Borise ne pljuj po sistemu, imas problem, mozda si se malo napio i nije te ni alarm uspeo probuditi, krivi flasu a ne MS.Poslednja zvanicna. A desilo se isto i na 520 sa Win 8.1. Kad ne mozes da se uzdas u to da se alarm pouzdano pali svaki dan onda gasite jbni sistem.
Organizovace mi otkaz ovaj win samo cekam, sreca pa sam na odmoru. Opet se totalno ugasili svi zvukovi, pa se i alarm samo vizuelno oglasio.
Posle restarta sve normalno proradilo. Jel moguce da se ovo desava
Sent from mTalk
Ja da sam na tvom mestu odmah bi prodao telefon i doplatio za android pandan. Posao ne sme da trpi.
:laugh::laugh::laugh:Borise ne pljuj po sistemu, imas problem, mozda si se malo napio i nije te ni alarm uspeo probuditi, krivi flasu a ne MS.
Te kineske ja nikad u životu ne bih pipnuo. Jer su leglo loših praksi.Zar nema UC web za WP/W10M?
Pre neki dan frizer na svojoj L640 nije uspeo preko IE da skine neki zip fajl, znaci daje mu neku gresku, odem na Store skine UC i ko od sale skine file na sd karticu...
Tako da alternative su jako bitne 🙂
pa da nas izvestava ko je sve porazbijao windows telefone jer nisu radili kako treba 😉Hahaha, neka si mu rekao, šta će on sad u W10M temi. 😀
Neverovatno citam kako ljudi kukaju na sve i svasta, dok meni da kucnem u drvo sve radi kako i treba da radi...
Ja bre nakon nadogradnje na sveziju verziju OS-a nikad nisam radio nikakav reset, jednostavno se telefon (L640 XL DS) sam restartuje nakon nadogradnje i to je to...
Sve bre radi kako treba...
Prosto se zapitam da li sam ja talija sto generalni nikad nisam bio (znate onu o dzaku punom zenskih polnih organa i jednom muskom e ja bi 1000 od 1000 puta izvukao onaj jedan) ili su drugi mrgudi kojima gremlini razvaljuju telefone...
Danas ženčetov brat razbio svoju 550ku u najsitnije komade.
Pre par dana počele da ga zezaju notifikacije, pa restarti i zamrzavanja... Odrađen hard reset i svi apdejtovi, ali i dalje je štuckao. Danas je očekivao neki poziv i kad je trebao da se javi ovaj se zamrzao. Presuđeno mu je bilo istog momenta po kratkom postupku. :d
Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
pa da nas izvestava ko je sve porazbijao windows telefone jer nisu radili kako treba 😉
Bas sam juce radnici podesavao android koji je kupila i malo se podsetio onih jadnih ikonica i vasarskih aplikacija,izgleda da sam se bas navikao na plocice i sve mi ostalo deluje nizerazredno.Mogao bih ja promenim avatar, tako da na njemu udaram recke koliko je moj brat androida razbio. Do sad da. 😛
Inače, ne lažem ništa protiv androida, ali treba imati na umu, danas su telefoni skoro kako kompjuteri u poređenju sa ima pa pre pet-deset godina.
Ma konj ga uzeo za dinar u mts-u pa ga boli patka. ***, jesam i jednom prso pa zalepio telefon pesnicom, ali sam bar imao zaštitu i znao da ću ga malo teže sje*ati. Da ga vidim kako bi ga razbio da je iskeširao k'o ja sad. :dTreba malo da kontroliše on svoj bes. 😀 Osim ako se*e pare. 🙂 Ništa tako nije razlog za razbijanje. Naravno, ovo ni rođenom bratu nikako da objasnim. 😛
Bas sam juce radnici podesavao android koji je kupila i malo se podsetio onih jadnih ikonica i vasarskih aplikacija,izgleda da sam se bas navikao na plocice i sve mi ostalo deluje nizerazredno.
I ja, kao ljubitelj Lumija i WP/W10M isto to mislim.Jedino što sam odmah primetio je da su aplikacije zaista mnogo naprednije i kompletnije nego na Windowsu.
Za sada nemam zamerki, videćemo kako će biti vremenom. 🙂Uživaj u novom telefonu, mislim da si dobro izabrao.
Manite se vise prica o raspalom Androidu, kad cete vi da imate ovako nesto kao mi na Win mobile?
http://news.softpedia.com/news/microsoft-releases-another-app-exclusive-to-the-iphone-505469.shtml
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari