Kod mene nema... Goldi ima vezu...
poslato sa HUAWEI Ascend P6
A bas sam razmisljao da otvorim racun u sberbank. Hvala za info.Nek si mu rekao [emoji14] evo jos nesto vezano za cex.Io
Pogledajte prilog 202516
Vidi se da im je posrednicka banka Sberbank tako da pretpostavljate na sta ciljamako neko ima njihovu karticu obavezno da isproba. Vjerovatno ide glat
![]()
Ja probao da povučem sa cexa i prošlo instant na telenor mastercard. Provizija 4,17EUR na 60,87. Verifikacija je malo trajala ali povlačenje instant.
To je 7% provizija. Kolko sam skapirao taj Cex se isplati kad vučeš 2K jel tad je provizija 20EU što mu dodje 1% ako sam dobro skapirao info na njihovom sajtu.
Ime nije ukradeno ali mislim da jeste problem sto postoji i dash coin koji je teska shitina i osim sto se isto pise nema nikakve slicnosti sa ovim.
Legla lova!!! Isto kao i predhodna 2 puta, sto se tice mene ja ne trazim dalje.
CEX.IO dominira![]()
Leglo je, i to još 09.06., kad sam i poslao, međutim u banci su gledali pogrešno, kažu nema ništa na deviznom računu, međutim, kako ja imam neki stari račun od pre 20 godina, uz njega nisu bile vezane nikakve usluge, niti devizni račun, tako da je tu došlo do zabune.
Znači, radi se o OTP VIsa Electron kartici. Poslao 20 $ okruglo + onaj fee na cex.io od 3,8$, stiglo u dinarima 2.206,04 RSD, u informacijama o transferu stoji da je je naplaćena i neka Visa provizija od 0,43 eur.
3. Poklon kartica bez rachuna koja moze primati uplate ispalte, ali nemere da podize pare, nema PIN
Ok super znaci i na OTP ide instant.
@Bojane i jedan moj prijatelj poslao na Intezinu nije mu stiglo tako da nisi sam ocigledno zavisi koja banka izdaje karticu.
Ja poklon karticu koristim godinama za online placanje... ovo mi je treca po redu.Na sajtu Erste banke pise da se moze podizati novac na salteru banke. Bez provizije. Banka ima i svoj blog gde korisnicka sluzba ovo ponavlja korisnicima. Tebi su u banci rekli da ne moze!?
Mislim da na Intesinu VISA karticu nece ni doci pare. Treba pisati supportu na CEX.io da vrate novce. Ja sam probao to sa advcash i nije upelo, zato sam i uzeo njihovu karticu. Poslao sam i sa CEX-a u petak i jos nista. Mislim da je najbolja varijanta telenor jer ako ti stignu euri njih i podizes na bankomatu, nemas troskova radi konverzije para gde uvek gubis bar 2 %.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari