Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
skini claymore i u readme.txt fajlu sve pise u zavisnosti na koji pool hoces da kopas :) konkretno za coinotron

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal username.imeriga -esm 2 -epsw x (ako hoces da kopas i dcr onda doas i ovo) -dpool pooltzadcr -dwal username.rig -dpsw x -allpools 1

a mozes da skines i genoil ukoliko neces da dajes fee claymoru :)

ako koristis genoil 1.1.x ili claymore 4.x miner dag se pravi na grafikama i ne bi trebalo da bude duze od 10tak sekundi, ali konkretno ne znam za tvoju karticu koliko joj treba za dag jer em je slaba em ima ddr3 memoriju

edit: kakav pamp eth-a :) a jos veci trenutni damp :D

ko je swede? :D

Poslednja izmena:
i 13:32:06|main Header-hash: 926978a2dbd0b98554ecb7e7511c003dbc112ca7e76c9b8bf89f2681e8834467
i 13:32:06|main Seedhash: 151f7216ab91b503676b2e3ee43f0ec27dda59f863ceafda5bfac3cc5b3afad9
i 13:32:06|main Target: 0000000394427b08175efa9a9eb59b9123e2969bf19bf272b20787ed022fbe6c
! 13:32:06|cudaminer0 Worker stopping 4.321 s
i 13:32:06|cudaminer0 workLoop 1 #151f7216ÔÇŽ #151f7216ÔÇŽ
X 13:32:06|cudaminer0 Error CUDA mining: unspecified launch failure
i 13:32:06|main Mining on PoWhash #926978a2ÔÇŽ : 0 H/s = 0 hashes / 0.5 s
i 13:32:07|main Mining on PoWhash #926978a2ÔÇŽ : 0 H/s = 0 hashes / 1.04 s
i 13:32:07|main Mining on PoWhash #926978a2ÔÇŽ : 0 H/s = 0 hashes / 1.58 s
i 13:32:08|main Mining on PoWhash #926978a2ÔÇŽ : 0 H/s = 0 hashes / 2.119 s
i 13:32:08|main Mining on PoWhash #926978a2ÔÇŽ : 0 H/s = 0 hashes / 2.658 s
i 13:32:09|main Mining on PoWhash #926978a2ÔÇŽ : 0 H/s = 0 hashes / 3.196 s

WTF ?
Nikad ali nikad mi ovo ***** nije išlo, naravno, tako i sad isto...

BTW claymore koji ste mi dali ima samo za ATI kartice, barem sam ja samo za to našao...

a da ti imas nvidiu, onda skini genoil, ako ni on nece ethminer ti ne gine :)

mozda treba neki stariji driver znam da je genoil nesto pisao

Pa ajde sad, nisam toliko mutav (iz trećeg pokušaja sam provalio) za raw...ma džabe sve, uspeo sam cpu da namontiram, creating dag i možeš ga ****** da mrdne odatle neće...nije ovo za mene...večito mi neka jeza prođe kroz kosti kad se jebavam sa bat fajlovima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za ati karte sa 2 gb vrama ima setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 komanda ne znam jel' to važi i za nvidiju....

edit:
evo kompletnih komandi

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Poslednja izmena:
Posto karta ima 2gb rama trebaju ti setx comande koje su postavljene vise puta u zadjih par strana. Mislim da je maxa2x postavljao.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

do keša se stiže na razne načine.
Imaš ljude koji ti isplate keš na ruke u zamenu za btc, imaš i raznorazne online servise sa kojima možeš da povučeš novac bilo na karticu ili račun u banci ali da će transakcija proći često zavisi od banke do banke i od servisa do servisa i fee varira od sitnog do neverovatnog. Ja konkretno imam račun u EU gde prosto bez provizije povlačim novac na taj račun.

Između ostalog postoji i bitcoin atm u Beogradu za koji ne znam da li radi.

Baci pogled na temu BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja].

do keša se stiže na razne načine.
Imaš ljude koji ti isplate keš na ruke u zamenu za btc, imaš i raznorazne online servise sa kojima možeš da povučeš novac bilo na karticu ili račun u banci ali da će transakcija proći često zavisi od banke do banke i od servisa do servisa i fee varira od sitnog do neverovatnog. Ja konkretno imam račun u EU gde prosto bez provizije povlačim novac na taj račun.

Između ostalog postoji i bitcoin atm u Beogradu za koji ne znam da li radi.

Baci pogled na temu BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja].

Da li mislis na SEPA transfer sa kraken exchange?

Da li mozda znas da li to vazi i za Madjarsku/Hrvatsku posto bi ljudi sa dvojnim drzavljanstvom trebali da mogu legalno da poseduju racune u drzavama ciji su drzavljani pa bi mozda bilo korisno za forumase koji su iz komsiluka.

Nije ovo za mene, guiminer je bio zakon....odustajem, pozdrav.

polako niko se rodjen nije naucio. za nvidiu je malo teze ali radi. predhodni link genoil 1.0.8 radi sa starijom verzijom drivera, za novu koristi http://cryptomining-blog.com/wp-content/download/ethminer-0.9.41-genoil-1.1.3-pre.zip a izasla je i verzija 1.1.4

registruj se na poloniex, napravi adresu za eth i kopaj na nanopool, komande su

ethminer -U -S eu1.nanopool.org:9999 -O adresasapoloniexa/imeriga

sad sam probao 1.0.8 na mojoj 760 i radi, sada cu da probam 1.1.3

edit: covek pobedjuje sa sell wallom na dao :D

Poslednja izmena:
Ukoliko se odlucis da primas novac na svoj racun iz nekih poznatijih menjacnica kao sto je bitfinex budi spreman na sledece.

Prilikom prodaje BTC provizija 0.2%

Prilikom povlacenja novca ces morati koristiti SWIFT koji kosta $20 ili 0.01% od sume koja god cifra je veca (Troskovi banke u kojoj posluje menjacnica).

Ukoliko se odlucis da se raspitas u domacoj banci kolike su bankarske provizije za prijem SWIFT zice ce te ubedjivati kako je to besplatno ili neka mala suma oko 0.08%

Kada novac legne na racun da ti odrape 50% vecu proviziju nego sto je bilo potrebno da novac stigne od Hong Konga do Srbije. Tu proviziju ce ti odma oduzeti od primljene svote novca.

Kada budes hteo da podignes novac sa racuna da ti naplate dodatnih 5$ za isto (loro nesto ovo ono).

Kada budes trazio strukturu troskova od bankarskih sluzbenika da se svi prave ludi i niko nista ne zna.

Kada budes pricao sa nadleznim sefom medjunarodnog platnog prometa da se sluzi taktikom zbuni protivnika ubedjujuci te kako si ti ustvari odlicno prosao i kako je to tako svuda u svetu (notorne lazi) i naravno ostaces bez objasnjenja na cega je taj novac otisao.

Sve u svemu racunaj na lopovluk domacih banaka i neprofesionalnost/nesposobnost osoblja zaposlenih u istim.

Novac na ruke ce ti mozda ustedeti samo 2%-3% ali ce ti ustedeti 100% zivaca. Preporucujem ovaj put ukoliko nemas neki bolji.

Poslednja izmena:
Da li mislis na SEPA transfer sa kraken exchange?

Da li mozda znas da li to vazi i za Madjarsku/Hrvatsku posto bi ljudi sa dvojnim drzavljanstvom trebali da mogu legalno da poseduju racune u drzavama ciji su drzavljani pa bi mozda bilo korisno za forumase koji su iz komsiluka.

Da, SEPA transfer sa kraken, tako ja bar radim. Ja nemam dvojno državljanstvo već sam živeo preko i ostao mi je račun koji je sada u "nerezidentnom" modu. Što se tiče Hrvatske i Mađarske, vidim da su te države u SEPA i to bi trebalo da radi bez troškova. E sad, da li ima troškova konverzije u kune ili forinte ne znam, verovatno ako puštaš na EUR račun u ovim zemljama nema troškova.

I koliko procenata je najmanja provizija za konverziju BTC (poloniex.com) u € ili Din ili KM?

Ako administracija može neka briše ili prebaci post u dio Menjačnica BTC...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno