Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Upalio posle hard reseta...tj drzao sam sve dugmice (vol up+vol down+home+power) 10 sekundi i resetovao se tel uredno ali sve ostalo (tj odradio samo soft, bogu hvala da ne moram da gubim opet 2 dana za vracanje svega). Odo da update tel instant!

da li si ga potapao u vodu u skorije vreme?

Edit: sada videh da je upalio :) super

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ovaj post obavezno kao "sticky" kao obrazlozenje zašto treba odraditi update telefona na noviji softver.

Sent from S7

Pa zar ne bi trebalo da radi bez problema i na tom softveru? Zasto bi morao da radi update? Stvarno su slepci, svaka verzija softvera nosi odredjene probleme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Batak Zato što je možda bolji update? Nije samo s7 u pitanju, već i drugi telefoni. Npr. Nexus 5x je dosta poboljšan kroz update-ove. Ovaj firmware na S7 pravi problem, bolje da pređe na Junski update.

Da je jedini telefon, nije.

Ali zato donosi druge probleme, kao i svaki update kod Samsunga. Pusti Nexus, njega nisam pominjao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Batak Kakav onda problem ima Junski update? Konkretno koji firmware?

Poslednja izmena:
Ja probo Iphone i pobego nazad na android. Nije to za svakoga. Ali svaka im cast kako su ubedili toliko ljudi da vredi onolike pare. Ono jes stvar navike ali ja navikao na samsung.

Sad sa S7 kao da mi neko odvezao ruke.

Nego ima li neko staklo ili folija da ne nagrdi telefon (obican s7) onoliko.

Ima, ultimate shield folija, sve preporuke!

Junski turen!

Ultimate Shield +1 ;)
Valjda ce uskoro da nadju neku foru za Edge verziju da odrade staklo a da se ne odlepljuje i da nije ofarbano gore i dole sto generalno kvari izgled.

Dal je ok cena za 510 evra, nov sa racunom i garancijom black boje.

deluje da jeste ,to je to oko 500€. uvek možeš da pokušam da ubiješ na 480.
najgore od svega što edgu brže pada cena nego s7 ,ranije je razlika između ta 2 modela bila 100e a sada je 60.

deluje da jeste ,to je to oko 500€. uvek možeš da pokušam da ubiješ na 480.
najgore od svega što edgu brže pada cena nego s7 ,ranije je razlika između ta 2 modela bila 100e a sada je 60.

Vec nedelju dana trazim neki normalan sa garancijom i racunom da nije zlatni, njega sam nasao cak za 480, i da, pada cena brze edgu ne znam sto...

da zlatni je jeftiniji jer je ogavan i niko ga neće :)

jedino objašnjenje je da edge-a ima mnogo vise u ponudi..

Pa ako ti zakrivljeni ekran nije presudan razmisli malo o HTC10. Osim ako ti se više sviđa staklo od aluminijuma.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa ako ti zakrivljeni ekran nije presudan razmisli malo o HTC10. Osim ako ti se više sviđa staklo od aluminijuma.

Pa meni je presudan development, tacnije koliko ima romova i ostalih stvarcica . (koliko su developeri zainteresovani za telefon) Snimam 'Rom reviews' i slicno tako da mi je korisno da je telefon sto poznatiji, ne znam sto nisam bukvalno ni pogledao sta sve ima za htc 10...

Koliko znam snapdragon je uvek bio podlozniji developmentu i romovima nego exynos.

I samo nek pada cena edge modelu; taman da zamenim obicni za njega bez doplate tamo negde pocetkom jeseni :)

Poslednja izmena:
Meni je Edge bio bolji izbor zbog 3600mAh batetije i 5.5 dijagonale. Edge aplikacije i ta opcija mi je potpuno nebitna. Da sam birao između običnog s7 i htc10 sigurno bih išao na htc10. Možda me malo samsung i zasitio posle s3, s4 i s5. U svakom slučaju znam da iphone neću nikad više kupiti.

Upravo mi umro s7! Znaci u ovom samsungovom browseru zapucao (no respond, kao kada se resetuje samo sto se ugasio a ne resetovao; ko je na martovskom firmweru zna o cemu pricam). Kompjuter ga ne poznaje, punjac redovan ubodem i dioda ne svetli (jedino wireless punjac svetli kada stavim tel na isti ali i dalje dioda mrtva). Probao sam sve kombinacije tastera i nista se ne desava. Saveti/ideje...neko iskusio slicno?!

Edit: zanimljiva cinjenica...kada se zovem sa drugog telefona uredno mi zvoni iako s7 deluje mrtvo; ukoliko izvadim sim kaze da sam nedostupan...vratim sim u s7 opet sam dostupan.

Da cekam da se isprazni baterija?!...ko zna koliko ce to da potraje obzirom da je bila na nekih 70% :-( ...izgleda ce morati novi firmware ako uspe da se vrati u zivot!
Isto se i meni desilo dok sam imao s7, pisao sam o tome i pisao sam da je kombinacija cini mi se volume up+power+home resila problem, ali je moras drzati nekih 30 sekundi, uglavnom ta kombinacija tastera resetuje konektor za bateriju.. pisao je jos neko o tome posle mene, probaj da nadjes nesto na google, tj koja je tacno kombinacija dugmica za reset konektora. :)

Edit: Vidim da si vec resio problem. ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa meni je presudan development, tacnije koliko ima romova i ostalih stvarcica . (koliko su developeri zainteresovani za telefon) Snimam 'Rom reviews' i slicno tako da mi je korisno da je telefon sto poznatiji, ne znam sto nisam bukvalno ni pogledao sta sve ima za htc 10...
pa onda beži od s7..

mislim da će kod devova lepo da se primi op3 to jest da popuni rupu dok ne dođu novi nexusi

@Prisic resio sam, no hvala. To je samo potvrda da je firmware krivac. Junski je stavljen pa cemo da vidimo.

@Goxy ja edge upravo i necu zbog zakrivljenog ekrana, da je ravan kao na obicnom sutra bih ga pazario! Boze koliko mi samo nedostaje ic port ovih dana...jel ima da se kupi neki ic da moze u usb da se ubaci i radi? Treba mi iskljucivo zbog daljinskog za klimu.

Pa postoji onaj usb nastavak dole. Pretpostavljam da ima neku mogućnost za to. Meni na s5 je klimu uvek palio na grejanje tako i da ima IR ne bih ga sigurno koristio posebno ono s***je od aplikacije koju je peel pravio.

pa onda beži od s7..

mislim da će kod devova lepo da se primi op3 to jest da popuni rupu dok ne dođu novi nexusi

Do sada mi je lepo sve islo sa lg g3, nemam nekih vecih zamerki, i ima poprilicno dobar broj romova. Obicno posle 4 meseca od izlazska telefona krecu neki ozbiljniji developmenti pa kontam da ce uskoro i za s7 biti dobrih romova. Svidja mi se telefon jako, te sam planirao da iskombinujem sve sa ovom pricom oko rom review-a. Oneplus 3 bih uzeo da imam neku domacu garanciju, ne pitaj me sta sam radio sa ranijim telefonima pa su ih popravljali bez problema ovde kod nas :D Mada Samsung ima Knox, pa bi tesko islo to sa garancijom ukoliko flesujem nesto na njega.

Force restart kod S7-ce je kombinacija Power+Volume down (7-8sec)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@Prisic resio sam, no hvala. To je samo potvrda da je firmware krivac. Junski je stavljen pa cemo da vidimo.

@Goxy ja edge upravo i necu zbog zakrivljenog ekrana, da je ravan kao na obicnom sutra bih ga pazario! Boze koliko mi samo nedostaje ic port ovih dana...jel ima da se kupi neki ic da moze u usb da se ubaci i radi? Treba mi iskljucivo zbog daljinskog za klimu.

imas na ebay onaj sto ide u jack za slusalice. Jedino sto je nama taj jack dole pa malo nezgodno.

Nazad
Vrh Dno