Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Premine vise nema veze ako je poznato da ista ekipa koja investira ima premine i nosi talase. Bitnije je koliko je tehnoloski napredovao u smislu kvaliteta blockchaina. Cena je manipulativna ali odgovara svakako. Lisk je isto kao i eth samo sto nije zaziveo jos...dash je dobar samo je zaglavio zbog investitora u ethu i lisku...verujem da je ista ekipa u eth kao i lisku i dao jer cena ide gore paralelbo kod sva tri coina. Moze se komotno reci da je ovo druga grupa novcica u odnosu na dash i od njih zavisi.

zastao BTC na ~ 700 , kao da gubi polet koji je imao...

Konacno sam uspeo da podignem novac sa AdvCash karticom.
Za 10000 dinara podignutih uz konverzuju skinuto mi je 96.63$ od cega je fee 1.99$ a nekih 3$ ode na kursnu razliku.
Izgleda da nema skrivenih fee, ali kursna razlika mora da se istrpi.

Meni nikad nije stigla ona njihova kartica, jucer sam im pisao ali nista nisu odgovorili.

Nego ovi sto su slali sa CEX.Io nista ne javljaju jel legla lova?
Cex,Io mi se nevjerovatno svidja zbog odnosa BTC/USD, ETH/USD

ni meni ... :(
osecam se kao naivni slikar.. na cex-u pise da je transakcija zavrsena , para nema od petka...
jel pisao neko cex-u i sta da im covek napise kad stoji da je transakcija obavljena...

Poslednja izmena:
da li si pisao supportu?

edit:pretekose me. mozda treba vise vremena za obradu nasih banaka.

Takođe nije legla transakcija, iako od prvog momenta piše da je Completed. Moguće da treba cela 3 radna dana, kod mene to još nije prošlo, sutra proveravam ponovo.
Kartica Visa Electron OTP banke

Ja cu pokusati za par dana sa Visa Eurobanke, podneo sam zahtev za izdavanje kartice i cekam da mi stigne!
Jedno pitanjce za one koji su verifikovali nalog na CEX.io, sta znaci ili gde da nadjem ovaj voucher kod, posto ga nigde ne vidim?
Enter your CEX.IO unique voucher code into the field.
The funds will be automatically added to the respective part of your balance without any fees.

Ja sam vec rekao sta mislim, da bi transakcija bila trenutna cex.io mora imat kod posrednika ziv kes, verovatno zaseban racun, vreme za transakciju im sigurno stoji jer ako kesa nema treba im sigurno vremena za wire transfer da ga napune.... ako ga ima transakcije su trenutne

advcash za karticu su meni odgovorili da cekam 7 nedelja ako tada ne stigne da im se javim...

Ovo sto zeljko kaze 99% je istina, znaci meni i kolegi @Kurtk transakcija je odma prosla, a ostalim vjerovatno zafalilo love. Vjerovatno ce danas poslje podne ili eventualno sutra stici svima, ali cinjenica je onda da isplata zavisi od posrednika, ukoliko imaju love ide instant ukoliko ne ceka se, e sad koliki je taj period cekanja to je upitno da li je 3 radna dana ili vise.

dobijam neka obavestenja u vezi komercijalne banke, ko ima tamo racun neka prekontrolise sta se desava

Evo sta pise na CEX.Io u vezi povlacenja love.

Maximum withdrawal processing time — 3 banking days

Znaci moralo bi stici za 3 dana(pod banking days vjerovatno podrazumjevaju 3 radna dana)

Ja cu pokusati za par dana sa Visa Eurobanke, podneo sam zahtev za izdavanje kartice i cekam da mi stigne!
Jedno pitanjce za one koji su verifikovali nalog na CEX.io, sta znaci ili gde da nadjem ovaj voucher kod, posto ga nigde ne vidim?
Enter your CEX.IO unique voucher code into the field.
The funds will be automatically added to the respective part of your balance without any fees.

Cisto da ne pokusavas, ako je u pitanju eurobank EFG, ne podrzavaju P2P transakcije, odnosn uplate sa npr. Pay Pal-a, tako mi rekose. Moraces u drugu banku.

ako je 3 dana, ko je poslao u petak, do sutra eventualno prekosutra nece stici....

Ja sam opet povukao neki sitan iznos samo da vidim hoce li mi instant leci na karticu, znaci povukao sam oko 11:55 sad jos da posaljem nekog do bankomata da provjeri (nemam onu mobilnu aplikaciju :p)

javicu vam jel instant leglo ili sam i ja na cekanju :p

Legla lova!!! Isto kao i predhodna 2 puta, sto se tice mene ja ne trazim dalje.
CEX.IO dominira :p

Kod mene nema... Goldi ima vezu...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Sad cete me okriviti ko @Saj-a hahahah xD
Treba biti oprezan sa ovim CEX.IO djeluje previse dobro, ali cim nekome stize instant nekome ne, nesto tu smrdi, malo cu se baciti na citanje tema po drugim forumima i blogovima vezanim za CEX.Io pa ako sta saznam dobro ili lose javljam :wave:

Budite oprezni sa vecim sumama da ne bi poslje kukali :d

Odavno oni postoje, a to sto nekome ne stize, tj stici ce verovatno sa par dana zakasnjenja - je do nasih, odnosno posrednickih banaka.

ne valja to 3% fee i 3.5$ po transakciji puno je to mozes onda i kod dilera za 5%

postoji nesto sto se zove "selective scam" al dobro , sta ja znam....to bi se moglo zakljuciti po ekstremno razlicitim fidbecima...

Nista ne oderu samo onih 3.5€ kad se prebaca u eurima i 3.8$ kad se prebaca u dolarima, banke nista ne uzimaju.
Prebacio sam 2x u eurima i danas u dolarima.

Konverzija se radi po ovome kursu znaci zvanicni kurs VISA.Eu
https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates

Da ti bude jos jasnije zamisli da povlacis 2000$ sa CEX.Io
na karticu ti treba da legne 1996.2$ sto je po danasnjem zvanicnom kursu:
1,996.20 United States Dollar = 218,564.04 Serbian Dinar

Nadam se da je sada sve jasno ;) ako treba crtacemo :p

Poslednja izmena:
Ja sam za probu poslao 100E... Ako ne legnu sutra nema veze nek si kupe lekove za te pare...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Ma doce sigurno neke banke obradjuju transakcije i treba 3 radna dana, na nekim se pojavi transakcija ali nije moguce podici novac odma, dok kod neki legne instant i mozes raspolagati odma lovom.

Sto nas bude vise djelilo iskustva u ovoj temi docemo najbrze do najidealnijeg rjesenja tj. najbolje banke.
Nadam se da ce ljudi djeliti svoja iskustva sa nama. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno