Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nek si mu rekao :p evo jos nesto vezano za cex.Io

Untitled.png

Vidi se da im je posrednicka banka Sberbank tako da pretpostavljate na sta ciljam :) ako neko ima njihovu karticu obavezno da isproba. Vjerovatno ide glat ;)

Ja se ne zezan za lopove, circle i coinbase uskracuju usluge onima koji BTC koriste za kladjenje ili ilegalne aktivnosti, verovatno imaju neku bazu sivih adresa.... za sada im gase naloge a depozite vracaju koliko sam razumeo

Takodje rad sa debitnim karticama kao i paypal-om je malo riskantan pa su provere duple i po nekad ima par dana mirovanja da se vidi da li je sve ok

Ja probao da povučem sa cexa i prošlo instant na telenor mastercard. Provizija 4,17EUR na 60,87. Verifikacija je malo trajala ali povlačenje instant.

ima li sberbank visa karticu u ponudi? vidim samo master card u ponudi kod rusa i da li je neko probao preko erste visa electron da povlaci?

Ja probao da povučem sa cexa i prošlo instant na telenor mastercard. Provizija 4,17EUR na 60,87. Verifikacija je malo trajala ali povlačenje instant.

To je 7% provizija. Kolko sam skapirao taj Cex se isplati kad vučeš 2K jel tad je provizija 20EU što mu dodje 1% ako sam dobro skapirao info na njihovom sajtu.

Za mastercard 3,5EUR plus 1,2 posto. Što veći iznos procentualno manja provizija. Ja htedoh samo da testiram.

To je 7% provizija. Kolko sam skapirao taj Cex se isplati kad vučeš 2K jel tad je provizija 20EU što mu dodje 1% ako sam dobro skapirao info na njihovom sajtu.

master ima dodatnih 1% fee na bilo koji iznos. Inace ako se povlace sredstva sa visa kartice na 2000e provizija je 3.5e kao i na bilo koji iznos. provizija je na 2000e 0.175 % tako da si mnogo promasio a na 3000e je jos manja. Inace danas je kurs bio 123.35 dinara za jedan evro pa to uporedi sa drugim varijantama derikoze su naspram ove.

Poslednja izmena:
Ime nije ukradeno ali mislim da jeste problem sto postoji i dash coin koji je teska shitina i osim sto se isto pise nema nikakve slicnosti sa ovim.

Jeste i ima veze.

Zašto je "kupljen" github repo, tog dashcoin-a, od strane onih koji stoje iza Dash-a? Setili se tek kasnije, jao pa ima taj dashcoin. Sad ćemo da "kupimo" njegov repo, niko neće primetiti, napisaćemo "zatvoreno". Ispratio sam tu priču i kojekakva pravdanja i s*anja, jer sam pratio dash. Kad su ljudi pitali za dashcoin, i o onome što se dogodilo, svi su se pravili gluvi, nemi i slepi. To smrdi, samo tako, i dan danas. To jedno muljanje je više nego dovoljno da ga se treba kloniti. Ko jednom muti, taj muti zauvek.

Poslednja izmena:
Ja ga nisam pratio uopste, uvek su nesto pljuvali da je namestavano, zato sam ga ignorisao, ali opet ne znaci da nece biti pumpa, pogotovo sad kad se Saj istovario pa jedno 300% :d

isto ripple ste videli kako se djipa, i za to sam se naslusao da ga USA blokira da je bilo mutljavine i nekih namestanja, pa opet guraju shit na kub

Poslednja izmena:
Naravno, ali ne pišem o tome. Pišem kako su svi oni, prava nevinašca. :d

Poslednja izmena:
Pa sta ako su ga kupili? Ne kapiram sta je tu problem? Gle ovako, od svih novcica koje sam video na dashu je najpostenija ekipa, sve su radili transparentno skroz. Nisam se janbezveze zalepio za njega u jednom trenutku. Informisao sam se o brdo novcica kojima se vise ni imena ne secas ali dash tj. darkcoin je bio daleko najozbiljniji. Promakao mi je u startu kad su se apsolugno svi istovarali ali prepoznao sam sjajan novcic sto se kasnije pokazalo kao tacno. I dalje je novcic za respekt ma sta pricali.
Sigurno ce i njemu cena skakati samo sto sam zadnja 3 meseca skroz ispao iz price, ne znam ni kako projekti napreduju. U opasnoj sam guzvi sad.
Sto se tice pljuvanja to su uglavnom svi do jednog bili monero trolovi. Na moneru nisu mogli da naprave krsten wallet 100 godina ali su zato svaki minut svog vremena proveli trolujuci po dash temi. Sjajno :D
Sav razvoj im se sveo na pljuvanju drugih koji se ubise od rada i razvijanje projekata.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Jete off ali moram pitati kad ste se već dotakli teme....ako sam dobro shvatio dash je jedini koji preko darksend opcije omogućava da se ne može upratiti odakle i koliko je kome poslato...ili sam ja loše upratio:D

Ne bas. Postoje i nski drugi novcici koji pruzaju anonimnost ali nijedan od njih nije kompletan kao dash.

Legla lova!!! Isto kao i predhodna 2 puta, sto se tice mene ja ne trazim dalje.
CEX.IO dominira :p

Leglo je, i to još 09.06., kad sam i poslao, međutim u banci su gledali pogrešno, kažu nema ništa na deviznom računu, međutim, kako ja imam neki stari račun od pre 20 godina, uz njega nisu bile vezane nikakve usluge, niti devizni račun, tako da je tu došlo do zabune.
Znači, radi se o OTP VIsa Electron kartici. Poslao 20 $ okruglo + onaj fee na cex.io od 3,8$, stiglo u dinarima 2.206,04 RSD, u informacijama o transferu stoji da je je naplaćena i neka Visa provizija od 0,43 eur.

meni jos uvek nista a na CEX-u pise da je transakcija obavljena, pare su poslate na INTESINU Visa Electron karticu jos 9.6. 2016

ddrf.jpg

Leglo je, i to još 09.06., kad sam i poslao, međutim u banci su gledali pogrešno, kažu nema ništa na deviznom računu, međutim, kako ja imam neki stari račun od pre 20 godina, uz njega nisu bile vezane nikakve usluge, niti devizni račun, tako da je tu došlo do zabune.
Znači, radi se o OTP VIsa Electron kartici. Poslao 20 $ okruglo + onaj fee na cex.io od 3,8$, stiglo u dinarima 2.206,04 RSD, u informacijama o transferu stoji da je je naplaćena i neka Visa provizija od 0,43 eur.

Ok super znaci i na OTP ide instant.
@Bojane i jedan moj prijatelj poslao na Intezinu nije mu stiglo tako da nisi sam ocigledno zavisi koja banka izdaje karticu.

probacu ja na sg banku samo da se zavrsi ova ludorija sa cenom, taman krene lepo da pada, a ono opet skoci, neda mi da kupim :mad:

malopre se vratih iz erste banke.

imaju tri opcije i ni jedna nije kao goldijeva, verovatno je to nekad bilo sad vishe ne ili kako vec, ne kontam.

1. Dinarski tekuci + Visa elektron koja ima PIN tj mozesh podizati pare, ali nemeresh nishta preko neta sa njom.
2. Devizni + Master .... to je nisam puno pitao, to bi verovatno moglo da se koristi i za platni promet online i za dizanje love i placanje tj za sve.
3. Poklon kartica bez rachuna koja moze primati uplate ispalte, ali nemere da podize pare, nema PIN

sutra onda u OTP

3. Poklon kartica bez rachuna koja moze primati uplate ispalte, ali nemere da podize pare, nema PIN

Na sajtu Erste banke pise da se moze podizati novac na salteru banke. Bez provizije. Banka ima i svoj blog gde korisnicka sluzba ovo ponavlja korisnicima. Tebi su u banci rekli da ne moze!?

Ok super znaci i na OTP ide instant.
@Bojane i jedan moj prijatelj poslao na Intezinu nije mu stiglo tako da nisi sam ocigledno zavisi koja banka izdaje karticu.

Mislim da na Intesinu VISA karticu nece ni doci pare. Treba pisati supportu na CEX.io da vrate novce. Ja sam probao to sa advcash i nije upelo, zato sam i uzeo njihovu karticu. Poslao sam i sa CEX-a u petak i jos nista. Mislim da je najbolja varijanta telenor jer ako ti stignu euri njih i podizes na bankomatu, nemas troskova radi konverzije para gde uvek gubis bar 2 %.

Ja recimo u Unicredit imam Visu i Maestro (nebitna je,ali dobio sam je a nisam trazio :D ), i za njih vezana 2 racuna, dinarski i evro. Mogu ako zelim da otvorim u bilo kojoj valuti (dobro,verujem da ne moze bas u bilo kojoj,ali u USD i CHF ili nekim poznatijij moze) besplatno... Visa mi je vezana za sve te racune. Znaci kod Unicredit to moze. I rece mi drugar sa foruma da su mu prosli evri sa CEX na Uni Visu i digao je dinare na bankomatu.

Na sajtu Erste banke pise da se moze podizati novac na salteru banke. Bez provizije. Banka ima i svoj blog gde korisnicka sluzba ovo ponavlja korisnicima. Tebi su u banci rekli da ne moze!?
Ja poklon karticu koristim godinama za online placanje... ovo mi je treca po redu.
Mozes podici kes na salteru samo kada ostane manje od 500 dinara na njoj. Moze se koristiti za online placanje ili na pos terminalima, ne moze se dizati lova na bankomatima i sl. Kartica ima limit od 1.000.000 din za punjenje.
Ko zeli da koristi karticu samo za placanje to nije losa varijanta. Kes stoji u dzepu a ovo provlacis za sve sto kupujes. Vadjenje kosta 200 kinti i traje 10 minuta. Potrebna vam je samo licna karta.

`` ivannikolic, kolika miu je bila provizija?

saajber, kako proveravas stanje koliko ti je leglo i koliko imas na racunu? moras da se cimas do banke ili kako?

Poslednja izmena:
Mislim da na Intesinu VISA karticu nece ni doci pare. Treba pisati supportu na CEX.io da vrate novce. Ja sam probao to sa advcash i nije upelo, zato sam i uzeo njihovu karticu. Poslao sam i sa CEX-a u petak i jos nista. Mislim da je najbolja varijanta telenor jer ako ti stignu euri njih i podizes na bankomatu, nemas troskova radi konverzije para gde uvek gubis bar 2 %.

Zavisi koju intesinu. Ja imam intesinu Visa internet i povlacio sam kesh u vise navrata sa paypala, tako da kapiram da bi na nju sljakalo i sa cex-a.

Da, moze se podizati sa te kartice iz erste banke, drugar jedan moj je jos prosle godine kupovao BTC za svoje potrebe i to preko onog btc24x7 sajta, i neki visak je nakon toga vratio na karticu, i stiglo mu bez problema za (dan-2)

Sa Erste poklon kartice moze da se dize kes?! Hajde proverite to jos jednom. Svuda pise da ne moze, sami su mi rekli da ne moze kad sam uplacivao malo vece cifre na nju. Verovatno je u pitanju neka druga kartica.

@Nesic Ma moram kod njih, to je smor.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno