Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

^ pa da, eno na SS-u se lepo vidi da je decko koristio viber 45min, a on jos 3,5h drljao u pozadini. To pojede bateriju samo tako. Ok, cak i kad se ugasi backgroud refresh, viber i jos neke aplikacije znaju s vremena na vreme da rade u pozadini, ali barem nije ovoliko kriticno.

Tako je...
bac5c5056c9f14d194a5263f4df5f54d.jpg

Moze li nekako da se brise cache od Vibera i ostalih app?
Narastao Viber za par dana na preko 600MB. To moze da predstavlja problem s obzirom da imam samo 16GB.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imas u samom Viber-u u podesavanjima za "Media" da podesis koliko Viber cuva media fajlove... Default je, valjda, forever...
Tipa stavis nesto manje od toga. Meni 1 mesec radi posao, ali ti, s obzirom da imas 16GB i da si za nekoliko dana uspeo da "nabacis" 600MB, ces morati da stavis neki kraci period (1 week).

Stavih i ja na jedan mesec, mislim da ce biti ok. :)

Problem su aplikacije koje nemaju opciju za brisanje cache-a. Secam se da sam morao facebook da reinstaliram svake 2-3 nedelje svojevremeno posto je znao da naraste i do gigabajt i onda force close app...ne znam da li su popravili ista prelaskom na novije iose?

Za sada face manje od 300 posle par dana a Viber 600. Stvarno su slepci sto ne ubace opciju za brisanje kesa.

Koristiš li ti telefon ili samo gledaš šta ga jede? Poješće te živog iphone, ono što nije droid, ovaj će dokrajčiti :D

Koristim, koristim. :D Ali gledam i sta jede. :D
Evo danas stvarno bolja situacija sa baterijom. Izgurace dan opusteno a slicna upotreba kao juce. :)

Desava li se nekome da app store nece da krene da skida, samo vrti onaj krug? Gasenje i paljenje telefona resi problem.
Desilo mi se to i prvog dana ali sam mislio da ce restore da resi to.

To je do njih, nesto ceprkaju. Desi se s vremena na vreme da tako zabode. Ili ga ugasis/upalis ili sacekas malo i sam proradi.

Palio i gasio par puta ali nista, samo gasenje telefona pomoglo. Pretpostavio sam da je do njih ali cisto da proverim.

desavalo se meni dosta cesto na ios 8,a sad na ios 9 veoma retko,mozda par puta za 8 meseci :)

Indijanci. :D
Kakvo je stanje sa povremenim lagovima kod tebe? Meni se desi da zalaguje s vremena na vreme, cak i listanje home screenova zna da zatrza (vidi se pad fps). Koliko je lepse radio iOS 6 i 7 na 5 i 5s.

Mi smo ga se resili, a sad malo kod vas da prica o bateriji, lagovima i kesiranju :d

Niste se resili, nisam napustio Android podforum. Dzaba si se ponadao. :D
Pa valjda mogu da pomenem ono sto mi se ne svidja, verovatno je jos neko primetio (nisu svi botici :) )
A baterija se vidno popravila gasenjem background refresh-a. Juce mi je izdrzala ceo dan bez dopunjavanja (od 08-00:30). Hvala puno na savetu. :)

Indijanci. :D
Kakvo je stanje sa povremenim lagovima kod tebe? Meni se desi da zalaguje s vremena na vreme, cak i listanje home screenova zna da zatrza (vidi se pad fps). Koliko je lepse radio iOS 6 i 7 na 5 i 5s.

Ja ti onomad rekoh da 6s (bez + doduse ali isto je sve to) ne radi nista primetno bolje od tvog prethodnog telefona :)

Mi smo ga se resili, a sad malo kod vas da prica o bateriji, lagovima i kesiranju :d

Haha, pa voli covek da uredjaj radi savrseno ali ga izgleda zbog toga prate hw problemi sa 90% smartfona (tableta) koje kupi :D

Pa da, definitivno je fluidniji ali tu i tamo bude po koji lag. :)
Zbog toga i imam probleme 100%. :D

Predlazem ti da kupis neku W10m Lumiu makar kao sekundarni fon, mislim da bi ovi MS fanovi (njih 30-ak ukupno) izludeli posle samo 7 dana tvog ocenjivanja kvaliteta tog OS-a :D :d
Naravno zabo bi verovatno i falican primerak :)

Banovali bi me 100%. :D
Pa zar ima Lumia koja nije felericna? :D

Pad fps pri listanju home screenova....ovo je fantasticno.

Moj 6S je umreo izgleda.. Jutros se pri 80% baterije samo ugasio.. I evo posle 2 sata punjenja pokaze mi da je baterija prazna i da se kao puni.. Ali nece da se pali..

Odradi jedan hard reset i neka se sat vremena, ako se ništa ne dogodi, odradi restore iz DFU moda i opet neka se puni sat vremena. Ako i tada ne bude ništa nosi u servis.

Jel' mozes nama neukima da objasnis gde se to gleda.

Okrenes telefon i gledas u ekran, ne samo u jabuku. ;)

Nema nikakvih lagova na 5s i IOS 9.3.2.

Vidi se ponekad pad, meni prilikom otključavanja, ništa strašno.

Hoce povremeno da padne skroz nezavisno od situacije. Najvise me je iznenadilo usporavanje prilikom skrolovanja u fb aplikaciji kada se naidje na video (krece autoplay). I u safariju zna povremeno da dropuje. Ali, sve su to sitni lagovi koji ce valjda biti reseni.

Upalio, izgleda da se samo zaglupeo indikator baterije, jer evo puni ga od nule, na 90% je sad i radi najnormalnije, cekam da ga izroka do 100% pa cemo videti sta vec.. \

@ Batak

Mislim da preterujes to sto se desi jednom u 90 otkljucavanja ili prilikom vracanje iz neke app na home screen je bas bas bas zanemarljivo.. Uostalom koji uredjaj nema poneki lag, probaj na touchwizzu da udjes u diler, da vidis sta je zlo..

Vrh Dno