Šta je novo?

Fotografije - 2016

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kreativno razmisljanje!
To bi valjda trebalo da bude polazna tacka pre nego sto nastane neka fotografija ??? Negde se pokaze vise, negde manje, ali ako nema kretivnog razmisljanja u osnovi to je onda samo skljocanje pa sta ispadne... Ta fotka je zamisljen i pre nego sto sam okinu da bude takva kakva jeste, pocev od njenog izraza do polozaja tela, samo sam malo sacekao sa obradom posto ranije nisam znao kako da je sredim na zadovljavajuci nacin.

Ova je vec dosta drugacija... Maksimalno sam se potrudio da ocuvam orginalnu atmosferu koju pravi svetlo zalazeceg sunca, uz naravno sve ostale elemente u kompoziciji kadra i koriscenja opreme koji cine dobru fotografiju. Trenutno bolje ne umem...

She is sleeping... by Nenad Ristic, on Flickr

Tako bi trebalo ali često nije, barem kod fotografije koja je radjena sa "predumišljajem". U svakom slučaju dobar primer za druge.

Fenomenalna. Sad mi praviš zazubice pošto sam bio tamo prošle godine i sad bih opet da idem 😀

Uzeli smo skoro beholder, pa se malo igrali, bukvalno igrali, da neko ne shvati ozbiljno, al eto cisto da podelim sa vama 😀

[YOUTUBE]49Zgz_AfiPo[/YOUTUBE]

@havijer
@FM Balkan
@MR.BIG
Hvala drugari, stara fotka u novom ruhu 🙂
MR.BIG, Dobar ti je ovaj udarac, ova poslednja je bas prava... Al predposlednja okidanje u pravom momentu 😉

@nikola1970
Dobra obrada i fotka u celini je odlicna 🙂

Cat Woman... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Ocekivao sam malo crveniji mesec, ali dobro. Morao sam i malo veci ISO da stavim, nije mi tripod ovde..

0YtTQt5.jpg

flickr: https://www.flickr.com/photos/138544347@N08/27803574825/in/dateposted-public/

*******i.. Ova pretposlednja ti je super! Dobar si, dobar

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Najbolja do sada :d

Uzeli smo skoro beholder, pa se malo igrali, bukvalno igrali, da neko ne shvati ozbiljno, al eto cisto da podelim sa vama 😀

[YOUTUBE]49Zgz_AfiPo[/YOUTUBE]

Jako mi se svidja ovaj bmw, koja je cena od prilike? Video je takodje dobar 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno