Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Jel neko uradio update na 7.3.5 SD verzija i da li je primetio neki problem

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

pogresan topic :-(

Da li ima neka fora da ljude u imeniku pretražujem po firmi u kojoj rade. A koju sam naravno definisao.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

pa kad u imeniku u search ukucas ime firme on pokaze sve kontakte koji imaju tu firmu u svojoj kartici :wave:

Da ...normalno kad ukucas ime firme izadju svi koji su u imeniku u toj firmi :)

Ako nekoga bude zanimao pro 16gb sa global romom nek mi se javi na pm.

Vec nas napustas? :( Sta se desilo ako smem da pitam? :)

Opa, super onda :)

Ja moj ne bih... ipak ja imam Ultra edition :D

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Pa i dalje je na redmiju :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Menja covek cesto telefone pa pretpostavljam da se nece duze zadrzati. :)
Nije se odnosilo na kvalitet uredjaja. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aaaa...onda ok [emoji6]

Pa ako je za MTK Lizalica, onda je i za SD... LOL

uploadfromtaptalk1466027780650.jpg

A koliko vidim to su samo glasine, ako ovaj covek ne zna jos uvek nista, jos uvek ima nade :D

d644f8981fa7abdf5c9eff1e221e5f80.jpg

Poslednja izmena:
Pa nije Xiaomi kao Samsung... :D LOL
Ako ga ne naprave oni, ekipa sa Xiaomi.eu hoce sigurno... :D Ionako nam treba custom ROM, a ne China ... ;)

Ja nisam video ROM koji nije baziran na Xiaomi-jevom da radi lepo.
Telefon se restaruje, baterija se prazni kao luda i to ti je dovoljno da ga odmah skloniš.

Saznacemo ubrzo... :D Ja verujem da dobijamo MM :)

Pa ako je za MTK Lizalica, onda je i za SD... LOL

Pogledajte prilog 202599

A koliko vidim to su samo glasine, ako ovaj covek ne zna jos uvek nista, jos uvek ima nade :D

d644f8981fa7abdf5c9eff1e221e5f80.jpg

Ne mora da znaci, ne znam da li je zvanicno mediatek izbacio kernel support za x10 za mm. Mada ne znam sto se dize frka, ni mm ovde nista doneti nece osim malo redizajniranog ui-ja.

Vizuelna promena je najmanje što donosi MM. Bitnije je permission control, doze battery management, univerzalni fingerprint api...

Edit:
HTC M9+ ima Xelio X10 i dobio je Marshmallow apdejt. I jedan Sony je isto dobio MM sa tim soc-om

Poslednja izmena:
Naisao sam na jos 2 sitna problema. Kada iskljucim i ukljucim telefon, svaki put mi trazi da unesem pin kod od sim kartice. Ne moze se pristupiti telefonu bez toga. Takodje mi se desava da nece da se aktivira prenos podataka ma koliko ga iskljucivao/ukljucivao, pomaze jedino odabir preferred network na 4g pa onda na 3g i mislim airplane mode. Nisu strasni problemi ali opet nerviraju jako u ponekim situacijama. Da li neko od vas ima takav problem?

Ово за сим би требало да може да се искључи у подешавањима. За ово други немам идеју.

Da li je neko video kod nas jeftine debele silikonske navlake za Redmi note 3 pro, kozne ili pvc futrole jeftine i zastitno stakla nalepnicu ali sa otvorom za prednju kameru.
Takodje zanima me koje slusalice uzeti posto odlicne Samsungove slusalice nisu par sa pro 3, posto se mikrofon jedva cuje, sta uzeti da ima solidno pojacanje na mikrofonu?

Vrh Dno