- Učlanjen(a)
- 02.01.2014
- Poena
- 70
preslaba ti je to kartica
Ma znam, hoću samo da podesim sistem da radi kako bilo, kako bih imao šablon za posle, totalno sam ispao iz priče, i nisam pratio koji mineri idu, znam da se nešto menjalo...
preslaba ti je to kartica
Ma mož ga je*bati, 38 različitih sam skinuo, ili zakuca, ili se upali pa ugasi ili pukne drajver...
Idi ovde i skini Genoil 1.0.8
https://github.com/Genoil/cpp-ethereum/tree/master/releases
Komandna linije treba da ti bude:
ethminer -U -S coinotron.com:3344 -O username.workername:workerpassword
ovo ti je za coinotron i radice bez greske
do keša se stiže na razne načine.
Imaš ljude koji ti isplate keš na ruke u zamenu za btc, imaš i raznorazne online servise sa kojima možeš da povučeš novac bilo na karticu ili račun u banci ali da će transakcija proći često zavisi od banke do banke i od servisa do servisa i fee varira od sitnog do neverovatnog. Ja konkretno imam račun u EU gde prosto bez provizije povlačim novac na taj račun.
Između ostalog postoji i bitcoin atm u Beogradu za koji ne znam da li radi.
Baci pogled na temu BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja].
Nije ovo za mene, guiminer je bio zakon....odustajem, pozdrav.
Moja prethodna poruka je bila namenjena tebi zaboravih da te citiram....Na koji način vi dolazite do keša, tj. kako?
Radio cirka tri sekunde i pukao drv...
Da li mislis na SEPA transfer sa kraken exchange?
Da li mozda znas da li to vazi i za Madjarsku/Hrvatsku posto bi ljudi sa dvojnim drzavljanstvom trebali da mogu legalno da poseduju racune u drzavama ciji su drzavljani pa bi mozda bilo korisno za forumase koji su iz komsiluka.
Goldi isprazni sanduče :smackbum:
Btc bi mogao na 580 ali i skroz na oko 460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari