DUOS S7 jer obican ne verujem da uopste ima te kontakte za drugi sim.

Upravo, jurim ovih dana silver duos varijantu pa ako stignem pokusacu da namestim.
Ne vidim sta moze da se fizicki polvari osim kartica koje se lepe, ako SW podrzava da istovremeno rade dve sim i microsd kartice.

Upravo to je po meni najveci rizik, ako zaglavi ima sanse nesto da zezne unutra kada se izvadi na silu.

@frrka
I ja trazim duos ali crni. Javi mi molim te ako nadjes nesto i po kojoj ceni.

Poslednja izmena:
čuj jabucara ,tamo čovek ne sme ni u mislima da ima negativne na činjenicama zasnovane stavove prema jabuci kamoli da nešto napiše ..post se seče i pre nego što si stisnuo Send.

ovo je igralište za ono tamo ..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Prijavite postove moderaciji, ali samo realno i sve ce biti regulisano. Nemojte samo onako odokativno (prijavljivati postove koji vam se ne svidjaju) pa da se onda preskace. Nemojte biti kao navedeni post, jer onda vasa rec gubi na znacaju i slabije se analizira. Ovde nema zasticenih, ali nas je malo da bi sve drzali na oku i zato je potrebno prijaviti problem

Hvala

Gedžo čovek je mislio više figurativno

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Onda sam i ja figurativno mislio, ali cu konkretno da radim. Gde god se pojavi nesto figurativno, to treba da se zasniva na nekim stvarnim osnovama, samo je malo drugacije uobliceno, a toga vidis ovde nema. On sve ono sto se njemu ne svidja opljune i okrivi organe reda za teoriju zavere, pa makar i figurativno, a to vidis ne postoji. I batak ce kada mu prodje ban da nas (me) okrivi (figurativno) da imam nesto protiv njega i tako stalno sa istim likovima. A imam osnova i mogucnosti da ih trajno banujem, a to ne uradim i opet imam nesto protiv njih i nisam korektan, nego to radim iz nekih razloga samo njima znanih ...

Baterija na junskom fw primetno slabija onako na prvu 15-20% od martovskog :( Sot jedva 4h pregurah (doduse danas manje arcio telefon filmovima). Facebook i google play services prilicno veliki potrosaci (po 300mah oba) :(

Vrh Dno